Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    11. Listopad 2018. 11:23

luks

sestra sve obavila sta sam naručila, iako ako kažete da su grudnjaci ogromni onda ću i ja vjerojatno mjenjati, al nema veze….
    Mina93 je žuta srijeda 7.11. ali bude gužva, a kako sam u onoj njihovoj knjižici za trudnice dobila kupon-15% ipak ću otić jedan dan kad ne budem radila, kroz jutro u miru da mi niko ne skače oko mene…
    Klikerica daj nam i link na blog tako da te i tamo pratimo, mi ćemo ti tamo bit glavne 😊😊

Vidim da si ti sve M uzimala. jel ti bed napisati koliko si visoka i imaš kg, jer sam ja sve S, a nemam di probat, pa da odem zamijenit. Mislila sam da je S sigurno velik, kao i sve u Lidlu, ali možda sam se zeznila.

Bruna92
    11. Listopad 2018. 11:24

Evo da se javim s pregleda. Sve je u najboljem redu! Malena ima 1400g, sve mjere apsolutno odgovaraju tjednima. Tlak mi je idealan 120/70, od proslog pregleda sam dobila 3 kg a ukupno sam na +10kg. Zatvorena skroz, doktorica kaze da nema bas nikakvu zamjerku i da se vidimo za 4 tjedna. Meni srce ko kuca veliko! 😊

busybee
    11. Listopad 2018. 11:25

Ptičice, predivno <3

Duda
    11. Listopad 2018. 11:25

Ptičice, evo rasplakala si me ❤
    Klikerice, nisam imala pojma da u dm-u ima steznika..al ima smisla 😉 Hvala ti, spremila sam si sliku. Kakav se čini i koja je cijena? One na koje sam ja naišla su bili oko 200kn. I uzela si M-veličinu koju si prije nosila ili po čemu si se vodila?

Duda
    11. Listopad 2018. 11:33

Bruna, drago mi je zbog dobrog pregleda i curice koja lijepo napreduje ☺
    A vi ostale koje ste bile u Lidlu, baš sam ljubomorna..ja sam mislila naići kad krenem prema mm da idemo za Slavoniju, i skužim da mi je kartica ostala kod njega, grr 😁 Super su vam ulovi ☺
    Ja sam tako uzbuđena zbog puta u Slavoniju, nisam se u zadnjih 6mj. vozila autom duže od pola sata, valjda će bit sve ok. Možda sutra i do Orašja odemo, pa da riješim pidžame/spavačice bar. U svakom slučaju znam da se u zg vraćam u plusu s nečim-ako ništa barem s kilama, jer me i mama i svekrva ispituju šta ce kuhati i koje kolače praviti..mmm.. Večeras, za početak lazanje 😁

Salatica9192
    11. Listopad 2018. 11:37

Maggie,  
    hahahaha 🤣🤣🤣 Ipak mu je sasvim sjelo, spava u radnji dubokim snom haha 😍
    Super ulov, svidjaju mi se gegiceee 😍 Ja tog imam masu, i carapica sam izbrojala 21 par hahaha Boze dragi xD bodica imam solidno, ali nemam nijednu majicu npr, to necu kupovati, nezz kako to ide na bebu hahaha, lakse mi gegice, tako da eto i ja nemam sve to. Opusteno, golo biti nece i sa par stvarčica, svi radimo kako volimo 😊
    Pticice, 
    aaaaa 😍😍😍😍 Podsjeti me na mog tatu 😍 Srecan rodjendan mamiii, uzivajte danas 🤗😊 
    Kolacic, 
    mozda te u puste kuci uz redovno pracenje pritiska. Super da je uredan sada, mozda su tu proteini bili prolazni neki. Drzim fige 🤗 🤞
    Brunaa,
    odlicne vijestiii 😍 Ma bolje ne mogu. Uzivajte obe skolskoj trudnoci 😘😘
    Iiii jos sam htjela pisati, ali sam naravno, kao i sve na ovom forumu, zaboravila hahaha. Znaci 4,5 stranica u vrh glave mogu da sumiram, ali i to preskocim 😶🤣

_lily_0
    11. Listopad 2018. 11:38

Bruna super za pregled, i svim ostalima koji idu.
    Sretni ulovi danas u lidlu.
    Evo morala sam se javit da kazem Pticice bas sam se isplakala na tvoj post, sve bi dala da je moja mama u ovim trenutcima tu pored mene kupi joj najveci buket cokoladu sta god voli i samo ju stisni zagrli i reci joj koliko ti znaci … ❤️❤️ 

Salatica9192
    11. Listopad 2018. 11:41

Neko je spomenuo hranu, lazanje??   😬🥞🍣🍖🍖🍗🥓🍔🍟🍕🌭🌮🌯🥙🥚🍳🥘🍲🥗🍿🍱🍘🍙🍚🍛🍜🍝🎂🍰🍫🍬🍭🍧🍦🍡🍮🍼🍼🍼 hahaha, DAJ SVEGA hahahaha, sad sam gladna, ja ne znam sta mi je xD Mozda od tableta ovih ogladnim, ako spuste secer/inzulin xD Ali gladna budem do 4,5 sati. Poslije se jedva natjeram da nesto veceram, da popijem tabletu. xD Odoh zvati mamu, u prodavnici je 🤣

luks
    11. Listopad 2018. 11:55

Bruna super za pregled, i ja jedva čekam sutra da se spojim na uzv 😉😉
    Busybee visoka 180 cm, 88kg sad imam dobila +10 kg u trudnoći. A ja njihovo kupim uvijek M, jer je to na drugim mistima L.
    A za mamu čestitke i obraduj je nekim cvjetom, kozmetikom....  Ja se uvik sebi narugam, jer kad idem sebi u šoping najčešće dođem sa stvarima za maloga i budem sretnija što sam njemu kupila trenerku nego sebi torbu il čizme itd... Al to je valjda mamasto 😋

Lovre

• nali
    11. Listopad 2018. 11:57

Ptičica

Znaci, zove me mama sad. Kojoj je rodendan danas i okupljamo se popodne…I kaze da je znala da jutros necu moci u lidl pa da je isla ona. I kupila mi: 2 grudnjaka, traper tuniku, crne tajice, zastitu za krevetic i 2 donje majice. Rekoh: mama hvala ti, nisi trebala danas dizat se rano na slobodni dan..a kaze ona meni: da je za Antonelu trrbalo kupit ti bi nasla nacin. Tako i ja. Za svoju kcer. Rasplaka me.😢 Sad idem po najveci buket cvijeca u Ire ❤ i po 🍫. I la roche kozmetiku. Sve za nju 👭

💜💜 E to su mame, njima nista nije tesko. 💜💜Tuzno je to sto do odredenih godina vecina nas to nije znala cijeniti.. Evo ja tek unazad 10 godina vidim sto je sve moja mama ucinila za mene.  Lijepo se provedi i nadi naaajljepsi buket cvijeca za svoju majku 💐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.