Odlicne vijesti, zvrkice!! 👏🏼👏🏼👏🏼
Koja doktorica ti je bila? Moja sva iskustva dosad i sa Osijekom i s VK su stvarno ok, svi su ljubazni i dragi i zaista s te strane nemam sto prigovoriti.
Vana, bravo za bebicu! I ja osobno bih bila sretnija da mi ga procjenjuju na manje i da raste u skladu s tim nego ovako sto se bojim da ce biti ogroman i kako cu ja to roditi 🙈🙊
Dr. Kadivnik. Mlada i tako pristupačna,
iznenadila se ugodno.
To ti je nasa vinkovcanka 😊 Zato sad imamo jednu ambulantu koja je Tim bez nositelja jer je ona vec par godina u Osijeku, a ambulantu nikako da netko preuzme. I tata joj je bio ginekolog. U zadnje vrijeme za nju cujem samo pohvale, a ni kod nas isto nije bilo prigovora na nju osim sto je navodno cesto znala fulati spol. 🙊
Luka ❤
Odlicne vijesti, zvrkice!! 👏🏼👏🏼👏🏼
Koja doktorica ti je bila? Moja sva iskustva dosad i sa Osijekom i s VK su stvarno ok, svi su ljubazni i dragi i zaista s te strane nemam sto prigovoriti.
Vana, bravo za bebicu! I ja osobno bih bila sretnija da mi ga procjenjuju na manje i da raste u skladu s tim nego ovako sto se bojim da ce biti ogroman i kako cu ja to roditi 🙈🙊
Dr. Kadivnik. Mlada i tako pristupačna,
iznenadila se ugodno.
Kani svekrva ti je cudo. To ti je sad musko unuce pa mora ona doc "pomoc" da kaad je pitaju moze se pohvalit da je bila i da je pomogla.
Vana jel se ono u tebe vodio zastoj u razvoju? Vidis kako je sve ok,i velika i zdrava beba,uvijek nepotrebno dizu paniku i uzrujavaju trudnicu. Super za pregled😍
Pa salatice,Ana, kako je super vidjet bebice ovako naglavacke😍 jos maloooooo😍😍
Kani svekrva ti je cudo. To ti je sad musko unuce pa mora ona doc "pomoc" da kaad je pitaju moze se pohvalit da je bila i da je pomogla.
Vana jel se ono u tebe vodio zastoj u razvoju? Vidis kako je sve ok,i velika i zdrava beba,uvijek nepotrebno dizu paniku i uzrujavaju trudnicu. Super za pregled😍
Pa salatice,Ana, kako je super vidjet bebice ovako naglavacke😍 jos maloooooo😍😍
Blaze sve ti jasno😉 eto treba rec da se ide i kukat poslije da se slomio neko a to musko ,zensko alergicna sam na to.
Nije sto je nasa grupa al imamo najljepse trudnice i bit ce to sve zdrave i lijepe bebice💗.
💜Karla💜Nicol💙Anton
To ti je nasa vinkovcanka 😊 Zato sad imamo jednu ambulantu koja je Tim bez nositelja jer je ona vec par godina u Osijeku, a ambulantu nikako da netko preuzme. I tata joj je bio ginekolog. U zadnje vrijeme za nju cujem samo pohvale, a ni kod nas isto nije bilo prigovora na nju osim sto je navodno cesto znala fulati spol. 🙊
Ma daj, iz VK? Super je, skuzila je da sam preplašena i baš je bila smirena i polako mi objasnila, nježna prilikom pregleda.
Ostala sam paf, i nadam se da je većina liječnika takva.
Hvala curke na komplimentima 🤗😘 i za dnevni isto, najdraza prostorija u stanu 😊
Ana divna trudnica 😍😍
Vana i majana super za preglede. Majana bome velika curka 😍 tak se i nasa nije htjela slikat i onda kad bi ju doktor uhvatio bi se namrstila kao u stilu pustite me, ne da mi se slikat spava mi se😁😁 bitno da je sve u redu i da bebice napreduju 🤗
Zvrkice pa cerviks ti je super, drago mi je da na kraju ipak sve u redu 😊
Barbie cestitke na povisici 🤩🤩 nije mogla doc u bolje vrijeme 😊 jel vi u drzavnoj sluzbi dobivate naknadu za rodjeno dijete? Mogu i privatnici dat do nekih 3000 kn neoporezivo samo im to nije bas u praksi, tj ja znam da ja ne budem dobila 😏
U st-u se oblaci, izgleda da nisu pogrijesili s prognozom. Kisa cijeli vikend 😪😪😪
Btw bila sam u nextu, izbor jako los. Jedna kapa, 3 vrste bodija i par majcica. Nadam se da je u zg bolje 💪
Cure da javim da se jucer popodne rodio moj mali nećak 😍 3450g i 50cm dug. Zanimljivo je sta kroz cijelu trudnocu govore da je veeelika beba, veeelika beba... I dode on malecki, taman...
Zaova kaze da je zadovoljna sa splitskim rodilistem i da je sve bilo stvarno super
puno puno vijesti i informacija, a nista zapamtila nisam! Super za sve bebace i preglede (necu poimence jer sam preletila)! ana busu sam zapamtila 😍 dobrodosla figurica!! i barbie cestitam na povisici...ptico u Zadru isto oblacno od jutros...muz i ja smo u drzavnim i dobivamo po 1663 kn
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😘
Figurice dobro dosla 🤗 nemoj se sekirat oko toga kad je termin a i uostalom tu su uvik iskusne babice a i mora bit neko u smjeni od iskusnijih doktora
E da cure koje ste minjale prezime u trudnoci a na komplikacijama ste jeste nosile na staro prezime doznake dok niste dobile zdrastvenu novu ili to treba sve odma minjat? Posto se sutra udajem kod maticara a kraj je mj.ne znam kako to ide…
ja sam su udala u 7.mj a tek mi jucer stigla zdrastvena, nitko mi nije radio probleme samo kad sam dala staru zdrastvenu sam napomenula novo prezime da oni mogu promijenit..ali sve ti imaju u sustavu
Sortiraj odgovore
Najstariji