Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    26. Listopad 2018. 15:29

Vratila se ja sa Vuk Vrhovca, šećer je uredan ali ipak ću još jednom vadit za 3 tj. i to je onda to..grrrr... znala sam da me neće ostavit na miru. Ovo je zadnji put da idem tamo sama po nalaze ima da mi pošalju poštom..taj put do tamo vozikanja u tram.pa.busu...😪 

pepe1907
    26. Listopad 2018. 15:33

evo i nas..vidim da jako raste jer pupak samo sto nije poravnat...i strije...samo s ove strane... tu ih već imam par od prije kad sam.se udebljala ali evo ih opet..ajde pa me ne svrbe 

barbiemama
    26. Listopad 2018. 15:34

vama s javnim prijevozom ... jel vam se ljudi ustaju da sjednete kad vas vide? stvarno mi je uglavnom ok i čak ni ne bih sjela. no, fascinira me onaj trenutak kad skuže trbuh i okrenu glavu fuuuul prema prozoru, praveći se da ne vide. i to redom sve mlade cure, mlađe žene, mlađi frajeri. do sada su me jedna bakica i jedan dedek (ono, 75+ god) pitali hoću li sjest. meni je jadno vidjeti na tom primjeru koliko je naše društvo postalo neosjetljivo i sebično.

truskawka
    26. Listopad 2018. 15:35

Cure, prijavljujem moje merzere koji su procijenjeni decko na 2470gr, a cura na 2320gr 💪💪 
    Doktorica se cudi kako su ogromne bebe 😁😁
    Vagala sam se i dobila sam 11-12kg ukupno, a jos malo i ulazim u 9mj 💪 
    Ja zadovoljna osim sto me ledja i zdjelica ubijaju i jedva hodam. Dva puta sam bila kod kiroprakticara i bude mi dobro par dana i onda opet. Kaze on da je najlakse namjestiti trudnicu, ali đabe jer se opet vrati na isto tak sa je najbolje da trpim bolove i odem poslije poroda na kompletno namjestanje da se onda dalje pravilno mogu jacati. 

❤N i V💙

Majana
    26. Listopad 2018. 15:37

Pepe hvala na info 🙂
    Lineu negru iman od samih pocetaka od pupka nanize tako sam i s njih dvoje a pupak meni nije ni ispupcen ni ravan nego uvucen tako da  nasred ogromnog droba imam udubinu a meni nekako lipsi ovi ispupceni hahahaha
    Gegam se samo kad se umorim  pa pocnem osjecat pritisak inace prebrzo hodam a sad nikako da svatim da vise ne mogu ko prije pa se uspusem nakon 100 m i onda nastupa pingvin 😅

truskawka
    26. Listopad 2018. 15:38

Aha da, cerviks je i dalje zatvoren skroz i ja i dalje doma 😁 
    Zaboravila sam pitati za Duphaston dal da i dalje pijem ili ne. Iduca kontrola u srijedu pa cu nadam se onda pitati. 

❤N i V💙

Jagodica86
    26. Listopad 2018. 15:40

Bruna, kasnije vidim ovo za lineu, ja ju imam već neko vrijeme, počela je s donje strane, pa oko pupka, prema gore, sad ju imam već sigurno oko mjesec dana skroz do vrha trbuha. Ja sam jako svijetle puti, ne znam jel to ima ikakve veze pa se jače vidi 

Vana11
    26. Listopad 2018. 15:41

_svjesna, nisam nikad čula za taj prašak, ali super zvuči ak stvarno tako djeluje! Ja cijelu trudnoću pijem d-manozu, to je isto prašak koji se otopi u vodi, ali se pije svaki dan preventivno, a kao isto pomaže protiv infekcija, osobito e.coli. 
    Truskawka, bome velike bebe 😊 samo nek oni još lijepo narastu! ❤
    Barbie, sad već jedno vrijeme nisam išla javnim prijevozom, ali jako rijetko mi se tko ustao, baš kako veliš, žalosno skroz!

url=https://lilypie.com]

Majana
    26. Listopad 2018. 15:45

Truskawka super za bebace, stvarno su veliki za blizance 😍nije ni cudo sta te leda bole treba moc nosit toliko kg
    Sta se tice strija ja sam ih u prvoj trudnoci dobila samo po grudima i to one ljubicaste bila sam prestravljena hahaha al su izblidile skroz u drugoj sam ih po bedrima i iza ispod kolina po listovima cudno misto al eto na drobu neman nijednu i jos nadam se da ce me bar tu zaobic jer cu se pretvorit u jednu veliku striju 😏

Bruna92
    26. Listopad 2018. 15:46

Jagodica86

Bruna,kasnije vidim ovo za lineu, ja ju imam već neko vrijeme, počela je s donje strane, pa oko pupka, prema gore, sad ju imam već sigurno oko mjesec dana skroz do vrha trbuha. Ja sam jako svijetle puti, ne znam jel to ima ikakve veze pa se jače vidi

Tako je i meni, krenula ispod pupka, pa krug oko pupka i sad zadnjih 20ak dana je i gore otisla. Bas mi je to simpaticno 😁
    A pupak mi se skoro izravnao, nije ispupcen ali je u ravnini sa ostatkom trbuha 😂
    Ja sam isto svjetlije puti, tko zna dal to utjece 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.