Ana cestitam na Mikaelu 😘❤️🎉🎊
Jedva cekam da nam se javis😘
Mi cilo popodne u gostima bili pa sam tek sad skuzila da ste pisale da je rodila ne mogu virovat da nam je stigla prva bebica 😍👶
čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda 😘
ja ću u petak na zadnji pregled prije TA, nadam se da će sve biti u redu 😊
Kad su se vasi okrenuli koji su bili na zadak? Moj je na zadnjoj kontroli 25+2 bio na zadak
Du i Dora
Osim sto smo u istom terminu,jos Dora i Kliker imaju istu kilažu u ovom tjednu! Predivno!Doći ćemo vam na more na proljeće da vas upoznamo , kada vam poprave rivu(šta je o o jugo napravilo
) da se prošetamo
jedva čekam!
Nego, lily,anchy,pepe… vaš lilypie mi je bio inspiracija za jedan ukras sto mi je mama napravila za klikerovu sobicu od komada raznog trapera. Zanemarite nered! Mama je morala razvuci preko pola stana da mi moze uslikati finalni proizvod
Pa vi sivate sve u 16 😁 a di ćeš stavit taj ukras? na zid ili
Mama Ana ceeeestitam ❤️❤️❤️
Mikael je pravi veliki decko 😍😍😍😍
Bravo cure za sve dobre vijesti s pregleda! 😊
Sad imam osjecaj kao da cemo sve ubrzo krenuti cim je prva beba stigla. 😅😅
Evo i nas da vas pozdravimo!
Bravo za sve uspješne preglede, uspjela sam pohvatat da vas dvije kreće na porodični i da je Salatica imala uvrnutu babu s torbom u čekaonici
Ja pomalo hvatanje konce i navikavam se da mužića nema pa me prvi dane nekako umire,osobito sada s trbuhom i malenim vrtićarcem pa samo čitam i nikako ne stignem na ništa odgovoriti.
Vidjela sam Mikaela i tako sam sretna zbog Ane da je sve dobro prošlo
Kad su se vasi okrenuli koji su bili na zadak? Moj je na zadnjoj kontroli 25+2 bio na zadak
Moj je na zadnjem pregledu sad u ponedjeljak bio glavicom prema dolje, ali mi je napomenula da je sve jos moguce. Bez brige, ima vremena okrenuti se 😊
BellaLuna, odlicne vijesti! Tvoja curka je znaci vec tu negdje s Aninim Mikaelom sto se tezine tice 👏🏼👏🏼
I napokon da nam se Ana javila, mala mrvica je divna i sto je najbitnije, oboje su dobro 💙💙
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji