Curke pozz svima 😊
Recite mi kak stojite sa sexom? Jel prakticirate? Koliko cesto? Mi smo bili na mirovanju do proslog tjedna i sad se nikako usudit to napravit 😁 sve mi cudno. 😓
Curke koje su na mirovanju pretpostavljam da nista od akcije 😓
meni zabrana traje od 25.4 😑 rekla je do 12tj.nista...od tad smo samo jednom..par dan prije pregleda...hehe ovaj put nije nista rekla tako da smo zakljucili da moze..jos me dragi napadne da zasto ju nisam pitala reko zena ce pomislit da sam nifomanka 😂
I ja kuham s alkoholom, ionako ispari.
Vec par dana zivim na zapecenom povrcu, toga se zasad jedinog mogu s gustom najesti i nije mi lose poslije. 😍
Nadam se da ce sutra na kontroli bit sve po ps-u ali seks ce svejedno pricakat jos neko vrijeme iako smo oboje vec ludi 😅
Ja ne jedem nista sto nisam prije....samo me sad uhvatilo ludilo za krastavcim sa vrhnjem😍...i stalno bi jela neke kerefeke (kak moja mama veli)...tipa cesto mi se jede peceni odojak🙈,a na dijeti sam....
Jeste vi zedne?ja od kad sam trudna non stop suha usta,te sam zedna,te sam gladna🙈
meso mi ne paše..ali zato hamburger i krumpirići mmmm lepinje kiflice..sve kruhasto i cola i jamnica limun limeta 😂 negdje sam citala da se kao treba koristit kondom..ali oni meni sad takoo smrde i prije su a sad su mi posebno odbojni
I ja sam stalno zedna. I inace puno pijem ali imam osjecaj da se sad stalno natacem. Pa sam posljedicno i na wc-u svako malo, kao protocni bojler 😆
I ja sam stalno zedna. I inace puno pijem ali imam osjecaj da se sad stalno natacem. Pa sam posljedicno i na wc-u svako malo, kao protocni bojler 😆
E,pa tak je i kod mene situcija...dobro kod mene je i secer problem...al prije trudnoce nisam nikad bils toliko zedna ko sad...i da stalno trcanje piskit,a najgore je kad stavim utric onda cekat min pola sata da odjeluje svoje🙈
što se seksa tiče, 3-5 puta tjedno. vidim da se tu nitko toliko ne seksa, sad mi malo neugodno 😂 nismo imali zabranu nikakvu od starta. doktorica je rekla da usporim ako osjetim neke bolove i sl. no, za sada je sve ok.
Seks, zabranjeno. Od cca 8. tjedna. Ali dobro, izdržati ću, nekako...a hormoni divljaju 😂😂☺️. Kao da sam opet klinka.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Haha predobro mi je ovo, svaka ima svoj film doma :D
Mene dragi neki dan pitao kao nismo dugo - jel smijemo to, da nam ne bude dijete glupo, upisala sam se od smijeha 😂😂😂😂 to sam vec par puta cula da se boje da ne udaraju bebu unutra 😂😂😂
Sto se tice alkohola, mozemo i popit pivo kad nam se pije. Od jednog piva tjedno ili u 2 tjedna nikome nista nece biti...provjereno. :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
O cure moje bas ste me nasmijale.Sex zabranjen odmah u startu😉,ne znam sta ce bit dalje ali u predhodnim trudnocama je bio do kraja zabranjen .Pocela sam sanjat svasta😂😂😂.
A hrana pa sa mnom ce poludit ja mislim non stop nesto izmisljam i jede mi se ovo ono i kad pojedem bude mi zlo tako ludilo.Kavu ne mogu smislit a prije sam je normala pila i uzivala,zedna sam i ja non stop i ne mogu podnijet parfeme ali ono doslovno me ubijaju.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji