Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    02. Lipanj 2018. 15:41

Hvala cure, iskreno nije me uopce strah testa niti ne mislim da bi moglo biti problema, ali kad vec imam priliku zasto ne napravit.. Koliko sam citala dosta njih to izbjegava kad su rezultati u omjerima tj nisu 100% tocni, da imam nekog vec u svojoj ili muzevoj obitelji s problemima odma bi otisla na nifty.. Ovako idem samo preventivno vidit kakvo je stanje i podruskat se sa malim na uzv 😉 ionako je moj redovni pregled za 3tj pa mi je ovo prilika da opet vidim kako skakuce 😍

Mina93
    02. Lipanj 2018. 15:42

Salatica9192

Mina93,
    dobrodosla :)) Zelim ti skolsku trudnocu :)
    I ja imam 25 godina i bas cekam rezultate kombiniranog, mislim da se na to svi upucuju sada, nebitno za godine. Ovdje cure vise iskustva imaju sa Nifty koji ti sve pokaze, a ovaj kombinirani je vise neka statistika.
    Ana89,
    ja glavobolje van trudnoce znala cesto imati, a sada nijednom onu pravu, da se ne ureknem ahahah :) I meni dodje da sortiram ormar, i onda kad mu se priblizim izgubim volju haha, pobijedi krevet xD

Koliko se cekaju nalazi? 

Maggie85
    02. Lipanj 2018. 15:47

Ajme super mi je koliko nas ima... odmah je grupa puno aktivnija... što je meni čak i problem jer redovito vas čitam i onda kad dođem na posao čitam sve ponovo od zadnjeg dana kad sam ažurirala tablicu... sve dijagnoze znam napamet! 

Salatica9192
    02. Lipanj 2018. 15:52

Mina93

Salatica9192

Mina93,
    I ja imam 25 godina i bas cekam rezultate kombiniranog, mislim da se na to svi upucuju sada, nebitno za godine. Ovdje cure vise iskustva imaju sa Nifty koji ti sve pokaze, a ovaj kombinirani je vise neka statistika.
    Ana89,
    ja glavobolje van trudnoce znala cesto imati, a sada nijednom onu pravu, da se ne ureknem ahahah :) I meni dodje da sortiram ormar, i onda kad mu se priblizim izgubim volju haha, pobijedi krevet xD

Koliko se cekaju nalazi?

Ja sam iz Banja Luke, kod nas se dobija za dva dana, ali ja sam upala u vikend, pa ce meni u ponedeljak biti. Ali mislim da je tako manje vise isto svugdje. 
    A da, to su kao sanse, npr 1:4000  jedna od 4000 zena koje imaju isti rezultat kao ti, nosi bebu sa Daunovim sindromom, ili npr 1:100, 1 od 100, i tada pretezno upucuju dalje kads je nisko tako, ali ja do sad ne upozna neku koja je nosila bebu sa Daunovim, a znam ih masu trudnica, mladih mama. 

Ana89
    02. Lipanj 2018. 16:27

Salatica9192

Mina93

Salatica9192

Mina93,
    Ana89,

Koliko se cekaju nalazi?

Ja sam iz Banja Luke, kod nas se dobija za dva dana, ali ja sam upala u vikend, pa ce meni u ponedeljak biti. Ali mislim da je tako manje vise isto svugdje.
    A da, to su kao sanse, npr 1:4000 jedna od 4000 zena koje imaju isti rezultat kao ti, nosi bebu sa Daunovim sindromom, ili npr 1:100, 1 od 100, i tada pretezno upucuju dalje kads je nisko tako, ali ja do sad ne upozna neku koja je nosila bebu sa Daunovim, a znam ih masu trudnica, mladih mama.

Mina, ja sam radila kombinirani ( 28 god. mi je) 4 D ultrazvukom, vađenje krvi( KBC mi je dostavio rezultate na mail za manje od dana). Moj nalaz je izašao odličan, ali ti na rezultatu piše da se ne može koristiti u  službenu statistiku. Ne moraš ga napraviti, ali moja znatiželja je bila jača. Odahneš kad je sve ok. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Loptica8
    02. Lipanj 2018. 16:49

Pozz svima! 
    Nova sam na forumu. Vidim da nas ima puno 😉 ovo mi je treća trudnoća, termin 14.12. 
    Vidjeh trudničke trbuščiće, reći ću sama da je moj kao da sam u 5.mj. 😁 uvijek je tako. Ogromna sam u trudnoći 

Zanima me je li koja od vas išla na mini anomaly scan i gdjeu ZG?, Privatno? On se radi sad od 12 tj. Do 16.tj. htjela bih ga napraviti jer mi dečkić ima Spinu bifidu occultu ,ali blagi oblik i ne utječe na razvoj, a curka je imsla povećan nuhalni nabor, također na kraju sve ok. Tako da bih htjela provjeriti i u ovoj trudnoći.
    Hvala! 😘😘😘

• Eglantine32
    02. Lipanj 2018. 17:09

Mina93

Bok, ja sam nova, odlucila sam se ukljuciti u forum i vidim da je vec dugo u pogonu, ne znam kad cu stici procitat ovih 200str 😂
    Sutra 13t, rastemo 😁💪🤗 pozz svima

Dobrodošla,drago mi je da si s nama!

Mina93
    02. Lipanj 2018. 17:12

Ana89

Salatica9192

Mina93

Salatica9192

Mina93,
    Ana89,

Koliko se cekaju nalazi?

A da, to su kao sanse, npr 1:4000 jedna od 4000 zena koje imaju isti rezultat kao ti, nosi bebu sa Daunovim sindromom, ili npr 1:100, 1 od 100, i tada pretezno upucuju dalje kads je nisko tako, ali ja do sad ne upozna neku koja je nosila bebu sa Daunovim, a znam ih masu trudnica, mladih mama.

Mina, ja sam radila kombinirani ( 28 god. mi je) 4 D ultrazvukom, vađenje krvi( KBC mi je dostavio rezultate na mail za manje od dana). Moj nalaz je izašao odličan, ali ti na rezultatu piše da se ne može koristiti u službenu statistiku. Ne moraš ga napraviti, ali moja znatiželja je bila jača. Odahneš kad je sve ok.

Dada i meni je znatizelja u pitanju kad sam vec dobila uputnicu, iako stvarno ne brinem da je sve 5 😊

barbiemama
    02. Lipanj 2018. 18:10

Mina i Loptica, dobrodošle. baš mi je drago kaj nas je sve više 😊

_svjesna
    02. Lipanj 2018. 18:34

Cure koje ste krvarile u trudnoci a na ultrazvuku sve bilo ok, koliko dugo je krvarenje trajalo, kako i kada se pojavljivalo i koje je boje bilo? Kod mene opet se pojavilo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.