Bok, ja sam nova, odlucila sam se ukljuciti u forum i vidim da je vec dugo u pogonu, ne znam kad cu stici procitat ovih 200str 😂
Sutra 13t, rastemo 😁💪🤗 pozz svima
Dobrodošla Mina!! Mirnu i zdravu trudnoću želim 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hvala, takodjer svima od srca 🤗
Zanima me kakvo je misljenje za kombinirani?
Imam 25g, prva trudnoca, i soc gin mi je dao uputnicu kaze cisto preventivno da napravim iako se ne brine da nesto nije u redu..
Narucena sam u srijedu u vinogr, iskustva?
Danas me malo žigalo u donjem dijelu kralježnice. Poželjela mi je dobrodošlicu u drugi trimestar. Doduše, to je već napravila glavobolja nedavno haha.
Hrana mi i dalje smrdi, valjda će do slijedećeg pregleda ( bit će to 16. tjedan), nestati i taj simptom. Ne mogu jesti sa svojima jer je kuhinja još puna mirisa. Tek kad se hrana ohladi.
Juhu od buče obožavam, onu krem.
Cure, uživajte koliko možete za vikend. Baš se uscrvam bit ovako mirna. Dođe mi da idem ormar sređivati... Već neko vrijeme se želim onih najužih majčica riješiti, doduše ne svih, treba istaknuti trbušne kad rodim 😋😋. Vječni optimist haha
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Miranda,
sve to radim vec 3 mjeseca haha. Bas imam slobodnog vremena na pretek :D
Barbie,
ti si prava barbika :O Odlicna linija :)))
Svjesna,
da li te je prosao onaj hematom na stomaku? Ja sam se prekjuce strasno ruzno ubola, kada sam vadila iglu, jauknula sam od bola, a danas i sutra oke sve. Sta pogodim nekad, ne znam.
Cure, super su vam stomacici :) Neki su i pravi zaobljenii :) Razmisljam da kads nam vise naraste, kada budemo osjetile bebu, imacemo vecu zanimaciju, manje dosade. Sad nekako samo misli okupirati do tad.
Ma kakvi prosao, do jutra se prosirio na cijelu jednu stranu stomaka, bila na hitnoj rekli obloge i da se tu ne bodem vise pa sam presla na bedra ali tu mi ostaju modrice ne znam sta pogresno radim. Na stomaku su mi ostajale samo pikice.
Obavezno aspiriraj kad se ubodes ako ima krvi u krvnom si sudu, baci injekciju i ubodi se ponovo. Ne zelis rizikovati ovoliki hematom vjeruj mi strasno je. Ja sam mislila da u stomaku nis pogoditi ne mogu pogotovo jer imam dosta salceta tu, a bedra su puna vena i kapilara.
Svjesna,
znaci u kapilar si pogodila, a ja pitam sestre kad mi je objasnjavala oko tog, ona ce, ma to i slijepac moze datiii, nista too, samo bodiii, nista povlacenje da se vidi ima li krvi, a eto sta se tebi desi :/
Stvarno jedva cekam kontrolu oko 10 juna da sa hematologom sve raspravim oko tih uboda, a idem privatno, znaci 1001 pitanje ce dobiti haha.
Inace za modrice, normalno je da ostaju, male, mislim to i u uputstvu pise, meni je ostalo i kad je sestra davala prvi put, ali mala i bez podliva.
Hvala, takodjer svima od srca 🤗
Zanima me kakvo je misljenje za kombinirani?
Imam 25g, prva trudnoca, i soc gin mi je dao uputnicu kaze cisto preventivno da napravim iako se ne brine da nesto nije u redu..
Narucena sam u srijedu u vinogr, iskustva?
Ja sam u istoj dilemi.. gin mi je dala uputnicu preventivno al se jos nisam odlucila dal cu ici... 26 godina, prva trudnoca.. nije mi problem izvaditi krv al opet taj test nije 100% siguran i zasto ga onda raditi... Nemam jos puno vremena za razmisljanje al bas nisam pametna
Sto se tice kombiniranog probira vec sam pisala o tom ovdje...imam 27.g... meni je moj gin rekao da je to iskljucivo moja odluka...pitao me bi.li pobacila da se otkrije da npr.beba ima down rekla sam da nebi...njegov kom je bio da ga onda nema ni smisla radit...
S druge strane pricala mi kolegica njena susjeda isla na kombinirali ispalo da beba 90%ima down...cijelu trudnocu je plakala i brinula se...na kraju rodila zivo i zdravo dijete bez ikakvog sindroma ...
Ja sam od pocetka misljenja da ne zelim nikakce dodatne pretrage....odluka je na svakoj od nas za sebe...
Mina93,
dobrodosla :)) Zelim ti skolsku trudnocu :)
I ja imam 25 godina i bas cekam rezultate kombiniranog, mislim da se na to svi upucuju sada, nebitno za godine. Ovdje cure vise iskustva imaju sa Nifty koji ti sve pokaze, a ovaj kombinirani je vise neka statistika.
Ana89,
ja glavobolje van trudnoce znala cesto imati, a sada nijednom onu pravu, da se ne ureknem ahahah :) I meni dodje da sortiram ormar, i onda kad mu se priblizim izgubim volju haha, pobijedi krevet xD
5 tjedana i jucer smo isli na svadbu s tim da nisam puno skakala al pred kraj me toliko ispod pupka zabolilo, valjda je to grcenje te maternice, ne znam. Danas me samo donji dio leda boli i listovi i sta osjecam tezinu neku. Doktor preporucio mirovanje ali meni crvi u guzici. Sva sam nemirna, jedva cekam 12.6 kontrolu da kaze da je sve u redu....
Sortiraj odgovore
Najstariji