Ptica,
😶 i ti nam se pridružujes ☹️ Ovo je patnja xD Toliko sam se radovala kontroli da mi dopusti aktivnost, a sad ako mi i dopusti, ja nemam snage za neku 😭 Kao bolesna. Odlucila sam da ne pijem tablete, tj pauziracu da vidim situaciju sa zeludcom, ako se i dalje nastavi, nije do njih, nastavicu. S obzirom da imam dopustenje endokrinologa za taj potez... Ukucas Glucophage i mucnina/povracanje, Boga mi svasta izbaci 😶 Odspavala trunku i kao smirilo se, ali jos osjecam.
Da, i mene zanima plan poroda, iako bas i ne znam sta je to, ali da vidim. Moze na fejss 😋
Cure plan poroda mora bit ovjeren kod javnog biljeznika…tako san cula..ne mogu tvrdit jer ne znam..zna netko nesto o tome???i da jel znate za doniranje maticnih stanica postupak imam zelju to napravit ovaj put…Ako Bog da ,da sve prode kako triba…
Za matične stanice sam ja pitala prošli put kad sam bila u TA u Petrovoj, rekli su mi da samo na dan poroda kažem da želim donirati, ispunim pristupnicu i to je to. Al još ću ih ja prisjetiti prije da me ne bi čudno gledali na dan poroda.
Drago mi je zbog pregleda sve koje su danas imale (naravno pola nisam zapamtila).
Ja vam nemam ni jedan broj 50, to će mi šogorica i seka posuditi robicu. A mislim da će mi jako malo tih brojeva i trebati. Ujutro sam bila u lidlu, uzela hlačice 1 paketić 50-56 jer je samo taj broj i bio, jednodjelne pidžamice 2 kom 56, podbranjke, sebi hlače crne i potkušulje za dojenje, svi mi kažu da ti grudnjaci ni ne trebaju jer smo ionak u potkušulji i samo si staviš jastučiće, poslikam sve kad dođem doma.
Noa 💙
Moze cure objasnjenje prednosti kad ona odpulsira…stvarno nisan upucena..
Ne pratis na satu 😉 Eno na prethodnoj stranici link u mom postu gdje sam to spomenula.
Luka ❤
Mmama2, ajde stavi na fejs. Dobro ste se sjetile, i to za pupkovinu treba u plan.
Ja šećem prema tečaju. Krenula sam pola sata prije, kao treba mi 20 min. do tamo, ali spora sam ko puž, beba najela na mjehur 😊
Alieh...hahahhahaha....izgleda...hahahha pogledat cu..znas sto evo pisem s malom domaci i virim na kloksu🤣🤣🤣pa se pogubila..a tema me zainteresirala....proucit cu ..hvala ti..samo da napisem domaci rad😂😂😂
url=https://lilypie.com]
*nasjela, ne najela
Evo me na tečaju... Prije samog početka uđe neka žena i predavačica prokomentira kako ima dosta žena koje su blizu termina... pita tu ženu koja je ušla kad joj je termin, a muž odgovara "u pola 4" misleći na vrijeme početka tečaja. Cijela prostorija prasnula u smijeh. 😂😂
Cure, u drami sam, pomagajte 😂😂😂
Danas kao naručujem Ikeu, AKO se skontam što i kako hoću 😂😂
Vi koje ste kupile Malmicu, hoćete li bebu prematati na njoj? Ako da, hoćete podlogu za previjanje staviti bočno ili okomito?
Eh, evo ja jutros u 7 bila u lidla spremna za laktarenje da izbacim bijes od svekrve zadnjih dana kad ono nula bodova😅 par ljudi, suzdrzala sam se za robicu jer mi je prijateljica stvarno svega dala , opremljena sam sve do broja 74, kupila sam posteljinu, plahte, nepromocivu podlogu i set poplun jastuk, mislim da su u lidla te stvari najisplativije za uzet kvaliteta dobra a cijene super😊od kad sam dosla iz lidla pakiram stvari malo sam se preforsirala pa sad lezim na boku sa probadajucom boli u donjem dijelu leda, morat cu malo usporit 😣
Cure, u drami sam, pomagajte 😂😂😂
Danas kao naručujem Ikeu, AKO se skontam što i kako hoću 😂😂
Vi koje ste kupile Malmicu, hoćete li bebu prematati na njoj? Ako da, hoćete podlogu za previjanje staviti bočno ili okomito?
Zvrkice ja sam uzela odvojeno prematalicu, isto iz ikee (Solgul). Malmica ce mi bit samo za stvari i gore cu stavit tipa okvire za slike itd. Nadam se da sam pomogla 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji