Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Figurica_bez_ziga
    26. Listopad 2018. 10:50

Pozdrav cure! :) Naletjela sam slucajno na ovu temu kad sam guglala rodilista pa rekoh da se prikljucim :)
    Ima koja sretnica kojoj je termin 31.12.2018.? Mene tako strah da ce me neki pripravnik poradjati... Ne mogu vam ni opisati :D

None

Duda
    26. Listopad 2018. 11:10

Pozdrav svima ☺ 
    PticoAllie, super ste vi i vaši trbuščići!
    Majana, nek je sve u redu s malenom, lako za slikice 😉 Al i čelo i rukica su mi jednako slatki! 😍
    Zvrkice, sretno u bolnici i s ostatkom čekanja.
    Barbie, čestitam na povećanju plaće! Isplatilo se raditi do kraja ☺
    Figurice, dobrodošla! ☺ Nemoj brinuti ☺ Malo se beba rađa baš na termin, a ima nas ovdje s terminima i na Badnjak i na Božić, a vjerujem i na doček i baš na Novu (tko bi sve popamtio). Pripravnik nas može dočekati bilo kojeg dana, kao i bilo kakva druga situacija, zato ne vrijedi razbijati glavu nego se nadati da će sve dobro proći. I hoće 😉 Jesi se odlučila za bolnicu?
    Mene je tečaj baš izmorio, još ne toliko jučer koliko prekjučer, pa danas odmaramo cijeli dan, a vjerojatno i sutra. Bitno da imamo potvrdu za tatu, ako se odluči ići s nama na porod 😉

Vana11
    26. Listopad 2018. 11:12

I zaboravila sam prije napisati, u vezi uputnice. Za trudničku ambulantu sam dobila D1, kako su i cure pisale, ona pokriva sve, ali ambulantno. Ali sad kako idemo bliže porodu, rekli su mi da moram nabaviti drugu uputnicu za porod (bolničko liječenje).

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    26. Listopad 2018. 11:13

Figurica_bez_ziga

Pozdrav cure! :) Naletjela sam slucajno na ovu temu kad sam guglala rodilista pa rekoh da se prikljucim :)
    Ima koja sretnica kojoj je termin 31.12.2018.? Mene tako strah da ce me neki pripravnik poradjati… Ne mogu vam ni opisati :D

Ja san na 31.12.a ima nass jos par ode s tim datumom..

url=https://lilypie.com]

Mina93
    26. Listopad 2018. 11:16

Kani sveki vegeta 😪😕 ne daj se 🤗
    Vana i majana bravo za preglede i velike bebe 😁
    Figurice dobrodosla 😁

Blaza26
    26. Listopad 2018. 11:16

Cure pa sve ste predivne... kako nam samo trbuscici rastu😍
    Zvrkice sretno u bolnici nek se to cim prije zavrsi,da te puste doma,bit ces mirnija.
    Majana bas je slatka ovako sramezljiva😍
    Figurice dobro doslla. Ima ovdje cura i 31.12 i 01.01. da bar mozemo birat tko ce bit na porodu,sve bi specijalizante iz bolnice izbacila

Ivylee
    26. Listopad 2018. 11:17

Ptico i Allie prekrasne ste obje 😍
    Zvrkice, držim fige 🤞😘
    Majana super za lijepe vijesti s pregleda i malu skrivalicu ❤️
    Ja sam ležeća...od prekjučer me boluckaju leđa, stalno neka probadanja, nemam pojma. U nedjelju sam oko 10 na pregledu, nadam se da se neće pogoršavat stanje i da ću izdržati do tad... Cura je aktivna, redovno se gura pa me umiri.

Blaza26
    26. Listopad 2018. 11:21

Kani svekrva ti je cudo. To ti je sad musko unuce pa mora ona doc "pomoc" da kaad je pitaju moze se pohvalit da je bila i da je pomogla.
    Vana jel se ono u tebe vodio zastoj u razvoju? Vidis kako je sve ok,i velika i zdrava beba,uvijek nepotrebno dizu paniku i uzrujavaju trudnicu. Super za pregled😍
    Pa salatice,Ana, kako je super vidjet bebice ovako naglavacke😍 jos maloooooo😍😍

Majana
    26. Listopad 2018. 11:21

Hvala cure 😘
    Figurice dobro dosla 🤗 nemoj se sekirat oko toga kad je termin a i uostalom tu su uvik iskusne babice a i mora bit neko u smjeni od iskusnijih doktora 
    E da cure koje ste minjale prezime u trudnoci a na komplikacijama ste jeste nosile na staro prezime doznake dok niste dobile zdrastvenu novu ili to treba sve odma minjat? Posto se sutra udajem kod maticara a kraj je mj.ne znam kako to ide... 

Mina93
    26. Listopad 2018. 11:26

Majana

Hvala cure 😘
    Figurice dobro dosla 🤗 nemoj se sekirat oko toga kad je termin a i uostalom tu su uvik iskusne babice a i mora bit neko u smjeni od iskusnijih doktora
    E da cure koje ste minjale prezime u trudnoci a na komplikacijama ste jeste nosile na staro prezime doznake dok niste dobile zdrastvenu novu ili to treba sve odma minjat? Posto se sutra udajem kod maticara a kraj je mj.ne znam kako to ide…

Ne spadam u zadnju kategoriju, al za zdravstvenu samo podji u hzzo i daju ti papir dok ti nova zdrastvena ne dodje, taj papir ti vrijedi ko kartica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.