Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    26. Listopad 2018. 19:37

Klikerice znas li koji model imaju kumovi?

luks
    26. Listopad 2018. 19:44

i da, ujutro idem na sajam u splitu. I idem najviše zbog ethereal jer imam spremljenu košaricu već duže, ali sutra ću iskoristiti popust. I naravno  ako još šta uspijemo naći :)
    Baš mi kuma maloprije kaže, jel ti znaš da ti možeš i nekad brzo roditi, u čas će to vrijeme proć 😬 bome me isto malo streslo hahaha  

Lovre

truskawka
    26. Listopad 2018. 19:52

Pticica ma nije se htio uplitati jer je vidio da i ja ignoriram pa da ne napravimo scenu. Da me je samo netko taknuo mislim da bi mu glavu razbio. Ovako je bio suzdrzan radi mene da mi netko stvarno nesto ne napravi. Ali ono nije mi jasno da se tako nesto u policiji moze dogoditi. Strasno.

Hvala svima 😁 bebe su velike i stvarno nije ni cudo da mi je toliko tesko, sva kilaza koju sam dobila osla je u trbuh. Lijevi dio trbuha mi je izboceniji i kiroprakticar kaze da me zato boli desni dio ledja jer je trbuh tu utisnut u ledja. O plucima da i ne govorim, ostajem bez zraka svaki put dok se curka malo pomice. Mali me udara u mjehur i jajnike i bubrege. Bas mi je zabavno. Ali neka, sve cu ja to njima vratiti kad dodu van 😂😂 sala mala. Neka su oni meni samo aktivni, ja cu nekako pretrpjeti vec sve to. Jos malo nadam se 😁

❤N i V💙

truskawka
    26. Listopad 2018. 19:53

Jos samo nestoooo. Od danas sam sluzbeno na porodiljnom 💪💪 

❤N i V💙

AllieH
    26. Listopad 2018. 19:54

salatice, oooodlicno za pregled, Bogu hvala jednom bez drame s tim tvojim doktorom!
    Kakav ce Ethereal imati popust tokom sajma? Trebam jos jedan bambus rucnik za kupanje. 🙈
    Jel koja razmisljala o nekoj personaliziranoj dekici? Krasna mi je Noona pletena dekica s izvezenim imenom, uzela bih takvo nesto da mu ostane za uspomenu. 

Luka ❤

pepe1907
    26. Listopad 2018. 19:57

Duda

Cure koje kupujete prematalicu onu tvrdu koja se stavi na krevetić, gdje je planirate držati? Negdje pored na podu ili?
    Malo o mom trbuhu 😁 Isto sam svijetle puti ali nemam lineu. Pupak mi je sad skoro ravan (inače uvučen). Strije za sad nemam al me počelo isto sve jako svrbiti pa je moguće da nastaju..
    Ne gegam se al sam jako spora, što zbog mirovanja što zbog težine koja raste..

mi ce mo ju isto imat, il ce bit stalno na kreveticu il negdje uz krevetic na podu

barbiemama
    26. Listopad 2018. 20:03

preforsirala sam se danas 😪 ponekad zaboravim koliko sam trudna. 

prvo provela 8 h na poslu. a lutala sam malo i tijekom pauze. i onda se našla s frendicama na kavi i prehodala ful puno. sad me sve steže. i umorna sam ko pas. baš sam pretjerala 🙄

barbiemama
    26. Listopad 2018. 20:07

Truskawa, isuse kakvi su to ljudi, ali stvarno. toliko agresive 😱😏

pepe1907
    26. Listopad 2018. 20:08

Klikerica

M.girl6,
    Javi kad saznaš što je s ruksakom,jesi morala platiti i koliko?
    Ja sam narucila isto Mickey ruksak,ali me ukupno sa shippingom izasao 117 kn,i preko eBaya,alliexpress mi ne ulijeva toliko povjerenja,uvijek s njima neki problemi.

Evo i kolica koja cemo kupiti…valjda je to naša konačna odluka
    Evo da bacim jednu temu za koju bi nas sigurno selo,da smo na selu krivo gledalozelimo kupiti robotski usisavač prije nego beba krene puzati. I muz i ja volimo tehnologiju i sve te gadgete pratimo, i tako…nemamo pragove u kuci, kum nam ima taj mali stroj i mi smo s tim odusevljeni,jer se nam puni,i stvarno svaku mrvicu s poda pokupi i idealan je za ovu velicinu stana. Kosta oko 2000 kn,ali cekati cu sada akcije u 11 mj. mozda bude vise. Ne opravdavam se tu nikome…samo kazem da bi to moglo nekome zvučati kao bacanje para,odnosno većini vjerujem…

mi imamo 3 macke i svaki dan usisavam i perem pod...i ja bi to uzela pa nek radi po cijele dane 😅

du1988
    26. Listopad 2018. 20:10

i ja sam pretjerala danas s hodanjem plus sto me propuhao vjetar i sad me glava boli...kasalj me standardno razdire kako se blizi noc. vec se pocinjem brinut utjece li toliko naprezanje na bebu 🤔 osjetim ju ali se puno rjedje i slabije javi nego proslih dana. truskawka bravo za velike bebe! vec sam pisala da je prijateljica rodila blizance s 37 tjedana-2230 i 2370 grama 😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.