jagodice, sa 26+6 mi je procijenjen na 1.400g, prosjek je navodno 1.200g. Sad u ponedjeljak sam opet na kontroli, vidjet cemo sto cemo reci. Ja sam ti isto sitna, 163cm i trenutno sam na 60kg, ali bas imam osjecaj da mi je vecina toga u trbuhu, bas dosta usko, a izbaceno na van nosim.
Pardon, sa 28+6 je bio 1.400g.
Mi smo sa 26+5 imali 1212g pa mi je rekao da odgovara za 28+5
jagodice, sa 26+6 mi je procijenjen na 1.400g, prosjek je navodno 1.200g. Sad u ponedjeljak sam opet na kontroli, vidjet cemo sto cemo reci. Ja sam ti isto sitna, 163cm i trenutno sam na 60kg, ali bas imam osjecaj da mi je vecina toga u trbuhu, bas dosta usko, a izbaceno na van nosim.
Eto, to je onda to. 😊 Ma ne brini se, ja ne znam nikog kome su stvarno pogodili tu tezinu.
Luka ❤
Meni se nekad ustanu u tramvaju, nekad ne, a u trgovini me još nitko nije pustio preko reda 🙄
Lineu negru imam već nekih mjesec ili duže al je se ne vidi baš jako od pupka pa niže.
Rita
u utorak u Zagrebačkoj banci nas je bilo 3 klijenta koja čekaju, i sve tri smo bile trudnice... kaže ova službenica da joj se to nikada nije dogodilo otkad radi... hehe, išle smo po redu kak smo dolazile, a btw, kaže ona da joj se jednom dogodilo da je pozvala ženu koja nije bila trudna i od tada da uvijek 2 puta promisli i dobro se zagleda prije nego pozove preko reda.
Btw, Ethereal sajamski popust primjenjuje i na webshopu, obzirom da je dan mama i beba u Splitu. Pa čisto bacam podsjetnik... ja planiram od njih još uzeti pletenu dekicu i bambus tetrice.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Truskawka,
zezas da je debil komentarisao i bunio se 😶 Znaci uzas. Takvo iskustvo nisam imala. U sebi mi vjerovatno sve po spisku hahahhaha.
A lab u mojoj opstini ne pusta preko reda, a pise da imamo prednost, jos i znam radnike, ali ocigledno nije do njih. Glavna lab u Banja Luci gdje idem za neke vece nalaze je vec uredjenija i imam prednost.
A ne znam sta bih vam rekla. Gledam u Srbiji, mislim Beograd, curu napade momak u tramvaju, ma znaci hoce da je skine tako reci, ruke hoce u hlace da stavi i niko nistaa 😶😶😶 Znaci jeste da su tu starije zene pretezno bile, ali ima vas vise od njega ili zovite vozaca, uradite nesto. Znaci gledam i ne vjerujem. Pa "silovati" je u sred dana, u tramvaju, u milionskom gradu je izgleda moguće 😶😶😶
Odoh na kontrolu, javim vam se poslije.
Jel netko mozda bio na Rebru po onaj ugovor za pohranu maticnih stanica?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Imam jedno pitanjce ako neka cura mozda zna, a mozda se i Miranda javi 😊
Znaci, ja imam dijagnosticiran Gulbertov sindrom i meni je bilirubin uvijek povisen. Znam da je genetski i da beba moze naslijediti od mene iako vecinom "pogada" muskarce. Ali ono sta me zanima je dal mozda to moje stanje povecava sansu da mi beba dobije zuticu u rodilistu? Nisam naisla na takav podatak na internetu ali ako koja cura zna, unaprijed zahvaljujem 😊
Evo! Odspavala sam dosad.
Ptičice, dobro sam zasad. Bila mi je samo kao muka oko ručka, pojela sam nešto i rekla ako i za dva sata povratim, nešto će ostati. Nisam izbacila 😂😂😂 Mali je presretan vjerojatno.
Pepe lijepa, kao uvijek. 😍😍😍😍
Za ljubaznost prema trudnicama nemam riječi hvale. Ja čekam red danas u Plodinama, i jedna ženska otvori extra kasu, kad ono ženska me skoro laktom gurnula da potrči tamo. A kad vide trbuh prijeki pogledi tamo gdje piše da imam prednost. A već sam vidljivo ogromna 😂😂😂 Ja znam da ću uvijek pustiti trudnicu ili majku sa malom bebom ispred sebe da ne čeka. Bitan mi je moj odgoj, a za druge nek se slikaju.
Sretno sa dr.Traumom. sve je u redu, bitno da ti to znaš.
Truskawka, velike bebe😍😍😍
Ako sam koga zaboravila sorry, imala sam 10 strana☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Bruna, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali nemoj se brinuti oko zutice, mislim da ju vecina beba preboli i da to nije nista za brigu. 5 najblizih prijateljica je rodilo unazad zadnje 3 godine i sve bebe su je prosle.
Luka ❤
Vidiš, meni je na 29 +4 bio 1800 (+-100) a to su mjere za tjedan više kao. ali kažem, tako je već zadnjih 3 mjerenja, tjedan do tjedan i pol su mjere uvijek ispred. OGTT mi je bio super pa nije to. Valjda takva beba, ima svoj tempo i drži ga se to mi je najbitnije da nisu neke velike oscilacije, makar što kažete, ni to nije sigurno taj ultrazvuk, ja to uzimam sa rezervom sve
Sortiraj odgovore
Najstariji