Nove cure dobro dosle.
Svjesna ja od hematoma imam krvarenja,desetak dana krvarila,pa skoro 3 tjedna smedi iscjedak,par dana je bilo cisto pa neki dan opet smedi iscjedak na jedan dan sad je hvala bogu mirno.U pon imam kontrolu pa ce mo vidit stanje.I nemam nikakvih bolova osim ponekad nekog blagog zatezanja i pritiska kad ustanem malo sjedit.Ni meni ne da mira imam fobiju od odlaska na wc🙈🙈🙈.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Bulbi kod nas je sve to slicno sa krvarenjima.
Kod mene zasad nije nijedno bas bas jarko crveno, nesto izmedju roskastog i crvenog, blijede boje. Smedje definitivno nije.
Ma dobro je dok su nase mrvice ok ❤❤...kak je meni moj ginic znao rec neke trudnice doslovno imaju izlijeve krvi pola trudnoce i sve bude ok,dok kod nekih ne bude ni kapi krvi pa svejedno na zalost ne zavrsi dobro...nase bebice su zilave i trebamo vjerovat u njih💪💪❤❤
Hvala vam na dobrodošlici. 😊 Da, to je kombinacija uzv i probira, ali eto htjela bih uzv kod neko dobrog doktora. 😉 Radila sam u prošlim trudnoćama. Rezultat s drugim je naravno bio malo lošiji ,i zbog godina, ali eto, sve ok. Još da napišem kas već pišem, moja curka je imala nuhalni nabor u 11 tj. 3,7mm, a u 12 tj. 3 mm. Kad se rodila imala je na vratu zadebljanje, koje mi je baš bilo slatko i kroz par mjeseci nestalo. Možda nekome pomogne. 😉
P.s. ja isto imam 32. g. 😉
Ja idem u vinogr sad u srijedu na kombinirani preko uputnice, pa ako zelis napisem dojmove kakvi su doktori 😉
E cure moje ja mislim da sav support sistem oko nas nije dovoljan da se nosimo u svakom trenutku sa svim
( ne)skrivenim sadržajima naših glava i srca. Ipak mi SMO u konačnici same s bebom i svojim mislima. Sve je na nama.
Mi smo postale majke onaj tren kad smo saznale da smo trudne i odlučile roditi. Odmah nam je drugačiji mentalni sklop- još jače žene, ali sa primarnim, urođenim ciljem , donijeti novi život, nastavak nas na ovaj svijet, tad, iako nismo imale prije disciplinu, steknemo je.
Ali iz nas izvlači i strahove zbog razno raznih situacija. Ja se npr. često bojim biti nesamostalna, van kontrole, pustiti mislima da plutaju slobodno čak, svjesna sam da ću provesti neko vrijeme do porođaja u bolničkom nadzoru - taj osjećaj zatvorenosti i samoće nisam zaboravila od zadnjeg puta - mjesec i pol mučenja duše i tijela ( zbog one operacije i drugih zahvata);
pa sve do nekih vanjskih strahova, užasavam se npr. igala i epiduralne, sjećam se ko jučer osjećaja postavljanja iste, isto vrijedi za one braumile 😰, bojim se da neću moći dojiti, da ću biti ljuta na sebe ako se ne budem smatrala dovoljno dobro majkom..ufff..
Ispričavam se jer vas sad obasipam negativnom vibrom, ali negdje sam morala sebi olakšati dušu.
Mogu tek misliti kako je vama koje se borite sa višestrukim komplikacijama od početka, a ja imam samo jednu potencijalnu, zbog koje se samo moram zasad čuvati. Suosjećam.
Pozitivna sam uvijek 😀 Uvijek najveći optimist u društvu i znam da će biti sve dobro i za manje od 6 mj ću bit mama i da ćemo i beba i ja biti zdrave, vesele i spremne za sve izazove 😊
Sva iskustva koja imamo nas oblikuju, ne možemo biti samo poz ili neg polaritet, naša jačina karaktera se pokazuje kako se nosimo sa oboje😉😉☺️☺️
Mi se međusobno ne poznajemo, ali dijelimo jedinstveno stanje tijela i uma i to nas čini bliskijima, možda čak i više nego s partnerima ( iako se i oni trude shvatiti, ali...).
To je ono kao što nosamo okolo uloške u torbici, možemo se s nekom ženom svađati i ne voljeti je, ali ako joj zafali uložak, podijelimo 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana dobra analogija s uloscima 😂😂
Slazem se da je puno toga u nasoj glavi i nasem stavu. Podrska puno znaci ali ako mi nismo poslozene ne moze nas nitko drugi posloziti.
Za uzv privatno je dr. Kos genijalan.
Pozz svima!
Nova sam na forumu. Vidim da nas ima puno 😉 ovo mi je treća trudnoća, termin 14.12.
Vidjeh trudničke trbuščiće, reći ću sama da je moj kao da sam u 5.mj. 😁 uvijek je tako. Ogromna sam u trudnoći
Zanima me je li koja od vas išla na mini anomaly scan i gdjeu ZG?, Privatno? On se radi sad od 12 tj. Do 16.tj. htjela bih ga napraviti jer mi dečkić ima Spinu bifidu occultu ,ali blagi oblik i ne utječe na razvoj, a curka je imsla povećan nuhalni nabor, također na kraju sve ok. Tako da bih htjela provjeriti i u ovoj trudnoći.
Hvala! 😘
Dobrodošla!😁
Dobro jutro! Ja se od petka borim s ukočenim vratom da nije za povjerovati. Najnormalnije sam u četvrtak otišla spavati i u petak ujutro ne mogu glavu uopće okrenuti na lijevu stranu. Na desnu ide, ali ne do kraja. Kako je dan odmicao, boljelo je sve više i prešlo u pulsirajuću glavobolju. Svakim otkucajem srca osjetila sam kako mi krv kroz lijevu aortu pulsira u glavu. Jedva sam nekako zaspala i preko noći, kad bih se htjela okrenuti, morala sam si rukama pridržavati glavu. Jučer tijekom dana nešto bolje i onda navečer opet kaos. Vrat se ukočio da nije išao ni na jednu stranu, a glavobolja u cijeloj glavi. Muž me zeza da sam ko pingvin jer se cijela moram okrenuti ako ga želim pogledati. Ali shvatio je da je vrag odnio šalu jer mi je u nekim trenucima morao pomoći da ustanem (ja sam s obje ruke pridržavala vrat i glavu). Jedva sam jučer zaspala, skoro sam plakala od bolova. NIKAD mi se to nije tako dogodilo. Sad je ujutro malo lakše, ali ne znam što će opet biti navečer. Jel imate kakav savjet?
Dobro jutro! Ja se od petka borim s ukočenim vratom da nije za povjerovati. Najnormalnije sam u četvrtak otišla spavati i u petak ujutro ne mogu glavu uopće okrenuti na lijevu stranu. Na desnu ide, ali ne do kraja. Kako je dan odmicao, boljelo je sve više i prešlo u pulsirajuću glavobolju. Svakim otkucajem srca osjetila sam kako mi krv kroz lijevu aortu pulsira u glavu. Jedva sam nekako zaspala i preko noći, kad bih se htjela okrenuti, morala sam si rukama pridržavati glavu. Jučer tijekom dana nešto bolje i onda navečer opet kaos. Vrat se ukočio da nije išao ni na jednu stranu, a glavobolja u cijeloj glavi. Muž me zeza da sam ko pingvin jer se cijela moram okrenuti ako ga želim pogledati. Ali shvatio je da je vrag odnio šalu jer mi je u nekim trenucima morao pomoći da ustanem (ja sam s obje ruke pridržavala vrat i glavu). Jedva sam jučer zaspala, skoro sam plakala od bolova. NIKAD mi se to nije tako dogodilo. Sad je ujutro malo lakše, ali ne znam što će opet biti navečer. Jel imate kakav savjet?
Jutro!
Nemam nekih iskustva s time,al mozda nebi bilo lose da odes na hitnu ili barem sutra dr.da se stanje ne pogorsa🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji