Pozdrav cure! :) Naletjela sam slucajno na ovu temu kad sam guglala rodilista pa rekoh da se prikljucim :)
Ima koja sretnica kojoj je termin 31.12.2018.? Mene tako strah da ce me neki pripravnik poradjati... Ne mogu vam ni opisati :D
None
Pozdrav svima ☺
Ptico, Allie, super ste vi i vaši trbuščići!
Majana, nek je sve u redu s malenom, lako za slikice 😉 Al i čelo i rukica su mi jednako slatki! 😍
Zvrkice, sretno u bolnici i s ostatkom čekanja.
Barbie, čestitam na povećanju plaće! Isplatilo se raditi do kraja ☺
Figurice, dobrodošla! ☺ Nemoj brinuti ☺ Malo se beba rađa baš na termin, a ima nas ovdje s terminima i na Badnjak i na Božić, a vjerujem i na doček i baš na Novu (tko bi sve popamtio). Pripravnik nas može dočekati bilo kojeg dana, kao i bilo kakva druga situacija, zato ne vrijedi razbijati glavu nego se nadati da će sve dobro proći. I hoće 😉 Jesi se odlučila za bolnicu?
Mene je tečaj baš izmorio, još ne toliko jučer koliko prekjučer, pa danas odmaramo cijeli dan, a vjerojatno i sutra. Bitno da imamo potvrdu za tatu, ako se odluči ići s nama na porod 😉
I zaboravila sam prije napisati, u vezi uputnice. Za trudničku ambulantu sam dobila D1, kako su i cure pisale, ona pokriva sve, ali ambulantno. Ali sad kako idemo bliže porodu, rekli su mi da moram nabaviti drugu uputnicu za porod (bolničko liječenje).
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! :) Naletjela sam slucajno na ovu temu kad sam guglala rodilista pa rekoh da se prikljucim :)
Ima koja sretnica kojoj je termin 31.12.2018.? Mene tako strah da ce me neki pripravnik poradjati… Ne mogu vam ni opisati :D
Ja san na 31.12.a ima nass jos par ode s tim datumom..
url=https://lilypie.com]
Kani sveki vegeta 😪😕 ne daj se 🤗
Vana i majana bravo za preglede i velike bebe 😁
Figurice dobrodosla 😁
Cure pa sve ste predivne... kako nam samo trbuscici rastu😍
Zvrkice sretno u bolnici nek se to cim prije zavrsi,da te puste doma,bit ces mirnija.
Majana bas je slatka ovako sramezljiva😍
Figurice dobro doslla. Ima ovdje cura i 31.12 i 01.01. da bar mozemo birat tko ce bit na porodu,sve bi specijalizante iz bolnice izbacila
Ptico i Allie prekrasne ste obje 😍
Zvrkice, držim fige 🤞😘
Majana super za lijepe vijesti s pregleda i malu skrivalicu ❤️
Ja sam ležeća...od prekjučer me boluckaju leđa, stalno neka probadanja, nemam pojma. U nedjelju sam oko 10 na pregledu, nadam se da se neće pogoršavat stanje i da ću izdržati do tad... Cura je aktivna, redovno se gura pa me umiri.
Kani svekrva ti je cudo. To ti je sad musko unuce pa mora ona doc "pomoc" da kaad je pitaju moze se pohvalit da je bila i da je pomogla.
Vana jel se ono u tebe vodio zastoj u razvoju? Vidis kako je sve ok,i velika i zdrava beba,uvijek nepotrebno dizu paniku i uzrujavaju trudnicu. Super za pregled😍
Pa salatice,Ana, kako je super vidjet bebice ovako naglavacke😍 jos maloooooo😍😍
Hvala cure 😘
Figurice dobro dosla 🤗 nemoj se sekirat oko toga kad je termin a i uostalom tu su uvik iskusne babice a i mora bit neko u smjeni od iskusnijih doktora
E da cure koje ste minjale prezime u trudnoci a na komplikacijama ste jeste nosile na staro prezime doznake dok niste dobile zdrastvenu novu ili to treba sve odma minjat? Posto se sutra udajem kod maticara a kraj je mj.ne znam kako to ide...
Hvala cure 😘
Figurice dobro dosla 🤗 nemoj se sekirat oko toga kad je termin a i uostalom tu su uvik iskusne babice a i mora bit neko u smjeni od iskusnijih doktora
E da cure koje ste minjale prezime u trudnoci a na komplikacijama ste jeste nosile na staro prezime doznake dok niste dobile zdrastvenu novu ili to treba sve odma minjat? Posto se sutra udajem kod maticara a kraj je mj.ne znam kako to ide…
Ne spadam u zadnju kategoriju, al za zdravstvenu samo podji u hzzo i daju ti papir dok ti nova zdrastvena ne dodje, taj papir ti vrijedi ko kartica
Sortiraj odgovore
Najstariji