allie, te dekice su preslatke! salatice, Lena je prava lavica, a bome i tebi su cesce kontrole i blizis se kraju! pepe 😍 ne stizem se ukljuciti u sve...ali citam i pratim 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
salatice, oooodlicno za pregled, Bogu hvala jednom bez drame s tim tvojim doktorom!
Kakav ce Ethereal imati popust tokom sajma? Trebam jos jedan bambus rucnik za kupanje. 🙈
Jel koja razmisljala o nekoj personaliziranoj dekici? Krasna mi je Noona pletena dekica s izvezenim imenom, uzela bih takvo nesto da mu ostane za uspomenu.
Mislim da je - 20% ethereal.
A mene je prijateljica tražila da odaberem boju komplet jastuk, dekica i ručnik sa imenom i pasićem. Tako da, mi ćemo imati takvu nekakvu... 😋
Lovre
i ja sam pretjerala danas s hodanjem plus sto me propuhao vjetar i sad me glava boli…kasalj me standardno razdire kako se blizi noc. vec se pocinjem brinut utjece li toliko naprezanje na bebu 🤔 osjetim ju ali se puno rjedje i slabije javi nego proslih dana. truskawka bravo za velike bebe! vec sam pisala da je prijateljica rodila blizance s 37 tjedana-2230 i 2370 grama 😊
Meni je doktorica rekla sirup bijelog sljeza, septolete za trudnice-meni one nisu niš ublažile. A najviše mi je pomoglo domaćeg meda ma žličicu pa mi umirivalo kašalj
Klikerice, moze, javim kaj ce biti dalje s tim ruksakom i koliko cu morati platiti, bas sam se zaje... 🙈 lijepa su ti kolica, lajkam. :)
I ja sam se danas malo preforsirala i onda me poceo pikati lijevi jajnik, sad vec lezim sat vremena i ok mi je.
Ajmee ethernal ima popust? A kad ce biti taj sajam beba u trudnica kod nas u zg? Jel zna netko?
Noa 💙
E da curke, pogledajte na face tvornicu poklona, imaju predivne personalizirane stvari i dekice su im preeemekane 😊
Noa 💙
Klikerice, hvala ti puno! Ma i ja mislim da to bas nema veze i nije tako povezano ali eto, rekoh idem pitati 😁
Salatice i Truskawka, cestitam na super pregledima i velikim bebacima 😍
Klikerice, moze, javim kaj ce biti dalje s tim ruksakom i koliko cu morati platiti, bas sam se zaje… 🙈 lijepa su ti kolica, lajkam. :)
I ja sam se danas malo preforsirala i onda me poceo pikati lijevi jajnik, sad vec lezim sat vremena i ok mi je.
Ajmee ethernal ima popust? A kad ce biti taj sajam beba u trudnica kod nas u zg? Jel zna netko?
23.-25.11. 😊
Luka ❤
Evo od jutra vas jedva stizem 😂
Etheral ima popust i na webu sad tijekom sajma? To bi se dalo iskoristit 😁
Kupila u afroditi prirodnu mast za mamu i bebu i dobila kartice za slikanje na poklon 😍
Lineu sam dobila, al nije tamna tako da mi je zapravo simpaticna 😅 pupak mi je vec neko vrijeme blago ispupcen..
Za ljude i njihovo ponasanje no komm, par puta sam dozivila da me neko pustio preko reda ili se digao u tram, u javnom prijevozu sjedim vecinom i to samo ako sjednem dok ima mista, jos neke babe stoje inace namjerno odma pokraj i cekaju da im se dignem.. Inace se super osjecam i u velikoj vecini slucajeva ne trebam sjediti, ali me strah naglog kocenja jer ima sofera idiota i svega na cesti, nekidan se pola tram porusilo kako je lik naglo zakocio, sva sreca da sam sjedila..
Bilo je jos toga sta sam htjela komm, al previse zaostataka pa zaboravim 😅
E da truskawka super za velike bebe, drzi se 🤗😍
I kupila sam u bipe karite maslac i prekrasno mirise jos je snizen nesto bio, odusevljena sam, mazem trbuh jer me svrbi zadnjih dana pa mi samo krema ne pomaze, inace imam od biobaze kremu i ulje
Klikerice, moze, javim kaj ce biti dalje s tim ruksakom i koliko cu morati platiti, bas sam se zaje… 🙈 lijepa su ti kolica, lajkam. :)
23.-25.11. 😊
Hvala ti 😙
Nadam se da ce biti dobri popusti, za ove jos sitnije kaj mi nedostaju 😜
Noa 💙
i ja sam pretjerala danas s hodanjem plus sto me propuhao vjetar i sad me glava boli…kasalj me standardno razdire kako se blizi noc. vec se pocinjem brinut utjece li toliko naprezanje na bebu 🤔 osjetim ju ali se puno rjedje i slabije javi nego proslih dana. truskawka bravo za velike bebe! vec sam pisala da je prijateljica rodila blizance s 37 tjedana-2230 i 2370 grama 😊
Meni je doktorica rekla sirup bijelog sljeza, septolete za trudnice-meni one nisu niš ublažile. A najviše mi je pomoglo domaćeg meda ma žličicu pa mi umirivalo kašalj
Isla pastile mi apsolutno nista ne pomazu. Pijem limunadu, kamilicu s medom. Ali probat cu onda i med na zlicu ili uzeti sutra i taj sirup. Je li ti on pomogao?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji