Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BellaLuna
    31. Listopad 2018. 19:18

Ana cestitaaaam!! Jedva cekam cut kak je proslo 🎉🎉

Majana
    31. Listopad 2018. 19:18

Ana cestitam na Mikaelu 😘❤️🎉🎊
    Jedva cekam da nam se javis😘
    Mi cilo popodne u gostima bili pa sam tek sad skuzila da ste pisale da je rodila ne mogu virovat da nam je stigla prva bebica 😍👶

barbiemama
    31. Listopad 2018. 19:20

čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda 😘

ja ću u petak na zadnji pregled prije TA, nadam se da će sve biti u redu 😊

Mamica2
    31. Listopad 2018. 19:27

Kad su se vasi okrenuli koji su bili na zadak? Moj je na zadnjoj kontroli 25+2 bio na zadak 

pepe1907
    31. Listopad 2018. 19:28

Javila se Ana 👏💙👶

pepe1907
    31. Listopad 2018. 19:30

Klikerica

Du i Dora
    Osim sto smo u istom terminu,jos Dora i Kliker imaju istu kilažu u ovom tjednu! Predivno! Doći ćemo vam na more na proljeće da vas upoznamo , kada vam poprave rivu(šta je o o jugo napravilo) da se prošetamojedva čekam!
    Nego, lily,anchy,pepe… vaš lilypie mi je bio inspiracija za jedan ukras sto mi je mama napravila za klikerovu sobicu od komada raznog trapera. Zanemarite nered! Mama je morala razvuci preko pola stana da mi moze uslikati finalni proizvod

Pa vi sivate sve u 16 😁 a di ćeš stavit taj ukras? na zid ili

Miranda
    31. Listopad 2018. 19:39

Mama Ana ceeeestitam ❤️❤️❤️
    Mikael je pravi veliki decko 😍😍😍😍
    Bravo cure za sve dobre vijesti s pregleda! 😊
    Sad imam osjecaj kao da cemo sve ubrzo krenuti cim je prva beba stigla. 😅😅

• Strudlica

Evo i nas da vas pozdravimo!
    Bravo za sve uspješne preglede, uspjela sam pohvatat da vas dvije kreće na porodični i da je Salatica imala uvrnutu babu s torbom u čekaonici 
    Ja pomalo hvatanje konce i navikavam se da mužića nema pa me prvi dane nekako umire,osobito sada s trbuhom i malenim vrtićarcem pa samo čitam i nikako ne stignem na ništa odgovoriti.
    Vidjela sam Mikaela i tako sam sretna zbog Ane da je sve dobro prošlo 

AllieH

Mamica2

Kad su se vasi okrenuli koji su bili na zadak? Moj je na zadnjoj kontroli 25+2 bio na zadak

Moj je na zadnjem pregledu sad u ponedjeljak bio glavicom prema dolje, ali mi je napomenula da je sve jos moguce. Bez brige, ima vremena okrenuti se 😊
    BellaLuna, odlicne vijesti!  Tvoja curka je znaci vec tu negdje s Aninim Mikaelom sto se tezine tice 👏🏼👏🏼
    I napokon da nam se Ana javila, mala mrvica je divna i sto je najbitnije, oboje su dobro 💙💙

Luka ❤

• MeriM88
    31. Listopad 2018. 19:44

Cestitke Ana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.