jagodice, sa 26+6 mi je procijenjen na 1.400g, prosjek je navodno 1.200g. Sad u ponedjeljak sam opet na kontroli, vidjet cemo sto cemo reci. Ja sam ti isto sitna, 163cm i trenutno sam na 60kg, ali bas imam osjecaj da mi je vecina toga u trbuhu, bas dosta usko, a izbaceno na van nosim.
Pardon, sa 28+6 je bio 1.400g.
Mi smo sa 26+5 imali 1212g pa mi je rekao da odgovara za 28+5

jagodice, sa 26+6 mi je procijenjen na 1.400g, prosjek je navodno 1.200g. Sad u ponedjeljak sam opet na kontroli, vidjet cemo sto cemo reci. Ja sam ti isto sitna, 163cm i trenutno sam na 60kg, ali bas imam osjecaj da mi je vecina toga u trbuhu, bas dosta usko, a izbaceno na van nosim.
Eto, to je onda to. 😊 Ma ne brini se, ja ne znam nikog kome su stvarno pogodili tu tezinu.

Luka ❤
Meni se nekad ustanu u tramvaju, nekad ne, a u trgovini me još nitko nije pustio preko reda 🙄
Lineu negru imam već nekih mjesec ili duže al je se ne vidi baš jako od pupka pa niže.

Rita
u utorak u Zagrebačkoj banci nas je bilo 3 klijenta koja čekaju, i sve tri smo bile trudnice... kaže ova službenica da joj se to nikada nije dogodilo otkad radi... hehe, išle smo po redu kak smo dolazile, a btw, kaže ona da joj se jednom dogodilo da je pozvala ženu koja nije bila trudna i od tada da uvijek 2 puta promisli i dobro se zagleda prije nego pozove preko reda.
Btw, Ethereal sajamski popust primjenjuje i na webshopu, obzirom da je dan mama i beba u Splitu. Pa čisto bacam podsjetnik... ja planiram od njih još uzeti pletenu dekicu i bambus tetrice.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Truskawka,
zezas da je debil komentarisao i bunio se 😶 Znaci uzas. Takvo iskustvo nisam imala. U sebi mi vjerovatno sve po spisku hahahhaha.
A lab u mojoj opstini ne pusta preko reda, a pise da imamo prednost, jos i znam radnike, ali ocigledno nije do njih. Glavna lab u Banja Luci gdje idem za neke vece nalaze je vec uredjenija i imam prednost.
A ne znam sta bih vam rekla. Gledam u Srbiji, mislim Beograd, curu napade momak u tramvaju, ma znaci hoce da je skine tako reci, ruke hoce u hlace da stavi i niko nistaa 😶😶😶 Znaci jeste da su tu starije zene pretezno bile, ali ima vas vise od njega ili zovite vozaca, uradite nesto. Znaci gledam i ne vjerujem. Pa "silovati" je u sred dana, u tramvaju, u milionskom gradu je izgleda moguće 😶😶😶
Odoh na kontrolu, javim vam se poslije.

Jel netko mozda bio na Rebru po onaj ugovor za pohranu maticnih stanica?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Imam jedno pitanjce ako neka cura mozda zna, a mozda se i Miranda javi 😊
Znaci, ja imam dijagnosticiran Gulbertov sindrom i meni je bilirubin uvijek povisen. Znam da je genetski i da beba moze naslijediti od mene iako vecinom "pogada" muskarce. Ali ono sta me zanima je dal mozda to moje stanje povecava sansu da mi beba dobije zuticu u rodilistu? Nisam naisla na takav podatak na internetu ali ako koja cura zna, unaprijed zahvaljujem 😊

Evo! Odspavala sam dosad.
Ptičice, dobro sam zasad. Bila mi je samo kao muka oko ručka, pojela sam nešto i rekla ako i za dva sata povratim, nešto će ostati. Nisam izbacila 😂😂😂 Mali je presretan vjerojatno.
Pepe lijepa, kao uvijek. 😍😍😍😍
Za ljubaznost prema trudnicama nemam riječi hvale. Ja čekam red danas u Plodinama, i jedna ženska otvori extra kasu, kad ono ženska me skoro laktom gurnula da potrči tamo. A kad vide trbuh prijeki pogledi tamo gdje piše da imam prednost. A već sam vidljivo ogromna 😂😂😂 Ja znam da ću uvijek pustiti trudnicu ili majku sa malom bebom ispred sebe da ne čeka. Bitan mi je moj odgoj, a za druge nek se slikaju.
Sretno sa dr.Traumom. sve je u redu, bitno da ti to znaš.
Truskawka, velike bebe😍😍😍
Ako sam koga zaboravila sorry, imala sam 10 strana☺️

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Bruna, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali nemoj se brinuti oko zutice, mislim da ju vecina beba preboli i da to nije nista za brigu. 5 najblizih prijateljica je rodilo unazad zadnje 3 godine i sve bebe su je prosle.

Luka ❤
Vidiš, meni je na 29 +4 bio 1800 (+-100) a to su mjere za tjedan više kao. ali kažem, tako je već zadnjih 3 mjerenja, tjedan do tjedan i pol su mjere uvijek ispred. OGTT mi je bio super pa nije to. Valjda takva beba, ima svoj tempo i drži ga se to mi je najbitnije da nisu neke velike oscilacije, makar što kažete, ni to nije sigurno taj ultrazvuk, ja to uzimam sa rezervom sve

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji