I ja sam se scimala na Bruninu objavu 😁
Nego cure, netko je spomenuo geganje. Jel se stvarno gegate ili još normalno hodate? Pitam jer sam primijetila još prije 2 mjeseca frendicu koja je trudna koliko i ja i stvarno je već tad hodala široko, kao na štulama, a ja još sad, čini mi se barem, hodam normalno, nogu pred nogu. Ajme kako glupo zvuči to napisano 😂 Jel to znači da se beba još nije nimalo spustila prema zdjelici? Ne brine me to, samo mi je zanimljivo 😊
Figurica, dobrodošla!
Blaža, lijepa 😍😍😍
Ja sam spominjala geganje . Do prije par dana se nisam ni ja gegala. Ali se ne gegam i sad i too much, samo malo kad kosti zabole. I meni je visoko beban pa još mogu i ovako buhtlasta normalno hodati ☺️☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jaoo Bruna i mene su prosli neki trnci.isto sam mislila da si ti rodila..cestitam na necaku😊
Vidjela sam puno prekrasnih trudnica,sve ste 🔝
Super za sve preglede🎶
Onaj otirac za ulaz je zakon😂
Gegam se zato sto sam od pocetka na mirovanju i ne hodam bas previse..a i nije to geganje zbog trbuha nego me dolje sve steze jer mi je nisko sve i spora sam ko 🐌
A lineu imam vec neko vrijeme,jako je tanka i nije tamna od polovice trbuha pa do nezz kud dolje ide(to vise ne vidim🙈)
Ufff uhvati me dosta stranica
Uglavnom cestitke svima na pregledima
Sve ste prekrasne na slikicama😍😍
Nisam popamtila nicija imena oprostite neko je dobio j necaka cestitke🤗🤗
Da se malo vratim na temu spavanje na boku
I mene to muci stalno mjenjam te bokove i znam se u noci probudit da me tako jako bok na kojem spava boli da jedva uspijem se prebacit na drugi a najvise me vec pocinje brinut kad legnem na ljevi bok mene vam jako pocne bolit odma ispod ljeve cice i to me pocinje sve jace bolit u odredenim polozajima i kako koji dan🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kaj se tice linije evo i ja ju primjecujem nije jako tamna ali vidim ju i iznad pupka i ispod 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
I jos nesto jucer sam isla u adax i kupili smo prematalicu stavit cu vam sliku uglavnom i kadica se dobije i nastavci uz kadicu za tipa sampon i to na akciji 20% platila ju 860 kn ja zadovoljna
Cure,
cestitammm na velikim, slatkim bebacima 😊 Kada ih budemo gledali uzivo brzo 😊😊😊😍😍
Zvrkice,
jupiiiii, kuci si i sve je u redu 😊 2,5cm... pa toliki je i moj ja mislim. Izgleda da se i tebi izdramilo bezveze, samo si naletila na super doktoricu sto te spasila.
A prijavljujem i ja geganje. Meni je beba nisko skroz, jednostavno drugacije hodati nmg 🤣😌🐧
Zvrkice ja kad sam ležala i Osijeku tih 6 beskonačnih dana.... doživjela sam da je glavna sestra Andrea očitala bukvicu toj doktorici zbog poroda koji je vodila dan prije. Spojili su nas dvije na ctg i pojačale da ih ne čujemo u susjednoj prostoriji ali uspjele smo dosta toga popratiti. Ugl, gospođu koja je u kasnijim 40-im je toliko dugo tjerala da hoda je ova više nije imala snage ni za klistir ni za porod ali ju je svejedno poslala u rađaonu i ispala je nepotrebna i velika muka i za ženu i za bebu, i tu ženu sam upoznala. I sa mnom u sobi je ležala jedna vinkovčanka koja je rekla da joj je tata bio puno bolji ginekolog nego što je ona. Meni osobno koliko sam komunicirla na vizitama s njom isto je djelovala ok ali nije me ona pregledavala niti vodila nego voditeljica odjela.
Curke čitam vas i čudim se sebi, niti otekla niti me što posebno boli, malo leđa navečer, spavam ko beba, žgaravica jedino tu i tamo ali ju Donatom držim koliko-toliko pod kontrolom, a imam trideset i tri, prvorotka, u plusu 20 kg pa si mislim koliko god sam velika ne smijem se žaliti. A stvarno sam velika, zatrudnila sa 80kg i kao cilj mi je doc postavio da ne smijem preći stotku, mislim da je cilj pao u vodu. Ali pripaziti ću ipak do kraja, dosta me još čeka....
I jbg ode post a htjela sam napisat posto ke bijela kupit cu one naljepnice medeke i tak pa cu ju dodatno ukrasit
Uglavnom mislim da cu fanas i kinderbet uzet kod njih jer mi je jedan zapao za oko a ovaj popust ke jos do srijede
Hahaha joooj sorry cure, nisam htjela da ispadne tako 😂😂 al ajde, uskoro cemo i mi poceti s takvim postovima 😁 morala sam to podijeliti s vama jer smo eto kroz cijelu trudnocu zaova i ja skupa prosle, nismo velika razlika pa mi je bas nekako posebno.
Ja sam dobila lineu i gore i dolje i tamni krug oko pupka.
Ja hodam normalno do trenutka kada me bubne u mjehur, onda se gegam da se ne bi upisala😂😂
url=https://lilypie.com]
Allie i mog čekaju ta tri taska 🤣😂
A Kolačići što da ti kažem, meni dva doktora u rujnu izmjere drugačije cerviks i sad opet u listopadu.
Nisam pametna uopće više.
Kako imaju tolika odstupanja ja ne kontam i odlučila sam ne razmišljati o tome više.
Po njihovom ispada da je moj privatni ginekolog jučer krivo izmjerio i izdramio bez veze. Da sad odem.kod njega vjerojatno bi on rekao za njih da su šlampavi.
meni je ona danas bila izvrsna, ne zato jer me pustila kući, nego me slala ponovno na cervikometriju kod druge doktorice i radila vaginalni pregled.
Nekoliko puta je rekla da injekcije u ovom trenutku nemaju smisla.
Ja joj moram vjerovati, htjela ne htjela.
Ispada da svaki doktor radi drugačije, čak mi je rekla da se cervikometrija ne radi više u ovim tjednima, a mene privatni doktor naručio za 10 dana ponovno.
Ajd reci..
Doktorici koja mi vodi trudnoću ću sutra mail poslati i pitati kad je sljedeći pregled, danas nemam snage.
Danas baš pretjeruju sa svime, i kom treba i kom ne treba, i to stvara dodatno stres nepotrebno. Ja jučer se nisam mogla skulirati jednostavno i bas mi bilo loše. Znam da ne valja, ali ajde ostani hladne glave kad ne možeš
Sortiraj odgovore
Najstariji