Eh, evo ja jutros u 7 bila u lidla spremna za laktarenje da izbacim bijes od svekrve zadnjih dana kad ono nula bodova😅 par ljudi, suzdrzala sam se za robicu jer mi je prijateljica stvarno svega dala , opremljena sam sve do broja 74, kupila sam posteljinu, plahte, nepromocivu podlogu i set poplun jastuk, mislim da su u lidla te stvari najisplativije za uzet kvaliteta dobra a cijene super😊od kad sam dosla iz lidla pakiram stvari malo sam se preforsirala pa sad lezim na boku sa probadajucom boli u donjem dijelu leda, morat cu malo usporit 😣
Ja sam uzela poplun jastuk i madrac u ikei pa i njihovu posteljinu, i madrac, gledala sam ovu nepromocivu podlogu, al ne pase dimenzija, to cu u bubamari uzet jer mi treba 120x60
Salatice sve ti je to od Glucophagea, to gadjenje na hranu i mirise bilo koje hrane je meni i dan danas prisutno posebno na piletinu, nazalost mislim da nece proci. 😏
Cure ja danas konacno isla istrazivati kolica, prodavacica me pitala zasto uzimam kolica ako radjam u januaru, i realno mi nece trebati do marta, jel?
Ova sva 3u1 sto sam gledala su ogromna i veca od mene 🙈
Prvi mjesec dva mi treba samo jaje, a kasnije korpa, pa tek kad beba poraste sportski dio jesam upravu? Mogu li sada kupiti samo jaje a da kasnije kupim kolica, sta mi je pametnije? 😰😰
i ja sam to mislila, ali 3u1 nas je jeftinije ispalo pa smo ipak kupili sve
svjesna, meni je to gluposti i ja planiram s malom u setnju cim budem mogla. naravno da necu po buri i losem vremenu, ali sigurno necu cekati proljece. A svakako ti je isplativije uzeti 3u1! Nego cure...dajte mi pomozite s tim posteljinama, tj.poplunima. Jako su razlicite dimenzije. Ispadne ako uzmem poplun u nekoj trgovini, vezana sam i za njihove posteljine? Vidim da je lidl 100x140, a bubamara recimo 90x120 😫 teatoni, divni ste!
url=https://lilypie.com]
Vidim da je bilo veselo u Lidlu, ja sam sva sreća naišla na ne tako veliku gužvu, pa sam mogla na miru vidjeti što treba.
Od grudnjaka sam odmah odustala, 85 C je najmanji broj, a nema šanse, pa to je ogromno, pa sam uzela 2 kompleta potkošulji i mislim da će to biti dovoljno, a za grudnjak ću vidjeti kasnije, kad nemam pojma koliki će mi trebati kao ni većina ovdje.
Malog sam pošteno opremila, uzela 2 paketa majčica jer nemam baš, 62/68, dok je jako mali neću mu ni oblačiti majčice,uzela hlačice jedan par, 2 pidžamice jer nemam toga, jednu trenerku, i 1 par bodića najmanjih. i to je dio mama moja mi dala karticu pa nek mu uzmem stvarčica i meni. pa sam super prošla
Potkošulje mi se čine super, u h&m su isto super ali 150 kn 2 komada, tu su 88 kn 2. a kad ganjam popust nikad nema broj, pa sam sad mirna s tim, mislim da mi više ni ne treba.
sad si mislim da odem još po prostirku nepromočivu možda kad svi to kupujete.
Što se tiče plana poroda, mislim da se neću ni truditi jer tu kod mene to nitko ne doživljava, pa kako bude, bit će. a ako se nešto i zakomplicira ili oduži jako, ionako će oni po svom sve, nemamo se tu šta miješati. Inače je super ako to u bolnici uvažavaju, zašto ne.
Kod nas ne treba biti ovjeren kod javnog biljeznika.
Mamma, slazem se s pticom, stavis pliz na fb?
Za doniranje maticnih stanica, kod nas je moguce samo ako se rodi od ponedjeljka do petka od 07 do 15h. I to im samo naglasis kad dodjes roditi ili navedes u plan poroda.
Netko je spomenuo da je pametno navesti u planu poroda da ne rezu pupcanu vrpcu odmah nego da sacekaju koji minut, evo ovdje vise o tome:http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/2607-prednosti-kasnog-rezanja-pupkovine/
ovo za rezanje pupkovine stvarno nikad nisam čula, ali ne virujem da doktori i prvenstveno primalje su čule, i šta to nebi trebalo bit sad po normalno, ako je već istraženo itd... Nadam se da su upućeni, i ako je od značaja za bebu, i mamu valjda to rade pod normalno 😊
Lovre
Bila sam u Lidlu, Umag. Prazan parking 🙄🙄🙄 Uđem unutra 3 čovjeka, 1 kasa 🤔Još veće čuđenje 😆.
I dođem ja na dio sa trudnicama i bebama. Kad tamo kaos, na bebama više. Rasparene trenirkice, bodiji na sto strana, ali samo sam ogreznula tamo jer mi ne treba to momentalno.
Grudnjaci razgrabljeni, sve osim dva 85C i ostalo 85D . Na kraju sam uzela jedan 85C i mislim si da će mi bit preveliko, ali ja sam optimist. Gurati ću ionako one blazinice u grudnjak 😆😆😆.
Uzela sam jedan setić bavarina, 18 kn, neću propasti, a njih nikad dosta.
Hlače sam uzela sive i čarape navy, oboje S. Izgledaju veliko, a ja sam sitna ( čak i ovako okrugla)😂😂.
Jedan set posteljina za bebe, onaj narančasti sa lavićima i zebricama sam isto uzela.
Bar nešto. Zadovoljna sam.
A sad odmor, bole rebra 🤣🤣🤣.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Teatoni super ste 😍😍
Svjesna uzas koja prodavacica.. Takvima treba zabranit rad zbog sirenja krivih info.. Jaje ti treba za izlazak iz rodilista i kao AS i za kratke setnje do 2 sata dnevno je preporucljivo biti u njoj, za duze setnje je kosara, a nakon6mj tj kad beba pocne sjedit ide sportski dio.. Vecina njih uzima 3u1, ako ti ne pase AS ili npr nije dobro ocijenjena onda uzmes 2u1 i jaje odvojeno, al mislim da je najbolje sve odjednom
svjesna, meni je to gluposti i ja planiram s malom u setnju cim budem mogla. naravno da necu po buri i losem vremenu, ali sigurno necu cekati proljece. A svakako ti je isplativije uzeti 3u1! Nego cure…dajte mi pomozite s tim posteljinama, tj.poplunima. Jako su razlicite dimenzije. Ispadne ako uzmem poplun u nekoj trgovini, vezana sam i za njihove posteljine? Vidim da je lidl 100x140, a bubamara recimo 90x120 😫 teatoni, divni ste!
Ja sad neću ni uzimati poplun nego kasnije. Čula sam sa više strana da malim bebama to ne treba, nego tek kasnije. Pa mi je bezveze sad uzimati. Mislim da si vezana gdje uzmeš, sad gledam u Ikeii, oni opet imaju neku treću dimenziju
Mi kupili posteljinu u lidlu, a da kreveticem dobili poplun i jastuk druge velicine...ne znam ni ja malo se bit velika ta iz lidla...
ja uzimam malmicu, al ne mislim na njoj prematat jer imam onu podlogu koja se stavi na krevetić A malmica mi je odmah do i na njoj će bit ispočetka vjerojatno sve za presvlačenje, a onda za mjesec/dva pokoji ukras i tako to.
Posteljinu je najbolje kupiti prema poplunu, npr ja imam poplun za 120x60, ali isto imam i komplet posteljine iz ikee i onda on malo ima lufta ali ne smeta.
Uzela sam i grudnjake i potkošulje iz lidla, netko je napisao ne trebaju nam, ja sam recimo sa prvom bebom već 20 dana nakon poroda bila u šetnji, i uvijek sam imala grudnjak pa sve tamo do 8mj dok sam dojila. Al inače ja nisam tip za sportske grudnjake, ja volim sve upakovano, onda otkopčam na kopčicu i mogu dojit di se zateknem😉
Što se tiče kolica, meni su najkorisniji i najpotrebniji dio opreme, bez obzira kad rađamo, pa bebama više koristi 10 min šetnje svaki dan, nego cijeli dan u grijanoj kući 😅
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji