… grrrr… moram smisliti kako da tablica bude bistrija… (a da nije iz Word-a)
Ne mogu citirat tablicu pa pisem na ovaj post..
1.trudnoca, termin 13.12., za bolnicu jos nisam sigurna, planiram pokrenut i tu temu 😂
I da, probaj prebacit iz worda u pdf prije objavljivanja mozda ce biti malo bolje 😁
Ja sam se danas namjerila samo mailove sortirati nakon ručka. No way. Zaspala sam u 14, probudila se sad. Haha. Zato noću do 1 i pol znam lupati po igrici na mobu, ko šišmiš. Oči širom otvorene u 7 i pol, neovisno kad zaspim...
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I da, probaj prebacit iz worda u pdf prije objavljivanja mozda ce biti malo bolje 😁
Ma u tome i je problem, što ne da staviti priloge u PDF-u, već samo JPG, PNG i GIF. Ja Excel spremam u PDF pa pretvaram u JPG, i ostane super kvaliteta slike, ali se na Klokanici onda zamuti. Ma, budem ja nešto već smislila.
Opet pozitiva krenulaaa :) Super cure i bebee :)) I kod mene pozitivno, Dabl nalazi niskorizicni (za down 1:7853, za edvards-patau 1:100000, i dobni 1:728) statisticki znaci niskorizicno, valjda ce tako i biti na kraju rezultat :))
Bila sam i u mini sopingu, kupila sam slatku haljinicu u New Yorkeru, inace nisam tip dugih haljina (hlace, sorc, patike, majica <3), ali trenutno mi izgleda najudobnije, hlacama odavno ne prilazim :D Pozdrav svima :)
Opet pozitiva krenulaaa :) Super cure i bebee :)) I kod mene pozitivno, Dabl nalazi niskorizicni (za down 1:7853, za edvards-patau 1:100000, i dobni 1:728) statisticki znaci niskorizicno, valjda ce tako i biti na kraju rezultat :))
Bila sam i u mini sopingu, kupila sam slatku haljinicu u New Yorkeru, inace nisam tip dugih haljina (hlace, sorc, patike, majica <3), ali trenutno mi izgleda najudobnije, hlacama odavno ne prilazim :D Pozdrav svima :)
Odličan nalaz!!☺️☺️☺️ Shopping 🤩🤩
url=https://daisypath.com]
Mi obavili uzv, zao mi je onih zena u trudnickoj jako, cekaju saaaatima, i drago mi je da nisam stigla do tamo ni jednom do sada 🙈 ugl moj plodic je za 6 dana veci nego po zadnjoj menstruaciji, sve je apsolutno ok, srceko lupka, i sve kaj se da tako rano vidjet, vidjelo se i u redu je 😍😍😍
Ja sam prebačena da vodim u Petrovoj trudnoću... ne mogu reći da sam nezadovoljna jer sam prvi put došla maltene odmah na red u trudničkoj (sreća i veza hehe), drugi put oko 10h bila gotova, ali sam UZV za kombinirani čekala do cca 15h... Inače sa dr. oduševljena... predivna, topla, mlada žena i majka, strpljiva, stvarno bez zamjerke, i kada sam ušla na UZV nakon par sati čekanja, nije mi bilo žao jer se žena odmah ispričala na kašnjenju jer je ujutro završila na hitnom carskom rezu i automatski se sve pomaknulo...
Poslala me da vadim sve moguće, štitnjaču hormone, bubrežne i jetrene probe, ma nema što nije i sve je ok osim tlaka šećer na zadnjem nalazu 5,5, ali nisam si mogla pomoć pa sam večer prije u 23h jela kajganu
Ja još radim, nisam planirala otvarati komplikacije, bar ne još, dok je sve u redu. Nisam imala aposlutno nikakvih problema, hvala Bogu, do te mjere da niti jedan od simptoma nisam imala, osim većih košarica grudnjaka
Kažu mi svi da otvorim ranije, da odmaram, radim uredski posao, ima stresa i to dosta, ali ne često...
Salatice super za nalaze 💪🤗 odlican je rezultat ☺
I ja isto radim, ne planiram na bolovanje. Sve je u redu hvala Bogu pa mogu radit. Mislila sam otic na bolovanje i onda porodiljni od cca 1.10. Al to cu jos vidjet kak ce se situacija razvijat.
Salatice odlicni nalazi 😊
Ja sam danas kao pustena s lanca. A i jesam 😆 Jedva sam docekala prosetati i malo landrati vani. Mada je grozno ljepljivo vrijeme i opet me glava boli. Vec sam se sazivila s tim 😰
Rado bi se vratila i raditi jer ne volim bit doma po cijeli dan ali je problem sto ionako mogu raditi jedino ambulantu, na svoj odjel ne smijem zbog rizika od kojecega a i stres je konstanta. I ovako mi je stres jer sam u toku i zovu me tako da nisam ni sad istekana... Vidjet cu kakva ce biti organizacija za mjesec, dva. Do tad sam sigurno jos doma.
Hvala cure :)))) I ja ss iznenadi na toliko visoke brojeve.
Inace i ja imam napade energije, danas mi je sestra rekla, uspori malo trudnice haha, zalecem se pravo nekad :O A isto tako, sad sam se probudila, obori me san predvece, funkcionisem do 6 negdje hahaha i onda ustajem u 6 ujutru :D Obrnuto od tebe Ana89, ne mogu 11 docekati, kamoli 1 hahaha.
I danas sam imala i prvu jacu glavobolju, a tako se pohvali kako je nemam prije par dana haha. Pomoglo mi je da lezim u mraku, valjda se nece ponavljati cesto.
Mi obavili uzv, zao mi je onih zena u trudnickoj jako, cekaju saaaatima, i drago mi je da nisam stigla do tamo ni jednom do sada 🙈 ugl moj plodic je za 6 dana veci nego po zadnjoj menstruaciji, sve je apsolutno ok, srceko lupka, i sve kaj se da tako rano vidjet, vidjelo se i u redu je 😍😍😍
Ja sam prebačena da vodim u Petrovoj trudnoću…ne mogu reći da sam nezadovoljna jer sam prvi put došla maltene odmah na red u trudničkoj (sreća i veza hehe), drugi put oko 10h bila gotova, ali sam UZV za kombinirani čekala do cca 15h… Inače sa dr. oduševljena… predivna, topla, mlada žena i majka, strpljiva, stvarno bez zamjerke, i kada sam ušla na UZV nakon par sati čekanja, nije mi bilo žao jer se žena odmah ispričala na kašnjenju jer je ujutro završila na hitnom carskom rezu i automatski se sve pomaknulo…
Poslala me da vadim sve moguće, štitnjaču hormone, bubrežne i jetrene probe, ma nema što nije i sve je ok osim tlakašećer na zadnjem nalazu 5,5, ali nisam si mogla pomoć pa sam večer prije u 23h jela kajganu
Ja još radim, nisam planirala otvarati komplikacije, bar ne još, dok je sve u redu. Nisam imala aposlutno nikakvih problema, hvala Bogu, do te mjere da niti jedan od simptoma nisam imala, osim većih košarica grudnjaka
Kažu mi svi da otvorim ranije, da odmaram, radim uredski posao, ima stresa i to dosta, ali ne često…
Ja sam u Vinogradskoj rodila obojicu, sada sam opet tamo.. i bio mi danas divni dr Grgic koji je mojeg D zivog donio na svijet ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji