Uh cure u mene danas grudi tako tvrde i teske.. bolne na dodir mozda je konacno neki simptom se pojavio..vrijeme je danas sam 7+3..
Nazalost rozi spoting pomalo ide..
Od lezanja me bole kicma i cijela karlica imam povremene grceve.. neki prijedlog kako to prevazici? Uzimam lijekove za opustanje mada sam sva ukocena od lezanja :(
Uh cure u mene danas grudi tako tvrde i teske.. bolne na dodir mozda je konacno neki simptom se pojavio..vrijeme je danas sam 7+3..
Nazalost rozi spoting pomalo ide..
Od lezanja me bole kicma i cijela karlica imam povremene grceve.. neki prijedlog kako to prevazici? Uzimam lijekove za opustanje mada sam sva ukocena od lezanja :
Ti grčevi su normalni ( dok god nisu neugodna bol koja dugo traje) i bol u grudima. Moje grudi su još bolne, a došla sam u 2. tromjesečje i još rastu, ali i svrbe. Miruj samo, znam da je teško i da boli, ali bit će u redu.
Još mi je i muka.. ne prilazim određenim mirisima, ali ne mora biti izazvano mirisima.
Trbuh mi je na dodir već pomalo mekši, spreman za širenje. Svo ono bockanje je smekšavalo trbuščić. Sad me uglavnom zna grčiti u rodnici povremeno.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Bulbi kod nas je sve to slicno sa krvarenjima.
Kod mene zasad nije nijedno bas bas jarko crveno, nesto izmedju roskastog i crvenog, blijede boje. Smedje definitivno nije.
Ma dobro je dok su nase mrvice ok ❤❤…kak je meni moj ginic znao rec neke trudnice doslovno imaju izlijeve krvi pola trudnoce i sve bude ok,dok kod nekih ne bude ni kapi krvi pa svejedno na zalost ne zavrsi dobro…nase bebice su zilave i trebamo vjerovat u njih💪💪❤❤
Kod mene zasad nije nijedno bas bas jarko crveno, nesto izmedju roskastog i crvenog, blijede boje. Smedje definitivno nije.
Ma dobro je dok su nase mrvice ok ❤❤…kak je meni moj ginic znao rec neke trudnice doslovno imaju izlijeve krvi pola trudnoce i sve bude ok,dok kod nekih ne bude ni kapi krvi pa svejedno na zalost ne zavrsi dobro…nase bebice su zilave i trebamo vjerovat u njih💪💪❤❤
Plasis me ovim ne bude ni kapi krvi.Buduci da ja do sad bas nista od krvi ili smedeg,ali imam iscjedak. Imam pregled za 12 dana. Pocela sam panicariti zbog puta i svega :/
Ma dobro je dok su nase mrvice ok ❤❤…kak je meni moj ginic znao rec neke trudnice doslovno imaju izlijeve krvi pola trudnoce i sve bude ok,dok kod nekih ne bude ni kapi krvi pa svejedno na zalost ne zavrsi dobro…nase bebice su zilave i trebamo vjerovat u njih💪💪❤❤Bulbi kod nas je sve to slicno sa krvarenjima.
Plasis me ovim ne bude ni kapi krvi.Buduci da ja do sad bas nista od krvi ili smedeg,ali imam iscjedak. Imam pregled za 12 dana. Pocela sam panicariti zbog puta i svega :/
Da, sad sam se i ja uplasila jer ni kod mene nema krvi ni nista... Idite u guzicu vise sve 😂 moramo sve bit pozitivne i prestat mislit na lose stvari... Radimo sve najbolje sta znamo i mozemo 😊
Curke pozz svima 😊
Recite mi kak stojite sa sexom? Jel prakticirate? Koliko cesto? Mi smo bili na mirovanju do proslog tjedna i sad se nikako usudit to napravit 😁 sve mi cudno. 😓
Curke koje su na mirovanju pretpostavljam da nista od akcije 😓
Jao odlicno pitanje, ne pada mi na pamet trenutno mada mi hormoni toliko luduju da imam ogromnu zelju za sexom sto inace nije toliko slucaj.
Muž bjezi od mene jer ga izazivam namjerno iako ne smijemo nista. 😂😂
Curke pozz svima 😊
Recite mi kak stojite sa sexom? Jel prakticirate? Koliko cesto? Mi smo bili na mirovanju do proslog tjedna i sad se nikako usudit to napravit 😁 sve mi cudno. 😓
Curke koje su na mirovanju pretpostavljam da nista od akcije 😓
Da... jedino kataloške akcije su aktualne 😭😂
Cure ne budite blesave, uzivajte u urednim trudnocama. 😊 Obican iscjedak je normalan.
Jooj,cure nije mi bio cilj ni jednu uplasit...budite sretne da nema krvi i dok je sve hvala Bogu ok❤🙏...ja samo prenosim sto je meni dr.rekao...al to nista ne mora znacit...mene je krv kostala zivaca...zvao me dr.i rekao da vidi kolko sam zabrinuta i nek idem na hitnu da ce me njegov kolega pogledat ...i hvala Bogu sve ok bebac je ok❤🙏54mm sto znaci da smo napredniji cak za jedan dan...odnosno da smo veliki tocno za 12tt...
Ovaj dr.je komentirao da on bas nije za Siofor i sl lijekove u trudnoci,al nek vidim sa endo.i bas sam pitala sto sa IR oni je tretiraju kao GD i porod se inucira ranije....eto i kom je za ta sitna krvarenja da je u trudnoci zbog hormona sve jako osjetljivo i puno krvi tako da obicni brisevi,spolni odnos,cak i grubije brisanje wc papirom il stavljanje vaginaleta moze potaknut ta sitna krvarenja...i da to zanemarim.i da samo mirujem ...sad mogu predahnut malo i stvarno cu probat se ne zivcirat oko toga....
Malo vedrija tema 😂
Tjedno jednom do dva puta po pet minuta. Samo jedna poza,ostalo mi ne godi nikako. I ova mi je ok pet minuta i dosta.
Koristite kondome ili ne?
P.S. kod nas nema sexa malte ne od zaceca jer sam na strogom mirovanju😁...inace sam bila luda za sexom.i napadala muza,sad smo zamijenili uloge malo😂😂...sex mi uopce nije ni na pameti😁...ak se sjecate one stare reklame za raid repelente di komarci vicu"apstinencija nam je jedini spas"...e to ja vicem stalno muzu🙈😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji