Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    02. Lipanj 2018. 08:21

Jutro :)
    Ja vam ne mogu opisati koliko je meni dosadno :D Nije ni cudo sto umisljam i razmisljam o glupostima. 0 obaveza i neka bezvolja i kad se nadje koja. Trazim trenutno hobi za trudnice haha.
    Miranda, 
    da znas samo sta sam do sad imala sve haha, kakve bolesti, gdje uvijek sve ok ispadalo, jednom sam popis pravila haha i imam osjecaj ako odem, hranim svoju hipohondriju opet, a ako ne odem, sta ako je stvarno sad problem haha, zacarani krug. 
    Uzela sam piti magnezijum opet, dobar je za svasta, pa i puls koliko vidim.

mmama2
    02. Lipanj 2018. 08:26

Maggie85

Hejmmama2, zalijepim ja tablicu svako malo, budem sad opet u ponedjeljak. Hvala na podacima!
    A za pospanost na poslu, čitala sam da voće, pogotovo banane, pomaže, pa proguglaj/pokušaj s njim. Ili čajem i crnom čokoladom. Čaj sadrži kofein, doduše u manjoj mjeri, a kakao teobromin, sastojak koji ima djelovanje slično kofeinu.

Radim sa cajevima i zacinima, sve znam, crni caj ne volim ni inace, a zeleni popijem tu i tamo.. sada se prebacujem full na rooibos jer je pun elektrolita pa bi trebao podici energiju i bla, bla.. banane noooo, ionako idem na wc jednom tj maltene 😒😒 fakat se nadam jos maloo, malo radit pa doma spavat bar do cca 20tt 😂😂😱

url=https://lilypie.com]

Miranda
    02. Lipanj 2018. 08:33

Salatice 😂 Iskoristi vrijeme za knjige, filmove, serije. Ja sam se naostrila na citanje, poslala muza po vagon knjiga ali opet ne stizem koliko bi htjela kad curka ima svoje planove 😄
    A za pregled, bila sam strpljiva 2 i kusur tjedna ali sad kad imam jos par dana nikako docekat... Nadam se da je ono krvarenje bilo oprostajni govor hematoma i da ce me pustit da barem provirim izvan kuce, poludit cu u zatvorenom.

• Eglantine32
    02. Lipanj 2018. 08:34

Evo ovako to izgleda ujutro 😂 prije obroka 

• Eglantine32
    02. Lipanj 2018. 08:37

A ovako nakon jutarnjeg obroka i vode 🤣😂😍

• Eglantine32
    02. Lipanj 2018. 08:44

Još jedna,možda gdje je bolja vidljivost.A navečer smo nakon svih obroka veeeeeći ,napuhnutiji.

Bulbi91
    02. Lipanj 2018. 09:01

Jutro cure🤗,
    Ja sinoc tolko bila umorna da sam vec oko 21h zaspala 🙈....
    Sto se tice bazena u trudnoci ja sam i ovako dosta osjetljiva tako da cu definitivno to izbjeci,more je druga stvar...al s obzirom na mirovanje vjerojatno ga ove god necu vidjet,al lako za to....
    I mene nekad zna muciti dosada....imam i knjiga za citat,al procitala ih par i nekako mi se ni to neda vise🙈....dns moram do banke ....pa ce mi to biti mini izlet😁...jutros kao da sam primjetila na ulosku nesto svjetlo rozo pomijesano s utrogestanom,vec sam luda iskreno sama od svojih strahova...prije 2 dana bila na hitnoj i nisu vidjeli krvarenje i hvala Bogu sve ok s bebom🙏❤...bojim se da cu izludit i sama sebe i sve oko sebe...iskreno jedva cekam taj pregled za nekih 2 tj...zao mi je sto mi s ovakvim problemima trudnocu provedemo strahujuci umjesto da uzivamo u njoj...jucer su mi stigli i nalazi od briseva sve je uredno...u pon idem kod svoje endo.bas me zanima sto ce reci za moj secer...

pepe1907
    02. Lipanj 2018. 09:11

ja isto imam iscjedak ali je žučkastiji i baš mi ke to čudno...ja jučer zaspala oko 22h mrtav indijanac, sad sam budna i gledam crtiće na tvu i družim se s mačkama dok se dragi ne probudi negdje oko 11 😆 možda smislim kaj ćemo dns za ručak fino papati

Bulbi91
    02. Lipanj 2018. 09:14

pepe i ja gledam crtice ,spuzvu boba 🙈😂...to mi je uj pod obavezno...

mmama2
    02. Lipanj 2018. 09:22
    9 tt, znači ogromna budem
    9 tt, znači ogromna budem

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.