Evo mene iz bolnice se javljam. Već mi je dosadno. Jučer u ovo doba sam sjedila u uredu a sad…. Ugl, danas je tlak nizak. Ali ctg i beban su super. Svim trudnicama oko mene moraju buditi bebe a moj samo premješta one kolutove njihove. Moja mala zvijerka! Ne da se on.
Možda te nakon pretraga puste i doma 😀. Drži se te nade 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo mene iz bolnice se javljam. Već mi je dosadno. Jučer u ovo doba sam sjedila u uredu a sad…. Ugl, danas je tlak nizak. Ali ctg i beban su super. Svim trudnicama oko mene moraju buditi bebe a moj samo premješta one kolutove njihove. Moja mala zvijerka! Ne da se on.
Super!! Bit ce sve kako treba. Dosadno je, al sta ces sad. Ne valja se igrat sa proteinima u urinu. Tu si sigurna 😊
Jutro ili dan cure😉
Mi smo kapitulirali nakon neprospavane noci od 6pa sve dosad smo spavali u komadu.
Barbie ti si cudo majkemi.
Cure na pregledima sretno.
Kolacic cekamo te s vijestima drzi se bit ce sve ok.
Ja s robicom sam stala jer dalje mislim kad se ja i moja beba upoznamo kupovat za prvi mjesec je spreman.Sutra idemo u ikeu rjestit sta je ostalo za kupit.Kolica cu kupovat kad budu sad krajem 11 na snizenju totalnom i jos nemam pojma koja .
Jos sam svasta procitala ali moj mozak nema pojma sta sam htjela kom.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Klikerica daj nam i link na blog tako da te i tamo pratimo, mi ćemo ti tamo bit glavne 😊😊
Nedam još dok nisam zadovoljna! Ja sam ti picajzla, dok sve ne uštimam da mi je TOP, i dok prvih nekoliko objava nije gore, nema linka. Malo sam si perfekcionist! No, radim punom parom, bit će za dan dva sve gotovo... dizajn i sav ovaj programerski dio sam odradila. Tako da sada tipkam i uređujem ko luda...
Nastavljam kad se vratim iz Lidla
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mmama 2, obavezno plan poroda na sunce kad bude gotov 😊 - ja sam si razmišljala o njemu, ali glupo mi je na njega napisati 3 stavke: 1. bez epiduralne dok ja ne zatražim, 2. K vitamin oralno, 3. ne cijepiti (tiče se više otpuštanja nego samog poroda). Nekako mi se čini da ću toliko valjda moći reći tokom samog poroda.
I da, mmama2, hvala na savjetima u vezi tima i gužve na porodu. Sve ja to znam, ali bih barem otklonila one stvari koje mogu, tj. na koje mogu utjecati.
Salatice, na puno toga sam se na ovom forumu nasmijala, ali na pomisao mačka koji podriguje - lom 😂
Moj ulov iz Lidla je skroman: gegice vel. 56 i 2 slinčeka, a za sebe najlonke i 2 topa/majice za dojenje. Grudnjaci su meni izgledali ok (sad sam otprilike između C i D), ali ne mogu znati kako će biti kad dođe mlijeko, pa nisam htjela kupovati. Ionako mi se čini da ću biti doma u nekim sportskim grudnjacima, a ne ovim ukalupljenim. Pogotovo ako će mlijeko curiti pa ću morat stavljat blazinice/krpice - neće to sve stati u grudnjak 😊
- Gegice dugi rukav, vel. 50: 2 kom, vel. 50/56: 1 kom, vel. 56: 5 kom, vel. 62: 2 kom.
Ima tu još nešto sitno hlačica i majčica, ali naspram vaših 10 komada svega u svakoj veličini, ovo moje se stvarno čini malo, pogotovo što na 62 naravno uopće ne mogu računati jedno vrijeme. Ne znam, stvarno nisam shoppingholičarka, ni za sebe ni za bebu pa ćemo kupovati po potrebi.
Kolačići, drago mi je da je tlak danas dobar. One step at a time. 😘
Klikerice, kakav je to steznik iz dm-a?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ptičice, učinili su mi se grudnjaci ful veliki i veći od svih mojih, ovako na prvu. nije mi se dalo isprobavati preko majice.
ma uzet ću si u h&m. ujutro, kad restockaju, se znaju naći 2 u pakiranju za 10 eura. to mi je čak i jeftinije od Lidla.
Jutro svima, ja nisam ni išla do Lidla, spavalo mi se strašno..možda nešto ostane kasnije..noćas sam sanjala da sam rodila...ali malac je sam.izašao kroz trbuh 😫😀... očito kad sam spavala na leđima ili je jako lupao ili se opet premještao da me zabolilo pa sam to sanjala...muž mi kaže sinoć...ja uopće nisam svjestan da ću postati tata awww...a jadan... reko nisam ni ja, normalno za nas kojima je to prvo, budeš kad ga vidiš od kud izlazi da je tvoj 😂
Znaci, zove me mama sad. Kojoj je rodendan danas i okupljamo se popodne...I kaze da je znala da jutros necu moci u lidl pa da je isla ona. I kupila mi: 2 grudnjaka, traper tuniku, crne tajice, zastitu za krevetic i 2 donje majice. Rekoh: mama hvala ti, nisi trebala danas dizat se rano na slobodni dan..a kaze ona meni: da je za Antonelu trrbalo kupit ti bi nasla nacin. Tako i ja. Za svoju kcer. Rasplaka me.😢 Sad idem po najveci buket cvijeca u Ire ❤ i po 🍫. I la roche kozmetiku. Sve za nju 👭
Jutro svima, ja nisam ni išla do Lidla, spavalo mi se strašno..možda nešto ostane kasnije..noćas sam sanjala da sam rodila…ali malac je sam.izašao kroz trbuh 😫😀… očito kad sam spavala na leđima ili je jako lupao ili se opet premještao da me zabolilo pa sam to sanjala…muž mi kaže sinoć…ja uopće nisam svjestan da ću postati tata awww…a jadan… reko nisam ni ja, normalno za nas kojima je to prvo, budeš kad ga vidiš od kud izlazi da je tvoj 😂
A joooj 😍😍😍
Ja sam mužu rekla, a što ćemo mi s njom kad dođemo kući?! 😂😂😂
Još mi je nestvarno sve to 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji