I zaboravih cure drage cestitke na punim tjednima. Jos malo i krece upoznavanje nasih beba.
Sve su nase,toliko smo se upoznale.i povezale da su ovo sve nasa djeca, nadam se da cemo se i nakon poroda i dalje aktivno tipkat,naravno kako.stizemo,al da cemo svi rast skupa
Klikerice samo tako naprijed. Sinoc sam malo skicnula blog,al mi je se spavalo,pa cu vcrs detaljno proucit,i taj popis mi je prijeko potreban...
Hvala na svemu samo tako nastavi... drago mi je da smo i mi dio tima
Luks,
😍😍 i kod tebe veliki bebac 😍 E danas hocemo sve velike bebe hahaha 😋😋 Super vijesti sa pregleda, sada opusteno do druge kontrole :))
Cekamo sad vijesti od Ptice, pa Strudlice 😊 Ja odoh ostaviti tel na punjac, mozete malo odahnuti od mene hhahahaha 😂
Ajme klikerice, umirem na sliku 🙈 Jesi je zamolila da ustane?
Mi smo sljedeci vikend trebali u Zagreb obaviti Ikeu i naruciti kolica i sad vidim na Bugaboo webu da im izlazi neki update tog modela koji zelimo, kao plus verzija i sad mi nece vrag dati mora dok ne vidim koja je razlika i garant cemo onda opet prolongirati kupovinu kolica. Istina da imamo jos 3 mjeseca, ali sam htjela to skinuti s dnevnog reda. 😏
Luka ❤
Klikerice, super je blog i meni neznalici je onaj popis super koristan. Prvo sam se malo stiltala na količinu bodya, onda sam skužila da ne misliš samo na baš najmanju veličinu (ja za početak te kupujem, a drugo po potrebi).
Shvaćam da je svako dijete različito, ali što mislite, kada dođe do veličine 68?
Koliko do termina gospođo?!
hahahaha pišam od smjeha, preeestrašno. A bilo joj je bogici teško, pa vidiš koji trbuščić ima
Noa 💙
luks, odlicno izvjesce s pregleda. Odmah i makne lakne kad cujem da su veci bebaci 🤗🤗
salatice, ne spominji mi blagdanske objede, nista draze od uskrsnjeg dorucka i bozicnog rucka. Kod nas tu bude svega tradicionalnog i doslovno se ubijemo u hrani. Nakon dorucka na Uskrs uvijek kazemo da rucak ne trebamo ni praviti 😂
Luka ❤
Luks https://www.gorenje.hr/proizvodi/mali-kucanski-aparati/ovlazivaci-zraka/h50dw/514397
I meni je drago kad čujem da su bebe velike, ja svoj pregled čekam još 2 tjedna. Zadnji put je imala 820 g i baš me zanima kolika će biti
Klikerice 😂😂😂😂 njoj je pupo od pomfrija 😂😂😂😊
Evo i nas sa pregleda, malena je super 😍 teska je 2 kg, kaze doktor da je to ok i da je zadovoljan. Mama zatvorena i sve je ok dolje. 😍
Kontrola za 3 tjedna, radit cemo bris na streptokok i prvi ctg 😊
Luks super za pregled i velikog bebaca 😍😍 samo neka oni nama rastu i budu zdravi 🤗
E evo i nas dvije sa pregleda, sve je proslo super, mjere su u skladu sa tjednima😉mama je dobila +1,8kg a beba ima blizu 700gr. Nije ovaj put mjerio grlić, kaze to ce slljedeci put sa brisevima. Uspjeli smo i slikicu nosa i usta iz profila dobiti😍
Sretno svima koje imaju danas pregled🤗
A cestitke za obavljene preglede i pune tjedne🎊🎉
Naravno posto sam iz BiH da cu podrzat burek i onu nasu "sve su pite pitice, al burek je pitac"😊
Neko je jutros spominjao brijanje pa sam se spremajuci za pregled citala i smijala...i meni bgm muz pomaze, ja nevidim nista, a sta mu fali, fobro se snalazi😀
Uspijevam vas citati redovno, divne ste!!!😘
Pocela sam i Klikericin blog da pratim😉
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
evo i nase slikice😉24+1
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji