Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    26. Listopad 2018. 18:57

Bruna92

Imam jedno pitanjce ako neka cura mozda zna, a mozda se i Miranda javi 😊
    Znaci, ja imam dijagnosticiran Gulbertov sindrom i meni je bilirubin uvijek povisen. Znam da je genetski i da beba moze naslijediti od mene iako vecinom "pogada" muskarce. Ali ono sta me zanima je dal mozda to moje stanje povecava sansu da mi beba dobije zuticu u rodilistu? Nisam naisla na takav podatak na internetu ali ako koja cura zna, unaprijed zahvaljujem 😊

Koliko su nama na tecaju objasnili tvoj i bebin bilirubin nisu povezani. Beba je zuta zbog jetre koja prilikom poroda nije razvijena do kraja,visi bilirubin s kojim se bebina jetra bori je normalna pojava kod novorodjencadi,kao i ostale nerazvijene stvari s kojima se rode,pa im se razviju do kraja izvan utrobe,tip vid,kukovi,disni putevi,kosti glave... Mislim da ovu bolest ako je nasljedna tek mogu iz krvi provjeriti nekom genetskom analizom krvi tek u kasnijoj dobi.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    26. Listopad 2018. 19:03

Salatica eto sta da ti kazem, debos em sto me verbalno napao direktno em mi je opsovao mater i sve zivo dok je skuzio da ga ne fermam ni pol posto. A dosla sam samo uzeti list papira, maknula se sastrane i muz mi kaze jesi cula kako su se poceli buniti kazem ja jesam, debos stoji pored nas i ja komentiram ko ih jebe sve ja ne mogu tu satima stajati za jedan list papira sto moram ispuniti i predati. Debos se makne od nas i stane odma do saltera i ja dodem pricekam da djelatnica rjesi stranku koju je imala i pitam ju dal slobodno samo ostavim papire i kaze ona nema problema i ovaj mi pocne nesto nabrajati i psovati i jos mi je muz reko da je neka babusina se prikljucila i skomentirala kao da sam sigurno isla preko reda zato jer sam trudna, al u losem smislu. Ne bi nista rekla da me djelatnica na sav glas nije pozvala i rekla trudnica u crvenoj majci je sljedeca. Ugl sveukupno sam bila na salteru doslovno 2min i to je takav problem bio, a svi ostali su po 15-20 min na salteru uvijek. Ja dodem i odem jer se informiram prije, a ne da tamo trazim info. Ahh, sta da kazem. Budaletine teske

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    26. Listopad 2018. 19:06

Truskawka bravo za velike bebice 😍😍 
    Barbie i Du super za naknade, koliko god da iznose sigurno ce vam pomoc a i sigurne ste da cete dobit novac. 😊 Kod privatnika nikad ne znas..
    Bruna cestitam na necaku, sad si tetka 😍🤗 uzivajte s malenim 😊
    Blaza zgodna 😍😍
    Lineu negru imam, prek cijelog trbuha po novom. Prije je bila samo ispod pupka sad ide i iznad. Mene isto zna svrbit koza, dobila sam malo strija po kukovima nista puno i maltene se ne kuzi. Nadam se da se nece pojacavat 😅
    Salatice cekamo vijesti 🤗

Ptičica
    26. Listopad 2018. 19:17

Da se i ja pohvalim, evo mi stigao mail od Air Helpa. Let iz Amsterdama ima i vise od pola godine kasnio 3 sata, i refundiraju mi 160,5 €. Znaci, putovala sam "džabe" 😁😁 me gusta! Sad ce Antonela dobit jos robice. I jos. I jos 😆😆
    Ana drago mi je da si bolje. Mislim da je i vrijeme da dode viroza kraju. Drzi se.
    Duplićiii (truskawka) ja bi to pleskala. Dobro se muz suzdrzao. Majmuni i magarci su plemenite zivotinje za te neandertalce. 
    I najvaznije, velike bebe ❤

Salatica9192
    26. Listopad 2018. 19:22

Truskawka, 
    meni su njih dvoje za psihijatra, definitivno. Ili za neko pusto ostrvo da sami zive. 😶
    Kontrola super 😊 Plodne vode dovoljno, protoci super, posteljica super. Beba oko 2200kg 😍 I dalje malo zaostaje oko 7 dana, tj sad joj glavica nije nesto narasla puno od zadnjeg puta, a stomak jeste. Evo bas cu vam poslati mjere. Uglavnom nije bio drama,  preporucuje da hodam i dozvoljeni odnosi (rekla sam da necu da ih imam, ovoliko bez njih, bicu jos malo hahahha). 

Bruna92
    26. Listopad 2018. 19:29

Ma da, pa i meni su Gilberta otkrili tek u pubertetu jer tad najvise dolazi do izrazaja.
    Ne brinem zbog zutice, znam da to nije nista strasno nego me eto samo zanima dal to slucajno povecava sansu da ju beba dobije 😊

luks
    26. Listopad 2018. 19:29

Duda  ja imam tvrdu podlogu koju ću imati na krevetu, bit će prve dane na krevetu jer ima dosta mjesta kad se beba stavlja u krevetić ili uz krevet na podu. Samo ću u ikei kupiti 2 navlake, vidila sam da su iste mjere njihovih ko i ove moje. Jer s prvim malcem sam uvijek stavljala tetru pa bi se micala.
    Što se tiče puštanja prednosti, ja se zadnjih dva tjedna vozim u busu jer je auto još na popravku, i niko mi se ne diže. Neki dan sam išla istim busem kad i svekrva, i kaže ona jednom srednjoškolcu kojeg zna iz crkve (ministrant), jel te mama učila da se digneš starijima i trudnicama? On se zacrvenio i digao se. A ona za njim potiho komentira(dovoljno da čuje) šta mu vridi šta ljubi oltare kad se ponašat ne zna🤣🤣 meni je čak neugodno bilo 🤣  Meni je zapravo u busu najnezgodnije naglo kočenje. 
    I da, netko je spominjao, i ja sam pila d-manozu zbog e.coli. Skroz je ok, preventiva a i u slučaju e.coli pije se neki period da bi pomogla

Lovre

Klikerica
    26. Listopad 2018. 19:33

M.girl6,
    Javi kad saznaš što je s ruksakom,jesi morala platiti i koliko?
    Ja sam narucila isto Mickey ruksak,ali me ukupno sa shippingom izasao 117 kn,i preko eBaya,alliexpress mi ne ulijeva toliko povjerenja,uvijek s njima neki problemi.

Evo i kolica koja cemo kupiti...valjda je to naša konačna odluka

Klikerica
    26. Listopad 2018. 19:36

Bruna92

Ma da, pa i meni su Gilberta otkrili tek u pubertetu jer tad najvise dolazi do izrazaja.
    Ne brinem zbog zutice, znam da to nije nista strasno nego me eto samo zanima dal to slucajno povecava sansu da ju beba dobije 😊

Mislim da ne... zbog genetskih prijenosnih bolesti znam,jer smo brat i ja isli na te provjere zbog maminih dijagnoza... i to ti se krece tek u pubertetu od 13.godine do 18.godine... Nisam doktorica,ali znam puno jer sam na svojoj koži svašta pregrmila. Mogu ti provjeriti s nekim neonatologom,ali gotovo sam sigurna da je tako kako sam napisala.Žutica ovisi samo o bebicinoj jetri i stupnju razvoja njezinih organa... oni cim se rode dobiju pikicu i po potrebi malo pod lampu i to je to.

mmama2
    26. Listopad 2018. 19:37

Meni se redovito dizu u javnom prijevozu i pustaju me preko reda, pogotovo kada su decki samnom, obicno ih odbijem jer kada sjednem u zetov bus i on prede preko prve rupetine na cesti, a ja sjedim, upisam se.. ili porodim skoro jebomepas kakve su ceste i kak oni voze 😒😒 ugl takav dojam ostavljam valjda,mlada, nasmjesena cici mici pa se smiluju😂😂😂😈😈

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.