Luks znam da ce biti guzva, al v3c sam potrosila njihov kupon od 15% pa cu se zrtvovat 🤣😅 nemam bas izbora xD
Busybee ja sam svoje tajice i hlace uzela S jer sam inace na 38 i nisam se udebljala i kupila sam trudnicke trapke iz hma isto 38 i cak mi malo padaju tako da se iskreno nadam da nece bit problema s ovim iz lidla 😊
Bruna 😍😍 velika curka 🤗☺️
Klikerice moze info oko steznika, nisam ni ja znala da ga tamo ima, olanirala sam kupit u bubamari ili mamanovi, kako si odredila velicinu i koja je cijena?
Bruna super za pregled 💛
Klikerica jel steznik podesiv, na cicak ili se samo navuce?
Bruna super za pregled, i ja jedva čekam sutra da se spojim na uzv 😉😉
Busybee visoka 180 cm, 88kg sad imam dobila +10 kg u trudnoći. A ja njihovo kupim uvijek M, jer je to na drugim mistima L.
A za mamu čestitke i obraduj je nekim cvjetom, kozmetikom…. Ja se uvik sebi narugam, jer kad idem sebi u šoping najčešće dođem sa stvarima za maloga i budem sretnija što sam njemu kupila trenerku nego sebi torbu il čizme itd… Al to je valjda mamasto 😋
Takodjer ovo za shopping 🤣🤣 taman meni sestra jucer komentira da joj jr najgore za sebe kupovat.. Ja sam prije obozavala se pocastit necim a sad bi se svega odrekla da kupim nesto malome 😍😍 kupujem si samo ono sta mi je trenutno ful potrebno, od robe npr ove trudnicke stvari i slicno
Jutro curke 🤗
Sinoc se napokon naspavala i odmorila, tak da sam danas ko nova 😍 vidim da ste opustosile lidl, i ja sam 😊 uzela sam si dva pakiranja topova za dojenje i carapice za Niku. I za desert kroasan od cokolade 😍 bila je uzasna guzva, al se dalo nac brojeva i svega..
Pticice mama ti je divna ❤ koliko puta ja pozelim da mi je blize i da je vidim uzivo.. sretan rodjendan mami 😊
Bruna super za Mashu 😍😍 velika cura bome, samo neka raste i bit ce prava 😊
Luks ja isto sutra pregled, depilacija obavljena ujutro spremna sam 💪
Kolacici super za tlak, nadam se da ce se rjesit i proteini i da cete brzo kuci 🤗
ptičice, ovo za mamu je stvarno predivno 😍 duda, sretan ti put i pozdravi mi moju Slavoniju! bruna, super za bebaca i da ide sve skolski 😊
url=https://lilypie.com]
U Lidl sam išla samo po onu nepromočivu podlogu za krevet. Ovo ostalo što kažete,u grudnjak stanu moje 2 glave...
A za bebu imam svega dovoljno,i tetrica i bodija i hlačica i čarapa. Nije bio baš ni neki izbor...sve se razgrabilo. Tajice su mi bolje one iz h&m.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ptičice, evo rasplakala si me ❤
Klikerice, nisam imala pojma da u dm-u ima steznika..al ima smisla 😉 Hvala ti, spremila sam si sliku. Kakav se čini i koja je cijena? One na koje sam ja naišla su bili oko 200kn. I uzela si M-veličinu koju si prije nosila ili po čemu si se vodila?
Pišu iza na kutiji mjere struka. To sam u Dm Orašju uzela,cijenu nemam pojma. Ako nađem račun javim ti... u glavi mi zvoni oko 30KM.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pticica ovo je predivno procitati! I mojoj mami je uskoro rodendan. Jedva cekam vidjeti je.
Grli majku i uzivajte u danasnjem danu.
Bruna super vijesti s pregleda. 😍
Maggie hvala puno. Stignem sve do blagdana, samo da se Mirna strpi. Od Badnjaka smije van ako zeli. 😆
Ja prijavljujem povratak mucnina u trecem tromjesjecju. 😒
Odjednom mi je pozlilo i srecom da sam bila blizu toaleta inace bi bilo kao kod Salatice po zidovima. 😂
Ajme pticice, i mene si bas raznjezila ❤
bruna, odlicno za skolsku curku, nema ljepsih vijesti od onih nakon super pregleda.
Duda, nisam dosad pohvatala da si i ti slavonka. 🤗
Ja sam obavila Konzum, Plodine, Kaufland i Lidl s mamom. U Lidlu sam samo uzela susjedi sta je htjela za malog, sebi nisam nista ni gledala. 🙈 Bila je guzva, ali ni blizu kao jutros. Cula sam da nije bilo parkinga i da se ne sjecaju kad je zadnji put bila bas tolika guzva.
Nego, srela sam obiteljsku poznanicu, pitala me sto nosim, kazem decka, ona onako sucutno "A dobro, nek je zivo i zdravo, bit ce curica drugi put!". Znaci WTF???? 🤬🤬🤬🤬 Odgovorila sam joj da ja nisam od tih sa zeljama i pozdravima, da mi je spol nebitan. Sto je najbolje, ta zena ima dva sina.
Luka ❤
Hoću, Du 😉 Hvala ☺
Daaa, Allie, Slavonka koja zivi u Zg i jako se poželjela Slavonije, nisam bila pola godine i presretna sam što mi je doktorica dopustila da sad odem. Idem pokazat trbuščić 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji