Htjela sam podijelit sa vama da sam sinoć muža pitala za diaper bag jel može konačno da se dogovorimo biti na Mickey Mousea, da ne bude jednobojni crni… kaže on, a jel nemaju makar na Supermena
Haha. Moj bi tražio na Batmana da ga nisam stavila ispred dva izbora, navy blue ili aqua blue 😂😂😂😂😂 muškarcima sve treba prezentirati kako ti želiš - na svoj mlin 🤣🤣
Hahah, da treba se naci pristup. Tako ja svome, gnjavim ga da idemo u ikeu jest, odgovara mi da nema sanse, neda mu se, daleko mu je.. Onda onako tuzna kazem, aaaaaa doooobro, mozemo u Ali na kebab onda.. I on sav sretan sto ne moramo daleko ici pristaje.. (Kebab mi je bio i cilj od pocetka) A da sam odmah predlozila Ali kebab, nema sanse da bi pristao, rekao bi mi, neda mi se, naruci si nesto. Ali trebalo mi je par godina da to naucim. Sad tu taktiku primjenjujem na sve, pali vec godinama, jadnicak nista ne kuzi. 😁😆😁
Htjela sam podijelit sa vama da sam sinoć muža pitala za diaper bag jel može konačno da se dogovorimo biti na Mickey Mousea, da ne bude jednobojni crni… kaže on, a jel nemaju makar na Supermena
hahaha a super je, nikak da mu sjedne taj mickey mouse
meni u mailu poslali sa alija da je zadnji rok dostave 5.12., nadam se da će stići puno prije tog datuma.
I na kraju nije ta torba od mickey mousa tak skupa, sa poštarinom 218 kn i nije mi žao jer je stvarno najljepša koju sam vidjela, meni barem
Noa 💙
Evo preživjela! Maggie hvala na pojašnjenju.
Što se tiče senzibilizacije, pojasnili su mi u breyeru da se nanalazu za krvnu grupu i RH faktor vidi svakako taj test pa sam ja tražila da mi to naprave jer ne znam uopće koja mi je krava krupa a to ću ionako trebati kasnije. Kad je samo test senzibilizacije ne vidi se koja ti je krvna grupa i jeftiniji je test.
Čudna logika al eto, nadam se da su mi dobro objasnile i da će zaista na nalazu uz krvnu grupu stajati i taj test..
Mi gotovi 😁 sve je super, mali kao i obicno napredniji, kaze uzv da ima 2100 😱🤗😁 sve me strah kako cu ja to prezivjet 🤣🤣 evo prvi put da nemamo slicicu jer se sakrio, taman sam zacoprala prije 😂 inace uvijek kad ukljuci 4d lijepo vidimo facicu malu i slika, sad mi je samo pokazao rukicu, mali vec ne zeli suradjivat bit ce problema ako bude tvrdoglav ko majka 😂😂
2100? ajmmeee pa veliki smo 😍 koji si termin?
Nadam se da mu je ta procjena kriva 🤣🤣 al nek je on veseo i velik i zdrav.. Rekla sam muzu ako bude problema na porodu zbog toga sto je velik da nema brace ni seke 🤣🤣
13.12.
To je to...ja 14.12 a on 1870g a ja se nadam malom sitnom dečkiću do 3.5kg ,a tebi se nadam isto
Ne stizem vas pohvatat, evo sto sam zapamtila:
Klikerice, svaka cast na blogu, super je 💜
I vidim puno pregleda je bilo danas,cestitam na lijepim vijestima i velikim bebacima 💛💛💛💛
Znam da jos neko ima popodne pregled, al dok procitam sve, zaboravim.. Sretno ostatku ekipe tko ima preglede popodne 😘 I jos nesto sam mislila komentirati ali se nemogu sjetiti..
Mene nesto pika u cerviksu,skroz dolje..par puta dnevno na 20ak sekundi, bas jaka probadajuca bol kao da mi je netko dole gurnuo noz. Ne bi rekla da je bebica jer je to jos dole nize. Jel se tko susreo s takvom boli????
Jesi sigurna da nije povezano sa mjehurom tj urinom?
url=https://lilypie.com]
Koliko lijepih vijesti, super cure za vas i bebače 😍
Luks, potpisujem lijenost za slike 🙈 No dala sam si u zadatak prije nego što rodim srediti slike od sina i razviti ih…jučer krenula. Dakle zadnja razvikena slika je sv.Nikola 2015 (nemajka). Nakon 4 sata na laptopu sam došla do kraja ljeta 2017, tako da nazirem kraj. Albume kupila, i nadam se da sljedeći tjedan nosim razviti…
Vidim da je Maggiespomenula, a ne mogu se sjetiti tko je pisao za klistir i klizmu… Mislim da je to isto i u rodilištu ga rade s vodom. Uštrcaju unutra 🙈, malo šetate blizu wc i onda bum 🤣 Meni to nije neki deal breaker na porodu, dapače, ne bi volila da nešto ostane pa da budem poslije hm-hm.
Klikerice, na to-do listi si mi 😉
Ja sam se raspitivala, malo mi je Maggie pojasnila a malo sada ti, nisam imala vremena googlati u međuvremenu ali sad mi je lakše. Jer jučer prije tečaja kad sam čitala na nekom linku sam skužila da se neka cijev gura dolje 😨😂 pa sam bila sva u šoku. Mislila sam da klistir ide da nešto popiješ pa krene al ajde i tekućinu dolje ćemo preživjeti, ja sam zabrijala da je neka cijev u pitanju 😂 dobro da nisam jučer to ispalila na tečaju 😂
Eto cure bolje ste od Google a 😎
Luks, potpisujem lijenost za slike 🙈 No dala sam si u zadatak prije nego što rodim srediti slike od sina i razviti ih…jučer krenula. Dakle zadnja razvikena slika je sv.Nikola 2015 (nemajka). Nakon 4 sata na laptopu sam došla do kraja ljeta 2017, tako da nazirem kraj. Albume kupila, i nadam se da sljedeći tjedan nosim razviti…
Vidim da je Maggiespomenula, a ne mogu se sjetiti tko je pisao za klistir i klizmu… Mislim da je to isto i u rodilištu ga rade s vodom. Uštrcaju unutra 🙈, malo šetate blizu wc i onda bum 🤣 Meni to nije neki deal breaker na porodu, dapače, ne bi volila da nešto ostane pa da budem poslije hm-hm.
Ja sam se raspitivala, malo mi je Maggie pojasnila a malo sada ti, nisam imala vremena googlati u međuvremenu ali sad mi je lakše. Jer jučer prije tečaja kad sam čitala na nekom linku sam skužila da se neka cijev gura dolje 😨😂 pa sam bila sva u šoku. Mislila sam da klistir ide da nešto popiješ pa krene al ajde i tekućinu dolje ćemo preživjeti, ja sam zabrijala da je neka cijev u pitanju 😂 dobro da nisam jučer to ispalila na tečaju 😂
MareiKate, 🤣🤣🤣 ima i cijevi, kroz nju uštrcaju tekućinu, ali je ne uguraju, samo vršak 🤭 Joooj smješni su mi sad ovi opisi 🤣🤣🤣
sto se tice klistira, dvije frendice nisu stigle do wc-a 😂😂
url=https://lilypie.com]
MareiKate, 🤣🤣🤣 ima i cijevi, kroz nju uštrcaju tekućinu, ali je ne uguraju, samo vršak 🤭 Joooj smješni su mi sad ovi opisi 🤣🤣🤣
Kužiiimmm... 😂😂 Neka ja bar sad znam što me čeka 😂😎
sto se tice klistira, dvije frendice nisu stigle do wc-a 😂😂
Daj me nemoj 😂😂😂😂😂😂
Ajme 😂😂😂😂😂😂
Mene sram 😂😂😂😂 Znam da ne treba biti, ali svejedno 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji