Zvrkice držim fige da te puste kući, u kojoj si bolnici?
Ja sam sanjala noćas da su mi ogromne struje po trbuhu iskočile
I ja imam problema sa spavanjem, mijenjam jedan la drugi bok, pa se probudim pa me boli taj bok na kojem spavam, a beba je isto sva nabrijana najviše lupa na boku
Rita
Cure bas ste lijepe trudnice😍.
Zvrkice bravo za pregled drzim fige da bude sve ok.
Barbie cestitam na povisici😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Moram malo sveki prokomentirat😂😂😂.
Zove zena kaze 40 dana ce ona doc moram po starinski mirovat radi svog zivota i to tonom naredivackim.Pa lezim zadnje pola godine i snasli smo se.Dvoje djece sam rodila 500.m je od mene bila ali izgleda da mi zivot tada nije trebao pa nije nitko ni pomagao.
Samo sam je muzu proslijedila nemam zivaca.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Barbie, čestitam na povišici. Super će doći ::)Ptičice i Allie, jako ste zgodne, nadam se da ću i ja tako izgledati u vašim tjednima :)
Za vikend ću nabacit neki fotosession, da imam neku sliku u kojoj nisam a) u kupaćem, b) pred ogledalom u wcu.
AllieH, Ptico,
super ste 😍😎 Ma sve zgodne buduće mame 🤗🤗🤗🤗 Mene bas zanima stomak kad se izduva, na sta lici haha. Strija jos nemam.
Barbie,
cestitke na povecanji plate, taman pred porodiljsko 🤗
Ja sad citam da i muz i ja imamo pravo na naknadu po rođenju djeteta, taj neki kolektivni ugovor u drzavnim firmama. Ja znam da cu ja dobiti 500 eura, a sad on, kako i sta, tek je poceo, manji koeficijent, ne znam. Ali pise da ima pravo i on.
Svjesna,
🤣🤣🤣 mrzim toooo. Najezim se kad mi neko kaze, a neka je zivo i zdravo, dijete je dijete. Aloooooo, kakvi su to komentari. I da ne nosim curicu, jezila bih se, a ovako jos vise. Jos to ono komentar, da podrzava kao curicu, pa zar je potrebno tako nesto i pomisliti, da se ne podrzava? Jesmo u Indiji? Tamo sta se radi....
Svjesna,
daa, hvala na info za inzulin 😊 Rekli su mi to i u bolnici i cudili se sto sam uopste to radila, a nisam OGTT. Ko me poslao, ko je dao terapiju, itd itd.
Vidjecemo sta ce poslije biti, pustila sam to malo. Nisam pocetak trudnoce, pa da trebam 8,9 mjeseci biti trudna jos.
Zvrkice,
i ja sam bila medju manjina. Mislim pretezno samo dolaze i odlaze (poradjaju se). 🤗 Ima li novosti?
AllieH, Ptico,
super ste 😍😎 Ma sve zgodne buduće mame 🤗🤗🤗🤗 Mene bas zanima stomak kad se izduva, na sta lici haha. Strija jos nemam.
Barbie,
Ja sad citam da i muz i ja imamo pravo na naknadu po rođenju djeteta, taj neki kolektivni ugovor u drzavnim firmama. Ja znam da cu ja dobiti 500 eura, a sad on, kako i sta, tek je poceo, manji koeficijent, ne znam. Ali pise da ima pravo i on.
Svjesna,
🤣🤣🤣 mrzim toooo. Najezim se kad mi neko kaze, a neka je zivo i zdravo, dijete je dijete. Aloooooo, kakvi su to komentari. I da ne nosim curicu, jezila bih se, a ovako jos vise. Jos to ono komentar, da podrzava kao curicu, pa zar je potrebno tako nesto i pomisliti, da se ne podrzava? Jesmo u Indiji? Tamo sta se radi….
AllieH, Ptico,
Barbie,
Svjesna,
🤣🤣🤣 mrzim toooo. Najezim se kad mi neko kaze, a neka je zivo i zdravo, dijete je dijete. Aloooooo, kakvi su to komentari. I da ne nosim curicu, jezila bih se, a ovako jos vise. Jos to ono komentar, da podrzava kao curicu, pa zar je potrebno tako nesto i pomisliti, da se ne podrzava? Jesmo u Indiji? Tamo sta se radi….
I ja sam jucer popiz.na takav komentar ,ok je decko je sad ali nikad mi to nije bilo vazno bitno da je dijete zivo i zdravo i ne mogu zamislit da volim vise njega nego cure to mi je bolesno i samarala bi ljude kad to govore.
Aj bar nesto da drzava i dole daje za djecu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro!
I ja se javljam s dobrim vijestima s pregleda, i dalje sve isto, ponovno u utorak, prošli smo puna 36.tjedna pa veli doktorica da ćemo sad to još malo češće kontrolirati 😊
Maggie, ti si već stvarno počela ozbiljno s pripremama. Ja još razmišljam o tom čaju od lista maline i nisam ga još nabavila. A nekako mislim da ne može odmoći?
Od početka se stvarno redovito mažem biobazom i neki dan sam primjetila prve strije, i to na lijevoj strani, na butu, baš su me ražalostile, nekak sam mislila da ću ih izbjeć kad ih do sad nije bilo.
Salatice, od ovih sitnih stvari i ja imam to sve šta si nabrojala i računam da je to to 😊
Cure, baš ste sve zgodne 😊
url=https://lilypie.com]
Jutro cure
Procitala sam puno toga vise ae ne sjecam pa da koga ne preskocim, cestitam svima na dobrim vijestima sa pregleda i stvarno ste sve prezgodne ❤️😍
Mi jucer bili na pregledu 4 d nikako da nam se pokaze pokrila je lice rukama ali sta je tu je glavno da je s njom sve super 😊 imamo vec 1143g i doktor kaze da posto sam se ja rodila sa 4500 vjerojatnije genetika i ako ovako nastavi tribala bi u terminu imat 4400 😅njih dvoje su mi oboje bili prosjecne bebe pa ne znam sta bi mislila, mozda je i ranija ovulacija , ugl okrenula se i sad je na zadak ali dok kaze da ima vremena jos se okrenit 5 puta, evo i slikice sta je uspia ulovit
E da skoro zab Ana sretan ti rodendan i sve najbolje sa malim zakasnjenjem i neka si se ti zasladila sa ferericom 😘❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji