Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    26. Listopad 2018. 14:05

Blaza, prekrasna busica 😍😍😍
    Lineu negru nemam bas jako izrazenu, ali da, nazire se. 
    I ja bih potpisala da moj bebac ima onakve mjere 👌🏼👌🏼
    Bila mi mama u nabavci danas dopodne  popeglala turu sarenog sinoc, turu bijelog danas, rucak je kod svekrve. Muza ceka prasina, usisavanje i kupaona. Kazu, na meni je samo da lezim. 🙆🏽‍♀️

Luka ❤

Ana89
    26. Listopad 2018. 14:26

Maggie85

I ja sam se scimala na Bruninu objavu 😁
    Nego cure, netko je spomenuo geganje. Jel se stvarno gegate ili još normalno hodate? Pitam jer sam primijetila još prije 2 mjeseca frendicu koja je trudna koliko i ja i stvarno je već tad hodala široko, kao na štulama, a ja još sad, čini mi se barem, hodam normalno, nogu pred nogu. Ajme kako glupo zvuči to napisano 😂 Jel to znači da se beba još nije nimalo spustila prema zdjelici? Ne brine me to, samo mi je zanimljivo 😊
    Figurica, dobrodošla!

Blaža, lijepa 😍😍😍 
    Ja sam spominjala geganje . Do prije par dana se nisam ni ja gegala. Ali se ne gegam i  sad i too much, samo malo kad kosti zabole. I meni je visoko beban pa još mogu i ovako buhtlasta normalno hodati ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    26. Listopad 2018. 14:34

Jaoo Bruna i mene su prosli neki trnci.isto sam mislila da si ti rodila..cestitam na necaku😊
    Vidjela sam puno prekrasnih trudnica,sve ste 🔝
    Super za sve preglede🎶
    Onaj otirac za  ulaz je zakon😂
    Gegam se zato sto sam od pocetka na mirovanju i ne hodam bas previse..a i nije to geganje zbog trbuha nego me dolje sve steze jer mi je nisko sve i spora sam ko 🐌
    A lineu imam vec neko vrijeme,jako je tanka i nije tamna od polovice trbuha pa do nezz kud dolje ide(to vise ne vidim🙈)

_lily_0
    26. Listopad 2018. 14:43

Ufff uhvati me dosta stranica 
    Uglavnom cestitke svima na pregledima
    Sve ste prekrasne na slikicama😍😍 
    Nisam popamtila nicija imena oprostite neko je dobio j necaka cestitke🤗🤗
    Da se malo vratim na temu spavanje na boku 
    I mene to muci stalno mjenjam te bokove i znam se u noci probudit da me tako jako bok na kojem spava boli da jedva uspijem se prebacit na drugi a najvise me vec pocinje brinut kad legnem na ljevi bok mene vam jako pocne bolit odma ispod ljeve cice  i to me pocinje sve jace bolit u odredenim polozajima i kako koji dan🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    Kaj se tice linije evo i ja ju primjecujem nije jako tamna ali vidim ju i iznad pupka i ispod 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    I jos nesto jucer sam isla u adax i kupili smo prematalicu stavit cu vam sliku uglavnom i kadica se dobije i nastavci uz kadicu za tipa sampon i to na akciji 20% platila ju 860 kn ja zadovoljna 

_lily_0
    26. Listopad 2018. 14:44

Evo slike

Salatica9192
    26. Listopad 2018. 14:44

Cure, 
    cestitammm na velikim, slatkim bebacima 😊 Kada ih budemo gledali uzivo brzo 😊😊😊😍😍
    Zvrkice,
    jupiiiii, kuci si i sve je u redu 😊 2,5cm... pa toliki je i moj ja mislim. Izgleda da se i tebi izdramilo bezveze, samo si naletila na super doktoricu sto te spasila.
    A prijavljujem i ja geganje. Meni je beba nisko skroz, jednostavno drugacije hodati nmg 🤣😌🐧

Kolačići
    26. Listopad 2018. 14:45

Zvrkice ja kad sam ležala i Osijeku tih 6 beskonačnih dana.... doživjela sam da je glavna sestra Andrea očitala bukvicu toj doktorici zbog poroda koji je vodila dan prije. Spojili su nas dvije na ctg i pojačale da ih ne čujemo u susjednoj prostoriji ali uspjele smo dosta toga popratiti. Ugl, gospođu koja je u kasnijim 40-im je toliko dugo tjerala da hoda je ova više nije imala snage ni za klistir ni za porod ali ju je svejedno poslala u rađaonu i ispala je nepotrebna i velika muka i za ženu i za bebu, i tu ženu sam upoznala. I sa mnom u sobi je ležala jedna vinkovčanka koja je rekla da joj je tata bio puno bolji ginekolog nego što je ona. Meni osobno koliko sam komunicirla na vizitama s njom isto je djelovala ok ali nije me ona pregledavala niti vodila nego voditeljica odjela. 
    Curke čitam vas i čudim se sebi, niti otekla niti me što posebno boli, malo leđa navečer, spavam ko beba, žgaravica jedino tu i tamo ali ju Donatom držim koliko-toliko pod kontrolom, a imam trideset i tri, prvorotka, u plusu 20 kg pa si mislim koliko god sam velika ne smijem se žaliti. A stvarno sam velika, zatrudnila sa 80kg i kao cilj mi je doc postavio da ne smijem preći stotku, mislim da je cilj pao u vodu. Ali pripaziti ću ipak do kraja, dosta me još čeka....

_lily_0
    26. Listopad 2018. 14:45

I jbg ode post a htjela sam napisat posto ke bijela kupit cu one naljepnice medeke i tak pa cu ju dodatno ukrasit
    Uglavnom mislim da cu fanas i kinderbet uzet kod njih jer mi je jedan zapao za oko a ovaj popust ke jos do srijede 

Bruna92
    26. Listopad 2018. 14:48

Hahaha joooj sorry cure, nisam htjela da ispadne tako 😂😂 al ajde, uskoro cemo i mi poceti s takvim postovima 😁 morala sam to podijeliti s vama jer smo eto kroz cijelu trudnocu zaova i ja skupa prosle, nismo velika razlika pa mi je bas nekako posebno.
    Ja sam dobila lineu i gore i dolje i tamni krug oko pupka. 

mmama2
    26. Listopad 2018. 14:56

Ja hodam normalno do trenutka kada me bubne u mjehur, onda se gegam da se ne bi upisala😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.