Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    03. Lipanj 2018. 14:48

Eee ja sam isto htjela pokrenut tu temu... Kad sam saznala za trudnocu i kad su krenule mucnine i povracanje seks mi je bio zadnji na pameti, cak bio i odbojan... Sad vec lagano ludujem i napadam muza haha cak sam sinoc i sanjala seks jaooo

Salatica9192
    03. Lipanj 2018. 15:09

Hahaha, sta je to?
    Ne praktikujem od kada sam posumnjala na trudnocu, prije testa cak xD I ne planiram sigurno prije 6, 7 mjeseca :D Takav dogovor imamo, previse ruzne istorije, previse strah od krvarenja i ne ne haha. Dok ne predjem u sigurnije mjesece xD

Pticaselicazgst
    03. Lipanj 2018. 15:09

Bravo curke koje su redovite 💪😊

Mi isto nismo od zaceca i sad kad imamo zeleno svjetlo sam se gledamo i kao hocemo li 😂 ko dva tinejdžera kojima je prvi put 🤣 prije mi uopce nije bilo do toga, sad vec lagano hormoni luduju. 😁😁
    Ja bi koristila kondom, cisto radi mogucih infekcija. 

Miranda hahahaha kataloska akcija  😂😂😂
    Nuni odlicno da ste redoviti, mislim da je to super. Samo tako dalje. Treba nac pozu da, da nije veliki pritisak na bebaca.

Bulbi ti miruj jos malo, doc ce vrijeme i za akciju 

Hahaba svjesna bas si zlocesta, jadan muz izludit ce tako 😂

Bruna ti si na mirovanju ili?

_svjesna
    03. Lipanj 2018. 15:11

Bulbi91

Jooj,cure nije mi bio cilj ni jednu uplasit…budite sretne da nema krvi i dok je sve hvala Bogu ok❤🙏…ja samo prenosim sto je meni dr.rekao…al to nista ne mora znacit…mene je krv kostala zivaca…zvao me dr.i rekao da vidi kolko sam zabrinuta i nek idem na hitnu da ce me njegov kolega pogledat …i hvala Bogu sve ok bebac je ok❤🙏54mm sto znaci da smo napredniji cak za jedan dan…odnosno da smo veliki tocno za 12tt…
    Ovaj dr.je komentirao da on bas nije za Siofor i sl lijekove u trudnoci,al nek vidim sa endo.i bas sam pitala sto sa IR oni je tretiraju kao GD i porod se inucira ranije….eto i kom je za ta sitna krvarenja da je u trudnoci zbog hormona sve jako osjetljivo i puno krvi tako da obicni brisevi,spolni odnos,cak i grubije brisanje wc papirom il stavljanje vaginaleta moze potaknut ta sitna krvarenja…i da to zanemarim.i da samo mirujem …sad mogu predahnut malo i stvarno cu probat se ne zivcirat oko toga….

Ti mene svaki put utjesis i umiris 😊

Bulbi91
    03. Lipanj 2018. 15:34

Mah,lako za sex...bit ce ga kad se beba rodi i poraste😁...ima da nam bude ko prvi put😆😂...
    _svjesna Drago mi je to cuti😊...i vjeruj mi i ja sam puno mirnija nakon ovog pregleda....i razgovora s dr...
    Svi me vec znaju u bolnici🙈...
    A da i fulala sam beba je veca za 2 dana,ne 1😆...
    Pitao me dns dr.jesam imala odnose...ja ga blijedo pogledam i velim naravno da ne,na strogom mirovanju sam...on se pocne smijat i kom joj nemojte mislit sad da sam neki manijak😂😂😂...kao moze do krvarenja doci i od sexa....
    Sutra jos obavim endokrinologa i mirna sam 2 tj s dr...i da narucila sam baby watcher za otkucaje🙈...ima da slusam srceko kad god moje srce pozeli ❤...
    Dragi se ljuti na mene jer mu nisam javila da idem na pregled,nego samo da sam ga obavila i da je sve ok...a ja u strci sam samo nazvala taxi obukla se i trk u bolnicu 😑...i sad sam ja ispala vjestica😑...
    Bila na hitnoj i neka curka kojoj je kozmeticarka na brazilskoj depilaciji oderala kozu s intimnih dijelova😮,a taman sam mislila kad krene trbuh rast krenut s tim...ipak nista od toga....

Pony
    03. Lipanj 2018. 15:51

Cure; vjerojatno glupo pitanje, ali da li i dalje koristite alkohol u kuhanju? Npr. Vino? 

💟 it's a girl 💟

Bruna92
    03. Lipanj 2018. 15:55

Pticaselicazgst

Bravo curke koje su redovite 💪😊

Mi isto nismo od zaceca i sad kad imamo zeleno svjetlo sam se gledamo i kao hocemo li 😂 ko dva tinejdžera kojima je prvi put 🤣 prije mi uopce nije bilo do toga, sad vec lagano hormoni luduju. 😁😁
    Ja bi koristila kondom, cisto radi mogucih infekcija.

Miranda hahahaha kataloska akcija 😂😂😂
    Nuni odlicno da ste redoviti, mislim da je to super. Samo tako dalje. Treba nac pozu da, da nije veliki pritisak na bebaca.

Bulbi ti miruj jos malo, doc ce vrijeme i za akciju

Hahaba svjesna bas si zlocesta, jadan muz izludit ce tako 😂

Bruna ti si na mirovanju ili?

Nisam na mirovanju al zbog jakih mucnina i povracanja nisam mogla nista... Unistilo me to, al sad je bolje (kucam o drvo) haha

Bulbi, ja sam prosli tjedan bila na brazilskoj jer godinama vec idem. Ovo mi je bio prvi put otkad sam saznala za trudnocu i bilo mi je bolnije nego inace jer je sad to podrucje jako osjetljivo. Imam super kozmeticarku i mislim da je to najvaznije.. kako netko moze oderati kozu dolje jbmu, pa sta joj je radila, nije cupala ko konj valjda 😓

Bulbi91
    03. Lipanj 2018. 16:00

Pony ja koristila neki dan kad sam radila rizoto,al nema to veze alkohol kuhanje ispari ionako😁...
    Bruna niti ja ne kuzim kako...al cura je bas sjedila pored mene tako da sam cula pricu....kao friska djelatnica joj je radila i kak je potegla odjednom tak joj je i sloj koze uspjela oderat,uzas i stava😐....

Pticaselicazgst
    03. Lipanj 2018. 16:21

Pony ja isto koristim vino u kuhanju. Samo pusti da ispari nekih 5-10 min. 
    Bulbi i ja stavljam u rizoto, njam njam 😊😊
    Uffffff ostat bez koze 😢😢 ne mogu to zamislit 😓

Nunii
    03. Lipanj 2018. 16:28

Prije nekih 10 mj kad smo tek poceli zivjet zajedno, bilo je po par puta na dan 😂
    Sad mi ga malo zao kad me mora moliti za jednom tjedno. Vjerovatno cu biti puno sigurnija nakon drugog pregleda i onda smo vec usli u treci mj pa ce bit lakse.

Jel papate neku hranu koju prije niste mogle ni pogledat? 
    Danas sam izbacila mljeveno meso iz prehrane sluzbeno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.