Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    02. Lipanj 2018. 09:32
    Evo i moje buse sa 13+1 😊
    Evo i moje buse sa 13+1 😊

pepe1907
    02. Lipanj 2018. 09:33

mmama2 pa koliko sam ja čitala nakon prve tr.trbuh se vec rani vidi..a ti vec 2 rijesila 😉 mozda ti ode sve u trbuh..kolegica mi je u 5.mj dobila 8kg i sve joj u trbuhu i malo u licu.. ja ima visak kila do 12.mj cu bit kod bacva 🙉

pepe1907
    02. Lipanj 2018. 09:36

dužna sam vam sliku naše spavalice...mogla je bolju sliku izbacit al okej..ima stisnute rukice na prsima bas ko da spava hehe na mamu je..ovo je slika s leđa ako ja dobro vidim... kaže 11+5 (12+2)

Bulbi91
    02. Lipanj 2018. 09:43

Pepe Preslatka je bebica😍😍😍

Pticaselicazgst
    02. Lipanj 2018. 09:45

Pepe bebac je super 😍😍 bas lijepo veliki 🤗

_svjesna
    02. Lipanj 2018. 09:52

Ah cure gledam te vase velike tjedne i djeluju mi nedostižno, meni vrijeme tako sporo prolazi, danas sam 7+1, kontrola mi je tek 23.6 pa kakva cu do tada biti ko zna..  jucer sam se propisno prepala oko krvarenja danas nista zasada pa pratim situaciju ali da nisam otisla poludjela bih od brige a ovako bar znam da je sve ok. Doktorica je vidjela da sam izrazito nemirna i istraumirana pa je pokušala da me umiri da je sve ok, da sve izgleda super i da bi po njoj to trebalo opstat pod uslovom da mirujem a ja sam ju blijedo gledala.. mislim da prvo moram u glavi da shvatim da sam trudna i da je sve ok, bas kao sto kazete nikako da se opustim, zato jedva cekam te vase velike tjedne mislim da cu bar malo lakse disati. 
    Inace sva sam modra od injekcija drage moje heparinke u butine mi ne pasu a stomak sam unakazila onim velikim hematomom pa ce i to sve biti jako veselo :))))

mmama2
    02. Lipanj 2018. 09:56

pepe1907

mmama2 pa koliko sam ja čitala nakon prve tr.trbuh se vec rani vidi..a ti vec 2 rijesila 😉 mozda ti ode sve u trbuh..kolegica mi je u 5.mj dobila 8kg i sve joj u trbuhu i malo u licu.. ja ima visak kila do 12.mj cu bit kod bacva 🙉

a je, pomalo je razvaljeno sve već kod mene.. raštimana sam :)

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    02. Lipanj 2018. 09:59

Svjesna razumijem tvoj strah i brigu, ja sam se isto brinula i onda sam si rekla prestani se brinut i budi pozitivna i bit ce sve u redu. Koliko puta me dolje probadalo, mislila sam si evo gotovo je ajmo ispocetka. Onda sam zakljucila da mi to steti i ne cini dobro. Sad kad osjetim strah pomazim busicu i kažem si sve je ok i bit ce. Samo pozitiva.  I mi smo bile u tvojim tjednima i dogurale smo do ovdje. Mislim da ce ti vecina ovdje rec budi pozitivna  ne zato da te se riješe na fino nego zato što to zaista misle jer su i same pozitivne. 
    Sad sam malo oduzila.. 😊

Bulbi91
    02. Lipanj 2018. 09:59

_svjesna

Ah cure gledam te vase velike tjedne i djeluju mi nedostižno, meni vrijeme tako sporo prolazi, danas sam 7+1, kontrola mi je tek 23.6 pa kakva cu do tada biti ko zna.. jucer sam se propisno prepala oko krvarenja danas nista zasada pa pratim situaciju ali da nisam otisla poludjela bih od brige a ovako bar znam da je sve ok. Doktorica je vidjela da sam izrazito nemirna i istraumirana pa je pokušala da me umiri da je sve ok, da sve izgleda super i da bi po njoj to trebalo opstat pod uslovom da mirujem a ja sam ju blijedo gledala.. mislim da prvo moram u glavi da shvatim da sam trudna i da je sve ok, bas kao sto kazete nikako da se opustim, zato jedva cekam te vase velike tjedne mislim da cu bar malo lakse disati.
    Inace sva sam modra od injekcija drage moje heparinke u butine mi ne pasu a stomak sam unakazila onim velikim hematomom pa ce i to sve biti jako veselo :))))

Svjesna Znam kako ti je...i sama sam krvarila s malim prekidima od 5tt negdje do 8tt...i sad se opet zna pojavit koja tockica,al opet Bogu hvala sve je ok🙏❤...na terapiji si i mirujes i dajes sve od seve da bude sve ok❤....
    Ja sam se bila taman malo primirila i kad sam u cet vidjela onu krv ,doduse ni 3 kapi smracilo mi se...i na hitnoj me dr umirio,al opete zna nesto kopkat...al sjetim se da su nase bebice mala ,al snazna bica💪💪❤❤ i mi moramo biti jake radi njih...
    Ja si sve vise mislim narucit baby watcher jer bit cu mirnija i necu morat za svaku paniku trcat dr...on se moze koristit od 11tt na dalje...

pepe1907
    02. Lipanj 2018. 10:00

Samo mirovanje...ja sam na čuvanju od 25.4 jer sam sama tražila da mi otvori bo. Nakon tog pregleda krenule mucnine, zatezanja..ležim 80% vremena..usisavala i prala pod veš...odma neki bolovi..odustala od toga...nisam imala nikakva krvarenja ali bojim se...mislim pozitivno..ako sam više od 5 sati van kuće 2 dana ne mogu doć k sebi od umora...bude mi dosadno ali borim se..neke od vas imaju vec djecu to je drugo..ali eto ugodite sebi i bebici i nemojte se forsirati..ni psihički a ni fizički 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.