Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    04. Lipanj 2018. 15:38

Eto ga... pročitala sam opet sve od 169. stranice, jer sam tad zadnji put ažurirala tablicu... srećom pa na poslu nije gužva
    Vratobolja je prošla nakon toplih obloga. Ne znam jel slučajno ili je baš to bio razlog, ali glavno da je puuuuno bolje. Najgore je što nam je danas na poslu krepala klima pa smo napravili propuh i nafrljili ventilatore pa se nadam da me neće sad ponovo čopiti od toga. Ha, bar ću ovaj put znati razlog.
    Netko je spomenuo lineu negru... Ja ju zasad ne primjećujem, a koliko vidim po internetu, ne pojavljuje se svima.
    Što se posla tiče, ja planiram raditi do kraja rujna, to će biti otprilike 45 dana prije poroda, a možda čak i do onih obaveznih 28 dana, ma sve ovisi kako ću se osjećati. Radim uredski posao
    Vježbanje... nažalost, još se nisam pokrenula, iako su  mučnine sad stvarno daleko iza mene i nemam razloga za nevježbanje.
    Brandy, čestitam na curi. Cure vode 2:1. U slijećem postu ću staviti ažuriranu tablicu. Pozivam cure koje su saznale neke nove podatke ili ih još nisu podijelile s nama da se jave.

Maggie85
    04. Lipanj 2018. 15:49

Maggie85
    04. Lipanj 2018. 15:49

... grrrr... moram smisliti kako da tablica bude bistrija... (a da nije iz Word-a)

Pticaselicazgst
    04. Lipanj 2018. 16:00

Curke 🤗🤗 bas sam happy radi svih lijepih vijesti s pregleda. Bebice rastu i napreduju, hematomi se smanjuju 😊😊😍 di ces bolje ☺
    Neka nam je tjedan tako dobro počeo 💪🤗😘

pepe1907
    04. Lipanj 2018. 16:15

ja sam sad skužila da sam po onom kineskom kalendaru krivo vidla..pa piše mi cura a ne dečko 😁 lineu imam, i neki čudni prištići mi počeli izbijati..moj dragi se baš ljuti kad pričam o tome....kao bapske priče ..a meni je to baš fora..pogotovo jer sam na uzv vidla pišulinca a kasnije saznala da i jedno i drugo još to ima i sve ovisi o stupnju kako stoji haha..stavim sliku pa da vidite..i išla sam pročavati ramzy metodu..po mom uzv se ništa ne kuži jeste čule za nju?

pepe1907
    04. Lipanj 2018. 16:16

Ajlo
    04. Lipanj 2018. 16:59

Cao mamice buduce i vec koje su mame. Ja sam imala spontani pobacaj 14.02 bila sam trudna negdje oko 4 sedmica test sam radila digitalni tad i pokazao mi je 1-2 sedmice. Evo kasnilo mi je 3 dana uradila sam danas digitalni test i +3 nedelje od zaceca  tako mi je pokazalo to je negdje 5+ sedmica koliko ja mislim, jako zelimo bebicu uvijek me bio strah da prode 5 sedmica da mi se isto ne desi. Zakazala sam termin sljedece sedmice  nadam se da ce sve biti uredu. Od simptoma imam mucnine koje variraju od jutra do mraka. Uzasno jedem kiselo, umor i stalno mi se spava. Glavobolje nekad imam i stalno idem u wc na kratku nuzdu. Bradavice su mi bolne na dodir. Koliko znas to je sve normalno. Samo me zanima je li neko imao iskustva sa povremenim grcem u donjem  dijelu kod jajnika, i imam pojacan vaginalni iscjedak koji nije skroz smed onako blaga neka smeda boja bež. Ja sam sad strašljiva zbog iskustva prijašnjeg. Pa me zanima i vase misljenje. Do  kad je kritično ? 12 sedmica ili 24 ? Nadam se cure moje da ćemo ostati u kontaktu iako sam ja nova :* 

Pticaselicazgst
    04. Lipanj 2018. 17:08

Pepe nemam ti pojma. 🤔 meni ti to sve izgleda isto.. bas ste nestrpljivi da saznate spol 😍

Mina93
    04. Lipanj 2018. 17:10

iamhappy

pozz curke,
    drago mi je da imamo dosta novih, i puno divnih novosti.
    ja sutra idem na kontrolu, po njegovom bi bila 6tj, a po zadnjoj mengi 8 tjedana, ali vidjet cemo sutra.
    nadam se jednom divnom srceku. <3
    ugl. meni se trbuh već vidi, ja ga bar vidim, vjerojatno jer je 3 trudnoca, još radim, i sve mi se cini da necu moci dugo skrivati.
    ne znam kako vi, ali ja sam jako umorna, svako popodne na ovom produzenom vikendu sam odspavala i danas mi bas tesko jer sam u uredu. :-)

Ja stalno spavam 😂 obavezan mi je popodnevni nap 😃

Mina93
    04. Lipanj 2018. 17:19

Maggie85

… grrrr… moram smisliti kako da tablica bude bistrija… (a da nije iz Word-a)

Ne mogu citirat tablicu pa pisem na ovaj post.. 
    1.trudnoca, termin 13.12., za bolnicu jos nisam sigurna, planiram pokrenut i tu temu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.