Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    11. Listopad 2018. 15:48

Zadranka ne mora biti nigdje ovjeren.. ono kaj je fora sa tim planom je to da ako ste dosle sa papirom gdje je nadrobljeno svasta nesto, a ne znate kakav je tijek porodaja ispadate arogantne, bahate i kaj ja znam kaj.. potrebno je obostrano postovanje jbg i ne ocekivat cudo😂😂

url=https://lilypie.com]

• Teatoni
    11. Listopad 2018. 15:50

Ej curke vidim svaka je u svojim planovima i lidlovima...ja sam u biti sve nabavila od robe do opreme...ostala jedino kozmetika za mene u bolnici i za malenu pelene i krema za guzu. Jeste mozda vidjele od melema baby kreme nekaj novo kaj je izaslo. Razmisljam mozda to joj uzeti za guzu? Sto cete vi uzimati? Klikerice kaj je na kraju sa gelom? Jesi ih kontaktirala mozda za neki grupni popust? 😊😊 moram prijaviti da zadnjih tjedan dana muku mucim sa sjedenjem. Samo lezanje ili hodanje..sjedenje me ubija i zgaravica je pocela....redovito se javlja prije spavanja ali donat zasad uspjesno ublazava. Evo stavljam i jednu slicicu za 33. Tjedan. Puno vas podzdravljam sve. 😘😅

_svjesna
    11. Listopad 2018. 15:50

Salatice sve ti je to od Glucophagea, to gadjenje na hranu i mirise bilo koje hrane je meni i dan danas prisutno posebno na piletinu, nazalost mislim da nece proci. 😏
    Cure ja danas konacno isla istrazivati kolica, prodavacica me pitala zasto uzimam kolica ako radjam u januaru, i realno mi nece trebati do marta, jel? 
    Ova sva 3u1 sto sam gledala su ogromna i veca od mene 🙈
    Prvi mjesec dva mi treba samo jaje, a kasnije korpa, pa tek kad beba poraste sportski dio jesam upravu? Mogu li sada kupiti samo jaje a da kasnije kupim kolica, sta mi je pametnije? 😰😰

• nali
    11. Listopad 2018. 15:52

Salatice, a da smanjis na jednu tabletu dnevno? Meni je pomoglo sto sam pila jednu dnevno i to tako da sam pojela trecinu rucka (glavni, najjaci obrok obavezno) i onda tabletu i pojela ostatak rucka. Tocno pola sata nakon rucka sam pojela nesto slatko, vocku, par kockica cokolade, par napolitanki ili nesto, ublazilo mi je jako mucnine od metformina, nisu nestale ali su bile skroz podnosljive. Znam da ne bi smjela slatko, ali meni je jedino to pomoglo bilo u fazi privikavanja.

zadranka86
    11. Listopad 2018. 15:52

mmama2

Zadranka ne mora biti nigdje ovjeren.. ono kaj je fora sa tim planom je to da ako ste dosle sa papirom gdje je nadrobljeno svasta nesto, a ne znate kakav je tijek porodaja ispadate arogantne, bahate i kaj ja znam kaj.. potrebno je obostrano postovanje jbg i ne ocekivat cudo😂😂

Jelll..znaci ti sama sastavis kao svoj plan poroda...a ja znam da ne bi tipa da me streckaju doli ako nema potribe i def ne bi drio samo da mi neko ubrza porod da me skine s dnevnog reda....aj molim te oces mi poslat svoj plan..andrea2806@net.hr cisto da vidim kako to izgleda..be znam moram priznat ...ono sto ne znam jbg ne znam....ali evo ako mogubuvrstit te dvi stvari rado bu i ja s tim dosla...

zadranka86
    11. Listopad 2018. 15:55

Ajmeee uzasss sorry na ovim cudima i totalno neispravno napisanom odgovoru...Ali mlada mi je upalila neku glupu pametnu tipkovnicu i ja jedno slovo ono pet..i sve mi je zbrckanooo.....

Mina93
    11. Listopad 2018. 16:00

zvrkica

Cure, u drami sam, pomagajte 😂😂😂
    Danas kao naručujem Ikeu, AKO se skontam što i kako hoću 😂😂

Vi koje ste kupile Malmicu, hoćete li bebu prematati na njoj? Ako da, hoćete podlogu za previjanje staviti bočno ili okomito?

Ako bude sve u redu planiram prematati na njoj, taman mi je prematalica 80x50 ko i ona, znaci tocno na nju pa ja stojim bocno dok prematam

Ana89
    11. Listopad 2018. 16:01

Salatica9192

Ptica,
    😶 i ti nam se pridružujes ☹️ Ovo je patnja xD Toliko sam se radovala kontroli da mi dopusti aktivnost, a sad ako mi i dopusti, ja nemam snage za neku 😭 Kao bolesna. Odlucila sam da ne pijem tablete, tj pauziracu da vidim situaciju sa zeludcom, ako se i dalje nastavi, nije do njih, nastavicu. S obzirom da imam dopustenje endokrinologa za taj potez… Ukucas Glucophage i mucnina/povracanje, Boga mi svasta izbaci 😶 Odspavala trunku i kao smirilo se, ali jos osjecam.

Isto dugo smo trudne, nije ni čudo što imamo sličnu pojavnost simptoma 😅😅😅

url=https://daisypath.com]

• nali
    11. Listopad 2018. 16:02

_svjesna

Salatice sve ti je to od Glucophagea, to gadjenje na hranu i mirise bilo koje hrane je meni i dan danas prisutno posebno na piletinu, nazalost mislim da nece proci. 😏
    Cure ja danas konacno isla istrazivati kolica, prodavacica me pitala zasto uzimam kolica ako radjam u januaru, i realno mi nece trebati do marta, jel?
    Ova sva 3u1 sto sam gledala su ogromna i veca od mene 🙈
    Prvi mjesec dva mi treba samo jaje, a kasnije korpa, pa tek kad beba poraste sportski dio jesam upravu? Mogu li sada kupiti samo jaje a da kasnije kupim kolica, sta mi je pametnije? 😰😰

Vidis, meni je sve gadenje i mucnina od tableta s vremenom otisla. Cca 1-2 mjeseca. 
    Ma prodavacica je..necu komentirat...pa neces kupit sad autosjedalicu, za 3 mjeseca kosaru i kolica i za pola godine sportski dio. Najjeftinije ces proci ako uzmes 3u1. Zasto razdvajati, kupi sve odjednom i mirna si

Mina93
    11. Listopad 2018. 16:03

Majana

Eh, evo ja jutros u 7 bila u lidla spremna za laktarenje da izbacim bijes od svekrve zadnjih dana kad ono nula bodova😅 par ljudi, suzdrzala sam se za robicu jer mi je prijateljica stvarno svega dala , opremljena sam sve do broja 74, kupila sam posteljinu, plahte, nepromocivu podlogu i set poplun jastuk, mislim da su u lidla te stvari najisplativije za uzet kvaliteta dobra a cijene super😊od kad sam dosla iz lidla pakiram stvari malo sam se preforsirala pa sad lezim na boku sa probadajucom boli u donjem dijelu leda, morat cu malo usporit 😣

Ja sam uzela poplun jastuk i madrac u ikei pa i njihovu posteljinu, i madrac, gledala sam ovu nepromocivu podlogu, al ne pase dimenzija, to cu u bubamari uzet jer mi treba 120x60

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.