Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    19. Listopad 2018. 09:17

Cure sa forumskom virozom, kakvo je stanje? Meni je jezik toliko bijel da gledam poc do doktora ili ne O.o inace nisam tip da idem do doktora zbog prehlade, al ovo grlo me ujutro i navecer satare, nmg gutat kako spada 😭
    Kani sretno dns na pregledu 😍

busybee
    19. Listopad 2018. 09:19

Jagodice, hvala na riječima utjehe :)

Cure, čestitke na 34. tjednu :)) stvarno veeelika stvar.

Mina93
    19. Listopad 2018. 09:19

Sta se tice kilaze i mene zanima di se to sve skuplja, jer realno nijednoj se ne vidi visak, samo trbuh, ja sam na 11u plusu 😱🤔

Mina93
    19. Listopad 2018. 09:20

I btw curke sa okruglim tjednima 😍 😍 jos maloooo
    Kako stojite sa stvarima? Jeste sve nabavile? 

Bulbi91
    19. Listopad 2018. 09:22

Jutro cure🤗,
    Evo javljam da sam se uspjela piknut sama po prvi put i to u trbuh na kraju,s obzirom da sam skuzila
     da po nogama nemam bas za kaj primit,a na trbuhu ipak ima skembica 🙈....dobro je ispalo cak nemam ni masnice...
    Hvala vam svima na savjetima i pomoci♥️♥️♥️♥️♥️....

Nunii
    19. Listopad 2018. 09:24

I moj klinac bude lidlic 😊 Sjecam se prije dvije godine kad su duplici bili mali da je bila pokrenuta lavina oko toga tko kupuje u Lidlu.
    Majka mi poslala ako hocu da mi uzme vestice ili hlacice.Vestice su mi medene bas pa sam joj rekla da mi to uzme.
    Nemam brige oko kupovine odjece 😂 To bake i prabake sve rijesile i ne smeta mi. Kupuju stvarno lijepu robicu.
    Problem je guranje nosa sto se tice imena bebaca. Mi jos nismo odlucili,a oni stalno o prijedlozima i pokusavaju po sebi nazvati 😤😠
    Plus govor kak je njima bilo na porodu,kakvi ulosci budu meni odgovarali i u cemu budem nakon poroda. Onak,tu nije nuzno da si u spavacici.Znam kod onih dana da mi je uvijek bilo ugodnije u tajicama nego u haljinici pa se gledam po tome,ali ne. Svi najbolje znaju i govore mi kak ce mi bit. Pustite me na miru. Nismo iste i nece mi biti isto.Cao.

I jos najgore od svega,smrtni slucaj,a oni mi rekli skoro tjedan dana kasnije da se ja nebi zivcirala. Sad mi je samo jos gore i samo mislim o tom 😣😢

• Kani07
    19. Listopad 2018. 09:28

Mina93

Cure sa forumskom virozom, kakvo je stanje? Meni je jezik toliko bijel da gledam poc do doktora ili ne O.o inace nisam tip da idem do doktora zbog prehlade, al ovo grlo me ujutro i navecer satare, nmg gutat kako spada 😭

Mina93

Hvala😘,ako ti je jezik bijel odi ti za svaki slucaj da ne bi se razbuktalo.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    19. Listopad 2018. 09:31

Bulbi91

Jutro cure🤗,
    Evo javljam da sam se uspjela piknut sama po prvi put i to u trbuh na kraju,s obzirom da sam skuzila
    da po nogama nemam bas za kaj primit,a na trbuhu ipak ima skembica 🙈….dobro je ispalo cak nemam ni masnice…
    Hvala vam svima na savjetima i pomoci♥️♥️♥️♥️♥️….

Bulbi91

Jutro cure🤗,
    da po nogama nemam bas za kaj primit,a na trbuhu ipak ima skembica 🙈….dobro je ispalo cak nemam ni masnice…
    Hvala vam svima na savjetima i pomoci♥️♥️♥️♥️♥️….

Bravo😘.
    Ja se bas igli bojim tako cure svaka vam cast,ali za bebice sve😊.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    19. Listopad 2018. 09:33

Mina93

Mina93

Ja sam spremna😁.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    19. Listopad 2018. 09:37

Mina93

95 posto. Hranilica i nosiljka mi fali. Još par stvarčica za bolnicu i još jedne male pelene da imam.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.