Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    26. Listopad 2018. 13:16

Bruna92

Cure da javim da se jucer popodne rodio 

Kad sam ovo procitala trnci me prosli,mislila sam da si ti rodila cestitke na necaku,neka je ziv ii zdrav.
    Kani ko da svoju slusam jos nadoda: sta cu ne mogu da ne odem,rec ce nisam htjela doc,a treba im pomoc,a ne mogu ni ja.... bla bla
    Ana jako lijepa 😍
    Vana bitno je da on raste,na kraju ce biti velika bebica😍

Evo i nas,28+1,kako Ana kaze zakamuflirani
    Evo i nas,28+1,kako Ana kaze zakamuflirani

• Kani07
    26. Listopad 2018. 13:17

Bruna92

Cure da javim da se jucer popodne rodio moj mali nećak 😍 3450g i 50cm dug. Zanimljivo je sta kroz cijelu trudnocu govore da je veeelika beba, veeelika beba… I dode on malecki, taman…
    Zaova kaze da je zadovoljna sa splitskim rodilistem i da je sve bilo stvarno super

Bruna92

Cure da javim da se jucer popodne rodio moj mali nećak 😍 3450g i 50cm dug. Zanimljivo je sta kroz cijelu trudnocu govore da je veeelika beba, veeelika beba… I dode on malecki, taman…
    Zaova kaze da je zadovoljna sa splitskim rodilistem i da je sve bilo stvarno super

Cestitam na necaku😊,to su po meni najljepse mjere .

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    26. Listopad 2018. 13:21

Blaza26

Bruna92

Kad sam ovo procitala trnci me prosli,mislila sam da si ti rodilacestitke na necaku,neka je ziv ii zdrav.
    Kani ko da svoju slusamjos nadoda: sta cu ne mogu da ne odem,rec ce nisam htjela doc,a treba im pomoc,a ne mogu ni ja…. bla bla
    Ana jako lijepa😍
    Prijavljujem lineu negru,ispod pupka prema dolje,skroz slabo se vidi,a prije 2-3 dana je nije bilo nikako. Imate li je vi?

Blaza26

Bruna92

Kad sam ovo procitala trnci me prosli,mislila sam da si ti rodilacestitke na necaku,neka je ziv ii zdrav.
    Kani ko da svoju slusamjos nadoda: sta cu ne mogu da ne odem,rec ce nisam htjela doc,a treba im pomoc,a ne mogu ni ja…. bla bla
    Ana jako lijepa😍
    Prijavljujem lineu negru,ispod pupka prema dolje,skroz slabo se vidi,a prije 2-3 dana je nije bilo nikako. Imate li je vi?

😂😂😂 ma proslijedila sam je coviku.
    Bas si zgodna😍.
    Nemam lineu nisam ni s curam imala ,ali mi je pupak ispucao i nemam ga nikako vidim kod vecine ispupcen moj ravan skroz ,dzaba mazanje tri put dnevno😖.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    26. Listopad 2018. 13:33

Ajme, Bruna, i ja sam mislila da si ti rodila! 😁 Bravo za malca, taman je, da 😉
    A uskoro nam kreću i takvi postovi..jooooj, koja li ce prva javiti veselu vijest ❤

• nali
    26. Listopad 2018. 13:37

Super curke za preglede 💜 Zvrkice drago mi je da je situacija s cerviksom bolja nego sto su mislili 😘
    Bruna cestitam na necaku 🥂
    Figurica dobrodosla 😊
    Curke divne su vam buse 💛
    Neznam jesam sto zaboravila 😶
    Sad gledam kalendar i slj.mj. pred kraj mj. otvaram porodiljni 😱 a kad sam prije racunala..di je to kao... evo tu je..jos maloooo 😊 Izdrzale smo do sad.. presretna sam i sve mi je nestvarno. Idem kupiti kolica ovaj tjedan napokon.. i sve sto sam se bojala do sada.. lakse se dise sad nekako 😁😆😊 

Maggie85
    26. Listopad 2018. 13:38

I ja sam se scimala na Bruninu objavu 😁
    Nego cure, netko je spomenuo geganje. Jel se stvarno gegate ili još normalno hodate? Pitam jer sam primijetila još prije 2 mjeseca frendicu koja je trudna koliko i ja i stvarno je već tad hodala široko, kao na štulama, a ja još sad, čini mi se barem, hodam normalno, nogu pred nogu. Ajme kako glupo zvuči to napisano 😂 Jel to znači da se beba još nije nimalo spustila prema zdjelici? Ne brine me to, samo mi je zanimljivo 😊
    Figurica, dobrodošla!

• nali
    26. Listopad 2018. 13:42

Sto se geganja tice, ja sam pravi pravcati pingvin 🐧Gegam se, hodam uzasno sporo, po stepenicama mi treba 100 godina i tako. Da li je to od mirovanja ili bi i inace tako bila da nemoram mirovati, neznam.

MareiKate
    26. Listopad 2018. 13:48

I ovdje cim da je Bruna rodila 😂 sva sam se ushitila na sekundu!
    Maggie, ja se gegam već dugo, ali ja se gegam jer me bole leđa i kukovi, mislim da nema veze s mojim trbuhom 😂

luks
    26. Listopad 2018. 13:55

pozdrav cure, dosta se se raspisale.
     Zvrkica super da ste doma, i da si potrefila razumnu i smirenu doktoricu, da nema daljnje panike.
    Bruna i ja sam mislila da si ti rodila😅😅
    Ja prijavljujem da se gegam, tj više kao da po jajima hodam jer me leđa jako bole, i baš neugodna bol, i niz noge zna bit. I noćas ni ja baš nisam mogla zaspat, moj malac isto je baš baš aktivan ova dva, tri dana i stvarno udarci zabole a stomak je svakojakih oblika.
    Barbie čestitke na povećanju plaće👏👏
    Da, naknadu mogu isplatiti svi poslodavci, samo što eto većinom to budu državne službe jer imaju kolektivni. Iako, ja sam s prvim malcem bila kod privatnika i dobila od firme 1400 a od direktorice 600kn u mullera. 
    Već smo pisale od koga se sve dobivaju naknade, hzzo, grad/općina i županija😉

Lovre

AllieH
    26. Listopad 2018. 14:05

Blaza, prekrasna busica 😍😍😍
    Lineu negru nemam bas jako izrazenu, ali da, nazire se. 
    I ja bih potpisala da moj bebac ima onakve mjere 👌🏼👌🏼
    Bila mi mama u nabavci danas dopodne  popeglala turu sarenog sinoc, turu bijelog danas, rucak je kod svekrve. Muza ceka prasina, usisavanje i kupaona. Kazu, na meni je samo da lezim. 🙆🏽‍♀️

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.