Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    26. Listopad 2018. 15:51

zvrkica

Allie i mog čekaju ta tri taska 🤣😂

A Kolačići što da ti kažem, meni dva doktora u rujnu izmjere drugačije cerviks i sad opet u listopadu.
    Nisam pametna uopće više.
    Kako imaju tolika odstupanja ja ne kontam i odlučila sam ne razmišljati o tome više.
    Po njihovom ispada da je moj privatni ginekolog jučer krivo izmjerio i izdramio bez veze. Da sad odem.kod njega vjerojatno bi on rekao za njih da su šlampavi.

meni je ona danas bila izvrsna, ne zato jer me pustila kući, nego me slala ponovno na cervikometriju kod druge doktorice i radila vaginalni pregled.
    Nekoliko puta je rekla da injekcije u ovom trenutku nemaju smisla.
    Ja joj moram vjerovati, htjela ne htjela.
    Ispada da svaki doktor radi drugačije, čak mi je rekla da se cervikometrija ne radi više u ovim tjednima, a mene privatni doktor naručio za 10 dana ponovno.
    Ajd reci..

Doktorici koja mi vodi trudnoću ću sutra mail poslati i pitati kad je sljedeći pregled, danas nemam snage.

Danas baš pretjeruju sa svime, i kom treba i kom ne treba, i to stvara dodatno stres nepotrebno. Ja jučer se nisam mogla skulirati jednostavno i bas mi bilo loše. Znam da ne valja, ali ajde ostani hladne glave kad ne možeš

Ja sam na zadnjem pregledu sa 26+5 radila cervikometriju i rekao da je to bio zadnji put jer da se nakon 30 tjedna ne mjeri više nego je za očekivati smekšavanje i to sve, a osobito kod drugorotki. Tako da mislim da ti je dobro rekla. Sad će samo gledati je cerviks omekšan i kolko sam zatvorena

• Strudlica
    26. Listopad 2018. 15:55

_svjesna

Zaboravila sam pitati, je li koja uzimala Monural? Prasak koji se samo jednom popije da procisti urinarne kanale od bakterija. Je li kome poznato? I to sam dobila.

Ja sam dobila jednođ to,pod nekim drugim nazivom,jer me mokrenje mučilo,ali nisam tada primjetila da mi nešto pomoglo

Majana
    26. Listopad 2018. 15:56

Barbie ovde kod nas vlada takvi mentalitet da sam imala iskustvo u prvoj trudnoci sa drobom do zuba u busu baka od 70 g od svih koji sjede mene pita da joj se ustanem jer nju bole noge do toga da neki dan u ducanu cekam red ispred mene covik mozda 45 g i meni skliznu biljeznice s vrha kosare i padnu po podu on se okrene pogleda u njih odmiri mene i drob i okrene glavu a ja cucni i kupi, prestrasno a da ne spominjem da me jos niko nije pustia priko reda i da ce se ko ustat, jedino ljudi koje poznam 🤦‍♀️😏

Salatica9192
    26. Listopad 2018. 16:00

Ja definitivno mogu trunku nesto uraditi i moram ici leci zbog ledja ili zbog BH kontrakcija. Ne znam da li je to normalno u nasim nedeljama, kontam da jeste, mislim pri aktivnosti "vecoj". Tacno cu brzo morati poceti prati stvari i spremati xD Mislim da cu to raditi dvije nedelje haha, s obzirom na susenje, peglanje i moju sposobnost  🤣 Komoda stigla, sad to treba sastaviti. Vjer cemo u nedelju zvati brata od strica (nerodjenog brata hahah) da nam sastavi, stolar po struci. Nmg docekati 😍

Ptičica
    26. Listopad 2018. 16:04

Ma kakvo pustanje preko reda. Ja s trbuhom i malcem u plodinama na blagajni povise koje pise - propustiti trudnice i roditelje s malom djecom- i jedan klipan od 50ak godina i punim kolicima brasna i secera umalo sto nas ne pregazi dok smo cekali red. Naravno, netrudni su bili u redu prije nas i nisu nas pustili 🤨 i jos nam, umjesto isprike, kaze: sta ste se rasirili. Kultura na nivou. 
    A u Lidla sam zenu koja samo sto ne rodi pustila ispred sebe. A ostalih 5 kupaca u redu je okrenulo glavu. Sta reci. Zivotinje imaju vise empatije od ljudi.

Salatica9192
    26. Listopad 2018. 16:06

Barbie, 
    nisam koristila javni prevoz u trudnoci, ali vjerujem da bi slicno bilo 😶 Nmg to shvatiti nikako, ne kazem da smo bolesne ako smo trudne, ali nosis zivot jedan, mozda te muce ledja, BH kontrakcije, vene, grcevi, beba udara da izbija vazduh, ma masu svih normalnih tegoba koje su bolne i ignorisu 😏
    Eto ja danas u laboratoriji i nikome ne pada na pamet da mi ustupi prednost, cak imam osjecaj da me gledaju kao "evo ova ce upasti preko reda" i nisam upala preko reda, nacekala sam se, iako pise: prednost imaju trudnice 😏

Bruna92
    26. Listopad 2018. 16:07

Sta se tice tog davanja prednosti trudnicama, ustajanju u javnom prijevozu i slicno... Prije ndkih mjesec dana sam otisla kod svoje doktorice opce prakse da joj samo pokazem nalaz za stitnjacu i da mi pusti euthyrox ali se nisam narucila. Uredno sam predala knjizicu i cekala da se izredaju ljudi koji su bili naruceni. Dosao je red na mene i stojim pred vratima jer cekam da netko izade i dolazi jedna starija gospoda, sasvim pokretna i drito pred mene stane i kaze "meni samo treba uputnica pa cu uletjeti prije tebe"... Meni se kosa digla na glavi i kazem joj "ja isto imam samo pokazati nalaz a i dosla sam prije vas" na sta mi ona odgovori "ali ja sam starija"!! Ja dreknem na nju "ali ja sam trudna i uredno cekam svoj red!". Tad je zasutila i pomaknula se u stranu... Poludila sam bila!! Pa ne mozes mi se tako bahato uvuci preko reda a tek si dosla i jos mi kao nabijati griznju savjesti jer si ti starija... Grrrrrr

Majana
    26. Listopad 2018. 16:11

Eh tu di pise prednost trudnicama tu te gledaju ko neprijatelja br.1 i bas to nismo bolesne al da nas muci muci nas svasta i nije bas uvik lako ni sjedit i cekat a kamoli stajat a i ima trudnica na mirovanju koje ni ne smiju dugo 

Kolačići
    26. Listopad 2018. 16:22

Ma potpisujem da je ljubazan i komunikativan/na doktor najveći faktor. Još ako je i stručan. Ja sam imala sreće, u Petrovoj mi je bila fantastična mlada doktorica koja je imala strpljenja i uvijek mi izlazila u susret zbog 250 km koje sam putovala a i moj Doc ovdje je divan, temeljit, obziran, strpljiv.
    Strašno mi je bilo kako su me primili u Osijeku na prijemnom. Zločesto, grubo.

Duda
    26. Listopad 2018. 16:24

Cure koje kupujete prematalicu onu tvrdu koja se stavi na krevetić, gdje je planirate držati? Negdje pored na podu ili?
    Malo o mom trbuhu 😁 Isto sam svijetle puti ali nemam lineu. Pupak mi je sad skoro ravan (inače uvučen). Strije za sad nemam al me počelo isto sve jako svrbiti pa je moguće da nastaju..
    Ne gegam se al sam jako spora, što zbog mirovanja što zbog težine koja raste..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.