Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    12. Listopad 2018. 10:04

Ajme. Ajme. Moran prvo ovo komentirat. "Ajmo u vodu!" "Topla voda!" Niti se kupas u bunaru pa ides u vodu, niti se kupas u kadi 🛀pa ti je voda topla. More. MORE. 🏊‍♀️ VODA💦
    😁
    Mina, nek je vekik i jak. Rodit se mora, radala su se djeca i veca. Sve je to super dok je beban zdrav. 🙂
    Salatice crkoh na strip sa zastavama. O dli cno.
    Slika sa uzv-a imam milijun. Svaki put dobijem 3-4. I super su. Frend fotograf ih je poslikao i pravit cu kolaz fotografija malenoj za njenu sobu. Zamisli da vam sad neko pokaze tockicu od 2 mm i kaze- to si ti tog u tog datuma te i te godine 😱 super mi to 🙂
    I da, cestitke na velikkm tjednima, ulascima u 3 tromjesecje i sretno na pregledima !!
    Ja sam na 4d u utorak, u Mimice. Cant wait.

Mina93
    12. Listopad 2018. 10:04

m.girl6

Klikerice, daj mi reci za koje tetra pelene pišeš na blogu da su super? Ove iz Lidla jučer su mi koma, ko brusni papir, nisam ih htjela kupiti.
    Jel ove mislišhttps://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70412837/ ilihttps://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60368745/ ilihttps://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/40054538/? Mislim da ću uzeti sve te plus sa ethernala tetrice i od bambusa jer svi kažu da ih treba najmanje 20 kom. :)) sorry kaj davim sa takvim sitnicama
    Mina, super za bebicu i pregled!
    Ja danas vraćam tj mijenjam potkušulje za dojenje jer mi je jedna bijela poflekana došla, sve žuto dolje pri kraju, a sad kad bi bila sigurna da bi otišla mrlja ne bi ju vraćala, ali ne želim riskirati, platila sam novo pa želim da bude i čisto.KO zna kaj je opće i ostalo od brojeva

Ovo iz ikee su sve rucnici, ja sam kupila ove sa prvog linka 2paketa i cim otvoris pakiranje te zapljusne neugodan jak miris, jos nisam stavila na pranje  ali ugl jako se osjete, ove druge sam isto kupila i oni su na susilici..
    Tetre sam kupila al velike one dimenzije

Maggie85
    12. Listopad 2018. 10:05

MareiKate, izdrži još malo. I ja sam tako gutala knedle, ali sve je dobro prošlo. I da, i meni bilo baš drago da smo se srele jučer.
    Klizma i klistir su, koliko ja znam, jedna te ista stvar.
    Test senzibilizacije sam ja radila oko 30. tt. Isto sam mislila da se radi o RH faktoru i krvnoj grupi, ali mi nije bilo jasno zašto bih to radila kad sam te nalaze već imala. Ugl, ovako ti izgleda nalaz:

Mina93
    12. Listopad 2018. 10:06

pepe1907

Mina93

Mi gotovi 😁 sve je super, mali kao i obicno napredniji, kaze uzv da ima 2100 😱🤗😁 sve me strah kako cu ja to prezivjet 🤣🤣 evo prvi put da nemamo slicicu jer se sakrio, taman sam zacoprala prije 😂 inace uvijek kad ukljuci 4d lijepo vidimo facicu malu i slika, sad mi je samo pokazao rukicu, mali vec ne zeli suradjivat bit ce problema ako bude tvrdoglav ko majka 😂😂

2100? ajmmeee pa veliki smo 😍 koji si termin?

Nadam se da mu je ta procjena kriva 🤣🤣 al nek je on veseo i velik i zdrav.. Rekla sam muzu ako bude problema na porodu zbog toga sto je velik da nema brace ni seke 🤣🤣
    13.12.

Mina93
    12. Listopad 2018. 10:08

MareiKate

Mina, super za pregled! I jel još netko već obavio ili sam pobrkala?! Sretno i vama koje kasnije imate 😄
    A vi o bureku, a ja na ogtt-u 😂 poharat ću pekaru kad izađem!
    Tekućina zaista nije tragično loša, al gutam knedle da ne povratim jer se meni povraća od gladi najčešće, pa brojim minute samo da izdržim do kraja… Al čini mi se da budem 😁 još srećom ja to obavljam privatno pa mi je ugodno u čekaoni i rekle su tete ako želim da mogu i leći, da im samo kažem ako zagusti…

Nemoj povratit jer ces morat sve ispocetka 🤣
    Sretno 💋
    I meni je super bilo jer smo seka i ja sidile vani na klupici na zraku i suncu i brzo mi je to proslo ful

Ptičica
    12. Listopad 2018. 10:15

Kani tebi posebno post. Najezila sam se kad sam procitala.. 😒
    Kod mene je situacija da mogu lezati na bokovima i stajati skroz uspravno. Nikakvo sagibanje ne mogu, a kod lezanja na ledima pocinje trniti od noznih prstiju put leda i gubim osjet u nozi. Wc polustojecki, imam sipke za koje se drzim. Samo stajanje uspravno mi je u biti najlakse.
    Redovito sam na akupunkturi i kiropraktici. Od injekcija mi je jedino dexamethazol u kombinaciji sa painkillerima pomagao i to nakon minimalno 5 dana terapije, al u trudnoci na ge smijemo ni pomirisati. 
    Upozorio me neurokirurg na to sto ti sad iskusavas. Koliko sam shvatila, s ulaskom u 30e tt dolazi do povecanog otpustanja relaksina koji uzrokuje bolove u ledima svih trudnica a pogotovo nas sa defektom. Plus sto se centar ravnoteze zbog velicine trbuha pomice naprijed. Dobila sam strogo upozorenje da kad primijetim jacanje boli, odmah ga kontaktiram, jer sam odbila operaciju u drugom tromjesecju. 
    Neznam sta bi ti rekla da ti pomogne. Uklijestila si se, da ti kazem da mirujes je smijesno jer pretpostavljam da ti je nemoguce kosu pocesljat a kamoli setat na kavu. Kontaktirai dr i obavezno javi sta kaze. Suosijecam s tobom, stvarno 😢❤

Klikerica
    12. Listopad 2018. 10:23

Ja sam nocas bas lose spavala... Nikako se nismo mogli dogovoriti nas dvoje ni namjestiti. Kliker na jednu stranu ja na drugu,namjestim se na bok... on se negdje pomjeri,premjestim se po njemu,on se opet prebaci... i tako prekobacivanje cijelu noc..

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Jagodica86
    12. Listopad 2018. 10:29

Ajme cure, nikako pročitati , a sinoć sam prije spavanja sve pregledala 
    I to još u bureku i pitama, a ja voooolim najviše na svijetu  Kako ne jedem meso, onda u obzir dolaze sve slane varijante sa sirom i blitvom, i špinatom,krumpirom a i slatke isto. 
    Što se tiče naziva, kad sam u Bosni poštujem i kažem pita, jer je tako, a kod nas nije tako nego je burek sa... i tu bi opet čudno gledali da naručiš pitu  Pite su kod nas sa prhkim tijestom kolači 
    m.girl6  ovo su ti Ikea tetre, ja ću si uzeti najviše tih jer ih trebam za pelene, a svi kažu da su najbolje i najdeblje. Ja trebam bar 20 komada, plus ću još naručiti sa eko butika bar dio, al meni treba puno zbog tetranja inače ne treba toliko, 15,20 mislim da je dosta. 
    https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60319528/
    idem sad do grada na kavicu, prekrasan je dan možda i skrenem na burek hahahaha
    Sretno svima na pregledima, a cure koje ste obavile super vijesti, samo neka bebe fino napreduju, a već ćemo ih nekako roditi, idu van svakako 

Bruna92
    12. Listopad 2018. 10:30

Joooj Mina, veliki deckooo! Ma super, samo nek on raste 😊❤️
    Voda ili more, i mene to zivcira 😂 ovo ljeto ja na plazi i ulazi neki decko s ekipom u more i komentira "jooooj jest fina voda"... Kojim pogledom sam ga pogledala, ko da cu masakr napravit na plazi 😂😂 kako moze biti "fina"? Fino je nesto sta sta jedes i pijes... I onda jos "voda"... Uf uf 😂
    A burek i pita, vjecna borba 😂😂 kod mene je burek, ne postoji pita 😂 a sirnica je kod nas ono sta se jede za Uskrs... Mislim da neki to zovu pogaca 🤔
    Ugl, sad samo znam da sam gladna ko pas i da moram u ducan 😂😂

Klikerica
    12. Listopad 2018. 10:34

M.girl 
    Hvala na pohvalama,sva sam se zacrvenila!
    Dobijem odmah volju za tipkanje dalje!
    Ove su tetrice,to nam je AllieH preporucila. Slažem se,ono u Lidlu jučer je brusni papir,s tim bi pod brisala.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.