Znaci, zove me mama sad. Kojoj je rodendan danas i okupljamo se popodne…I kaze da je znala da jutros necu moci u lidl pa da je isla ona. I kupila mi: 2 grudnjaka, traper tuniku, crne tajice, zastitu za krevetic i 2 donje majice. Rekoh: mama hvala ti, nisi trebala danas dizat se rano na slobodni dan..a kaze ona meni: da je za Antonelu trrbalo kupit ti bi nasla nacin. Tako i ja. Za svoju kcer. Rasplaka me.😢 Sad idem po najveci buket cvijeca u Ire ❤ i po 🍫. I la roche kozmetiku. Sve za nju 👭
💜💜 E to su mame, njima nista nije tesko. 💜💜Tuzno je to sto do odredenih godina vecina nas to nije znala cijeniti.. Evo ja tek unazad 10 godina vidim sto je sve moja mama ucinila za mene. Lijepo se provedi i nadi naaajljepsi buket cvijeca za svoju majku 💐
Luks znam da ce biti guzva, al v3c sam potrosila njihov kupon od 15% pa cu se zrtvovat 🤣😅 nemam bas izbora xD
Busybee ja sam svoje tajice i hlace uzela S jer sam inace na 38 i nisam se udebljala i kupila sam trudnicke trapke iz hma isto 38 i cak mi malo padaju tako da se iskreno nadam da nece bit problema s ovim iz lidla 😊
Bruna 😍😍 velika curka 🤗☺️
Klikerice moze info oko steznika, nisam ni ja znala da ga tamo ima, olanirala sam kupit u bubamari ili mamanovi, kako si odredila velicinu i koja je cijena?
Bruna super za pregled 💛
Klikerica jel steznik podesiv, na cicak ili se samo navuce?
Bruna super za pregled, i ja jedva čekam sutra da se spojim na uzv 😉😉
Busybee visoka 180 cm, 88kg sad imam dobila +10 kg u trudnoći. A ja njihovo kupim uvijek M, jer je to na drugim mistima L.
A za mamu čestitke i obraduj je nekim cvjetom, kozmetikom…. Ja se uvik sebi narugam, jer kad idem sebi u šoping najčešće dođem sa stvarima za maloga i budem sretnija što sam njemu kupila trenerku nego sebi torbu il čizme itd… Al to je valjda mamasto 😋
Takodjer ovo za shopping 🤣🤣 taman meni sestra jucer komentira da joj jr najgore za sebe kupovat.. Ja sam prije obozavala se pocastit necim a sad bi se svega odrekla da kupim nesto malome 😍😍 kupujem si samo ono sta mi je trenutno ful potrebno, od robe npr ove trudnicke stvari i slicno
Jutro curke 🤗
Sinoc se napokon naspavala i odmorila, tak da sam danas ko nova 😍 vidim da ste opustosile lidl, i ja sam 😊 uzela sam si dva pakiranja topova za dojenje i carapice za Niku. I za desert kroasan od cokolade 😍 bila je uzasna guzva, al se dalo nac brojeva i svega..
Pticice mama ti je divna ❤ koliko puta ja pozelim da mi je blize i da je vidim uzivo.. sretan rodjendan mami 😊
Bruna super za Mashu 😍😍 velika cura bome, samo neka raste i bit ce prava 😊
Luks ja isto sutra pregled, depilacija obavljena ujutro spremna sam 💪
Kolacici super za tlak, nadam se da ce se rjesit i proteini i da cete brzo kuci 🤗
ptičice, ovo za mamu je stvarno predivno 😍 duda, sretan ti put i pozdravi mi moju Slavoniju! bruna, super za bebaca i da ide sve skolski 😊
url=https://lilypie.com]
U Lidl sam išla samo po onu nepromočivu podlogu za krevet. Ovo ostalo što kažete,u grudnjak stanu moje 2 glave...
A za bebu imam svega dovoljno,i tetrica i bodija i hlačica i čarapa. Nije bio baš ni neki izbor...sve se razgrabilo. Tajice su mi bolje one iz h&m.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ptičice, evo rasplakala si me ❤
Klikerice, nisam imala pojma da u dm-u ima steznika..al ima smisla 😉 Hvala ti, spremila sam si sliku. Kakav se čini i koja je cijena? One na koje sam ja naišla su bili oko 200kn. I uzela si M-veličinu koju si prije nosila ili po čemu si se vodila?
Pišu iza na kutiji mjere struka. To sam u Dm Orašju uzela,cijenu nemam pojma. Ako nađem račun javim ti... u glavi mi zvoni oko 30KM.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pticica ovo je predivno procitati! I mojoj mami je uskoro rodendan. Jedva cekam vidjeti je.
Grli majku i uzivajte u danasnjem danu.
Bruna super vijesti s pregleda. 😍
Maggie hvala puno. Stignem sve do blagdana, samo da se Mirna strpi. Od Badnjaka smije van ako zeli. 😆
Ja prijavljujem povratak mucnina u trecem tromjesjecju. 😒
Odjednom mi je pozlilo i srecom da sam bila blizu toaleta inace bi bilo kao kod Salatice po zidovima. 😂
Ajme pticice, i mene si bas raznjezila ❤
bruna, odlicno za skolsku curku, nema ljepsih vijesti od onih nakon super pregleda.
Duda, nisam dosad pohvatala da si i ti slavonka. 🤗
Ja sam obavila Konzum, Plodine, Kaufland i Lidl s mamom. U Lidlu sam samo uzela susjedi sta je htjela za malog, sebi nisam nista ni gledala. 🙈 Bila je guzva, ali ni blizu kao jutros. Cula sam da nije bilo parkinga i da se ne sjecaju kad je zadnji put bila bas tolika guzva.
Nego, srela sam obiteljsku poznanicu, pitala me sto nosim, kazem decka, ona onako sucutno "A dobro, nek je zivo i zdravo, bit ce curica drugi put!". Znaci WTF???? 🤬🤬🤬🤬 Odgovorila sam joj da ja nisam od tih sa zeljama i pozdravima, da mi je spol nebitan. Sto je najbolje, ta zena ima dva sina.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji