Da, da trbuh se ne bi smio maziti u smjeru kazaljke na sat navodno, pogotovo u visokim tjednima da ne izazove kontrakcije, navodno kazem..
url=https://lilypie.com]
Meni je moja na pregledu sa 29+ zabranila odnose, iako sam i dalje zatvorena. Ali eto, cerviks omeksan i nesto se skratio, beba nisko, pa da ne izazivamo sad pred kraj nista. 🤷🏽♀️ Mozda je moja preoprezna, ali ne usudim se ne slusati ju.
Luka ❤
Nama nitko ništa nije zabranio ali se muž ufilmao zadnja 2 tjedna da nebi trebali sad više da beba ne požuri. Iako je sve ok. Kako mi je doktor u utorak rekao; zabetonirano još uvijek. Sad koristim argument da treba poraditi na mekšanju i otvaranju ali ovaj moj se ne da..... A mene doslovno i pogled na mrkvu asocira na svašta 🙃🙃🙃🙃
Aj da vidimo šta sam popamtila..
Neku zgodnu trudnicu u visokim tjednima 😁
Pregledi svi dobri, zdrave bebice koje napreduju-milina! ☺ Cerviksi jadničci, dr'žte se još koji tjedan! 😁 Rekli smo da su sad terminuše na redu 😉
Mmm, lazanje..bit će obavezno i kod nas ovih dana!
Maženje trbuha-oprala me baš nedavno sestrična koja je u obe trudnoće nekoliko zadnjih mjeseci provela u Petrovoj, nisu im dale sestre da se maze ni na koji način. Isto tako, ima žena koje su se do kraja pipkale i mazile i sve ok. Tako da nema pravila ni u tome. Ja ne mogu odoljeti da ne stavim ruku na trbuh kad mi Mila izbaci svoje slatke košćice. Ako netko stručan baš mene opomene, tko je upoznat s cijelom mojom situacijom, prihvatit cu savjet ☺
Hm..što još? Umorna danas, buran mi dan nekako 😁 Sutra opet počinjem s kreativom nekom ☺ A od petka ide prva baby tura pranja.
Salatice, pa naravno da je Lena najslađa! 😍
Kako su nam Ana i Mikael?
Netko je stavio plavu kombinaciju iz Zare za izlazak (ista zgodna trudnica u zelenoj majici s početka ovog posta 😁) - preslatko ☺
Pa čak sam dosta toga i zapamtila 😁 Inače se sama sebi čudim koliko mi je mozak mlitav u zadnje vrijeme. U biti, dva sad imam a nijedan u velikoj funkciji 😁
I opet tema odnosa i opet plač i jad nas kojima je već mjesecima zabranjeno.. 😁 Al još malo curke, a onda ima da se sve praši! 😁 Hahaha, al ovo za mrkvu mi je najjače!
Sarah hahaha 😁
Kani- super sto si dogovorila sve, i bolje da je tako, a ne da forsiraju prirodno, ako postoji ikakva indikacija za carski
Razumijemo se potpuno truskawka! 😔
Allie, da ako ti je zabranila onda bolje ne, ne bi ni ja. Makar mi nitko nista ne govori, ali mozda stvarno ne bi ni smjela s obzirom da omeksana dole i uloziva za clanak prsta.
Noa 💙
Meni je moja na pregledu sa 29+ zabranila odnose, iako sam i dalje zatvorena. Ali eto, cerviks omeksan i nesto se skratio, beba nisko, pa da ne izazivamo sad pred kraj nista. 🤷🏽♀️ Mozda je moja preoprezna, ali ne usudim se ne slusati ju.
Meni je s 23,24 tj. isto zabranila cupkanje... kao dosta je bilo,malo se smirite😅 Meni je to cijela vječnost,znam da glupo zvuči...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji