Bulbi ja sam ispocetka Clivarin davala u stomak, 0.6 ja primam. U stomak me manje boljelo, tako da dok nije poceo rasti iskoristi ga mjesec dva jer ti noge trebaju za kasnije 😂😂
U ruke nisam davala jer sam cesto sama, a za to ti treba neko da te pika.
U butine isto je ok davati s tim da biraj mjesto na butini gdje imas najvise sala, i malo vise bocno, a ne skroz sprijeda, tako manje boli.
I obavezno ubodi, aspiriraj sadrzaj odnosno uvuci malo zraka u spricu ako nema krvi slobodno ubrizgaj, ako uvuces krvi u spricu znaci da si u krvnom sudu pa nemoj ubrizgavati lijek na to mjesto.
Ja ne drzim u frizideru injekcije, primijetila sam da su mi modrice vece kad su injekcije hladne i to sam isprobala 😁
Hvala draga i tebi na uputama😘😘...
Budem se nekako snasla,kad ste sve vi uspjela i ja cu nekako💪💪....trbuh mi se i dalje cini strasan za bosti,iako na njemu ima malo vise "speka"nego na butovima🙈....
Mislim da cu ja biti puna modrica jer i ovo sto me sestra pikala u nadlakticu je sad dovrano poplavilo...
Ali lako za modrice,samo da sve bude ok s bebom🙏♥️....
Ostale cure hvala puno na cestitkama😘😘😘
Bulby, i moj je muž bio na početku zgrožen, i inače ne voli ni igle ni krv, ali nisam mu ostavila izbora. To je i njegova beba, pa mora mi pomoći. Nije da se njega bode... tako da je lijepo prevazišao svoj strah i naučio. Nema labavo s njima!
Što se IR tiče, googlaj, ako već nisi LCHF i Paleo prehranu, mislim da bi ti odgovarale, a beba bi dobivala super nutritivno hranjivu papicu.
Nisam promjenu spola komentirala... ja se ne bih bunila da dečko postane cura. Sva mi je roba neutralna, a ionako ime za curu imamo, za dečka, još ne. Ne znam jel to tužno ili smiješno. 😏
Bulby, i moj je muž bio na početku zgrožen, i inače ne voli ni igle ni krv, ali nisam mu ostavila izbora. To je i njegova beba, pa mora mi pomoći. Nije da se njega bode… tako da je lijepo prevazišao svoj strah i naučio. Nema labavo s njima!
Što se IR tiče, googlaj, ako već nisi LCHF i Paleo prehranu, mislim da bi ti odgovarale, a beba bi dobivala super nutritivno hranjivu papicu.
Nisam promjenu spola komentirala… ja se ne bih bunila da dečko postane cura. Sva mi je roba neutralna, a ionako ime za curu imamo, za dečka, još ne. Ne znam jel to tužno ili smiješno. 😏
Ista stvar za ime 🤣 mislila sam da ce to lakse ici, ali za decka mi je duplo teze odrediti ime 🤔 iako iskreno nebi volila sad da se promjeni spol, od pocetka imam osjecaj da je decko i sad bi bila u soku kad bi mi rekli da je cura 😱😁 iako smo se iskreno vise nadali curici, ali drago mi je da ce biti stariji braco pa poslije tko dodje dodje 🤣
E sad imam pitanje u vezi komplikacija. Vidim da luks dosta zna, ali tko god ima info..
Ja sam obrtnik, nemam placu nego dobit. Placa se dobije kad se dobit podijeli na 12 mjeseci. Placa mi je daleko veca od max iznosa komplikacija, tako da sam ocekivala onaj iznos od 4tisuce i nesto. Komplikacije su otvorene 1.7. Prvu isplatu sam dobila tek danas, iz razloga sto sam dugovala HZZOu 400 kn. Naime dug je nastao jer su mi ponistili porezno rjesenje od prosle godine i izdali novo, po kojem sam neke stavke dugovala a druge bila u pretplati. Zatrazeno je preknjizenje stavki iz pretplate u one gdje dugujem al je gospodi iz porezne trebalo vise od tri mjeseca da bi to i uradili. I tako sam se ja vodila u dugovanju. Da bi mi danas uplatili komplikacije samo za 9i mjesec i to 2650 kn 😳 zvala sam HZZO i receno mi je da za prijasnja dva mjeseca necu ni dobiti jer nema retroaktivnih uplata a ja sam njima dugovala 400 kn?!
Ja ti pojma nemam,ali ti je moj savjet pozvati se na zakone i direkt na njihovu pravnu službu. Na ovaj mail sam ja pisala... i sve imaj crno na bijelo,ovo na telefon i na šalteru nista ne vrijedi. [email=obvezno-osiguranje-Split@hzzo.hr]obvezno-osiguranje-Split@hzzo.hr[/email]
Pravna njihova je u Splitu i svi odgovori su mi dolazili iz ST.
Nisam imala takvu situaciju,ali vrlo sličnu vezanu uz komplikacije. Trebati ce im tvoj OIB,a moguce i potvrda iz Regosa po kojoj se vidi koliko je doprinosa uplaceno po tvom oibu. To mozes skinuti na eGrađani.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hahah, Maggie, prejako 🤣 Ja sve mislim, neces da dijelis ime ni sa kim, ali vi jos niste odlucili.
A budete, jedno vece fino ti i muz napravite noc imenaa. Zanimljivo vece 😊 Tako sam mislila i ja da cemo da nije pala odluka na Leni definitivno 😋
Uvijek kad vama legnu komplikacije, znam da je i meni brzo plataaa 😊 Samo sto cu ja sad dobijati ponovo oko 140 eura, zbog bolovanja. Nema porodiljskog do sredine novembra. Znaci ponovo skroz punu platu cu tek imati u januaru.
Sto se tice toga da ne placaju retrogradno, ja sam kasnila sa doznakama za prvim mj(nekih cca 10ak dana); i onda su mi najnormalnije to naknadno uplatila sa slijedećim mjesecom. Nemoj se dati izbori se sebe; mislim da ti to nebi smjeli samo tako oduzeti. A sto se tice m/z....mi smo se za žensko ime dog bez problema ali muško je glavobolja vec dugo....nikako se dog...
E sad imam pitanje u vezi komplikacija. Vidim da luks dosta zna, ali tko god ima info..
Ja sam obrtnik, nemam placu nego dobit. Placa se dobije kad se dobit podijeli na 12 mjeseci. Placa mi je daleko veca od max iznosa komplikacija, tako da sam ocekivala onaj iznos od 4tisuce i nesto. Komplikacije su otvorene 1.7. Prvu isplatu sam dobila tek danas, iz razloga sto sam dugovala HZZOu 400 kn. Naime dug je nastao jer su mi ponistili porezno rjesenje od prosle godine i izdali novo, po kojem sam neke stavke dugovala a druge bila u pretplati. Zatrazeno je preknjizenje stavki iz pretplate u one gdje dugujem al je gospodi iz porezne trebalo vise od tri mjeseca da bi to i uradili. I tako sam se ja vodila u dugovanju. Da bi mi danas uplatili komplikacije samo za 9i mjesec i to 2650 kn 😳 zvala sam HZZO i receno mi je da za prijasnja dva mjeseca necu ni dobiti jer nema retroaktivnih uplata a ja sam njima dugovala 400 kn?!
Ja ti pojma nemam,ali ti je moj savjet pozvati se na zakone i direkt na njihovu pravnu službu. Na ovaj mail sam ja pisala… i sve imaj crno na bijelo,ovo na telefon i na šalteru nista ne vrijedi.[email=obvezno-osiguranje-Split@hzzo.hr]obvezno-osiguranje-Split@hzzo.hr[/email]
Nisam imala takvu situaciju,ali vrlo sličnu vezanu uz komplikacije. Trebati ce im tvoj OIB,a moguce i potvrda iz Regosa po kojoj se vidi koliko je doprinosa uplaceno po tvom oibu. To mozes skinuti na eGrađani.
Sutra idem u pohod. Moram u knjigovode po potrebne papire prvo. Kad sam ga nazvala da mu kazem, covjek poludio. Bas me zanima gdje je zapelo.. hvala ti 😚
Bulby, i moj je muž bio na početku zgrožen, i inače ne voli ni igle ni krv, ali nisam mu ostavila izbora. To je i njegova beba, pa mora mi pomoći. Nije da se njega bode… tako da je lijepo prevazišao svoj strah i naučio. Nema labavo s njima!
Nisam promjenu spola komentirala… ja se ne bih bunila da dečko postane cura. Sva mi je roba neutralna, a ionako ime za curu imamo, za dečka, još ne. Ne znam jel to tužno ili smiješno. 😏
Je istina,ali on mi ionako ode vec oko 5 uj radit,a zapalo me da se pikam u jutarnjim satima,5 bi mi ipak bilo prerano za budenje🙈...
Sto se tice prehrane vec 3 mj sam na AIP(autoimuni protokol),sad laganini uvodim i ostale namirnice i prelazim na paleo...al zanimljivo je da su mi upravo na toj prehrani seceri porasli,iako na aparaticu mjerim nize vrijednosti ....kaze mi endo.da mi ocito od stresa raste secer kad moram u lab.vadit krv🙈..
Ali zato hormoni stitne nikad bolji😊....
Ja ti pojma nemam,ali ti je moj savjet pozvati se na zakone i direkt na njihovu pravnu službu. Na ovaj mail sam ja pisala… i sve imaj crno na bijelo,ovo na telefon i na šalteru nista ne vrijedi.[email=obvezno-osiguranje-Split@hzzo.hr]obvezno-osiguranje-Split@hzzo.hr[/email]
Sutra idem u pohod. Moram u knjigovode po potrebne papire prvo. Kad sam ga nazvala da mu kazem, covjek poludio. Bas me zanima gdje je zapelo.. hvala ti 😚
Samo sve imaj napismeno! Ja sam im takav mail napisala da su mi odgovorili duljinom 3 scrolla miša🤣 pa nemos se samnom zezati... alo?! Nedaj se,uzmi sve sto ti pripada... sretno! I da... nemoj se oko toga nervirati... to ce se sve rijesiti beba je najbitnija😘
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
izvjesce iz plodina-pola stvari nemaju. Uzela sam rucnik, vecih je dimenzija i meksi nego oni iz lidla. Sad imam tri i to je dosta. Uzela sam jos sudocrem, plazma keks, persil sensitive i silan 😊 e da, glavno sam zaboravila-baby gym! I da…ako netko nije kupio, nisam ni znala da ovo imaju
Imam ja isti takav, preeedobar je 😄
Moj muz kaze da je to moja glista hahah
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji