Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    09. Listopad 2018. 16:02

Ivylee odlicne vijesti! Cura ipo ☺ 34i tt 🙄 jos 4 tjedna i mozemo krenut s porodima 😁
    Vana manji za 10 dana 😑 i stalno manji za isti vremenski period. Ili je netko nesto prije krivo mjerio ili ce bejbe bit 3000g a je 3500 kako oni racunaju prosjek. Samo nas nasikiraju bezveze. 
    Cetvrtak je za 2 dana 😉

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 16:14

Salatice i ja gledam di je stomak 😂😂😂😂 
    Ma opet ćeš ti imati 65 kg. bitno da Lena stigne 😘

Ivylee bravo za bebu 😍😍

du1988
    09. Listopad 2018. 16:17

vana, drzim fige da je ovo bio zadnji GUK profil! Bome blizi se prvi izvjestaj iz radjaone, a kao da sam se jucer prikljucila forumu 😊😊

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    09. Listopad 2018. 16:23

du1988

vana, drzim fige da je ovo bio zadnji GUK profil! Bome blizi se prvi izvjestaj iz radjaone, a kao da sam se jucer prikljucila forumu 😊😊

Znam kako ti je! A tek za mjesec dana postaje "najzanimljivije".  Upoznavanja prvih podstanara 😍

Blaza26
    09. Listopad 2018. 16:29

Ivylee prava curica,jos samo malo i tu je😍😍😍😍
    Vana bit ce to sve u redu. Ako je manji uvijek za isti period nije mi jasno kako to vode kao zastoj u razvoju. Bitno je da se sve razvija kako treba,da su svi organi na broju,i bit ce u redu😍😍
    Hahahaha Du ako saznas neke nove samo salji,hahaha haramo punim😂😂😂😂
    Salatice doc ce linija opet na ssvoje. Bitno je da Lena napreduje,i da se rodi ziva i zdrava... a kad ona dode sve ce bit lakse,kad te krene trenirat imat ces ti bolju liniju nego tada😂😂

AllieH
    09. Listopad 2018. 16:35

Vana, ovdje svi kazu, a i frendici koja je vodila trudnocu u Petrovoj kako se zastoj u razvoju vodi tek ako je razlika veca od 2 tjedna, nije mi jasno zasto te bespotrebno brinu. 
    salatice, bome si avioncic! 
    Cure, jos jednom svima od srca hvala na svim rijecima utjehe i iskustvima, bas ste posebna sacica zena. 🤗 Citam i druge teme, ali mi djeluje da je kod nas bas nekako najtoplija atsmofera. Nije sto ste moje, al najbolje ste ❤

Luka ❤

AllieH
    09. Listopad 2018. 16:36

Ivylee

Evo mene s pregleda: bembolica super, 2200 g taman za tjedne, ima rupicu na bradi ❤️ Ja zatvorena, vode dovoljno 👌 Za dva i pol tjedna idem opet i tada radim bris na streptokok. Sve mi prebrzo leti u ovoj drugoj trudnoći 😲

Ajme predobro, ne mogu vjerovati da prvi bebaci tako brzo stizu 🤩🤩🤩🤩

Luka ❤

Ivylee
    09. Listopad 2018. 16:38

Vana11

Hej, cure. Tu sam ja, u zadnje vrijeme sam stalno u zaostatku pa taman dok procitam sve, ima par novih stranica i nikako se ukljucit.
    Sve je po starom, beba raste, i dalje je manji za 10 dana i dalje se piše taj zastoj u rastu. U četvrtak imamo ooet UZV pa ćemo vidjet.
    Danas sam nosila uzorke za GUK profil na VV i od prosli put sam se udebljala 3.5kg pa je sestra rekla da je to previše (mislim da je skužila žena da se ne držim baš one njihove dijete 🙈🙈), ali ja se nekako ne zamaram kad su mi svi GUK profili bili ok. Ak bude i ovaj uredan, više ne moram nositiii 🎉🎉
    Super su mi sve komodice, krevetići, robica, trbuščići, ali def su mi najsuper ove cure koje se nađu ispred Ikee 😁😁

Što postoji opcija da VV pusti prije kraja??? Ja idem sljedeći tjedan sa 34+3 opet, i računam da će me tražiti i poslije, a svi profili uredni. U prvoj trudnoći sam zadnji nosila sa 39+4 😲😲😲
    Kad bi me pustili bila bih najsretnija trudnica na svijetu 🤣😇

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 16:40

Hahahaha, potrudicu se da spadne, ipak ne mogu bez slatkisa ahahah, znaciii moram mrsaviti da pada inzulin 🤣
    Ja cijeli dan lezim i ustacu, malo sobu spremiti, u smislu stojim i stvari motam, bacam na pranje, ne saginjem se, ne dizem tesko i nmg, bole ledja, napustila sam. Ali dobro, taman imam svaki dan zanimaciju pola sata, spremicu do novembra 🤣 A pomoce svekrva sve spremiti, SZUZ na pauzi dok ne spremi sprat (jesam pas) hahaha, ali nmg da mi stvari premata i gleda sta bi osvjezila, too samo ja mogu.
    Jooj, ladno mogu krenuti porodi brzo 😶😶😶 Koja li ce prvaaa, najezila sam see 😍 Ovih par cura sto prednjace, 33 plus, ladno za 3 nedelje mogu 😶 Eto togaaa ❤️ 

Ptičica
    09. Listopad 2018. 16:41

AllieH

Vana, ovdje svi kazu, a i frendici koja je vodila trudnocu u Petrovoj kako se zastoj u razvoju vodi tek ako je razlika veca od 2 tjedna, nije mi jasno zasto te bespotrebno brinu.
    salatice,bome si avioncic!
    Cure, jos jednom svima od srca hvala na svim rijecima utjehe i iskustvima, bas ste posebna sacica zena. 🤗 Citam i druge teme, ali mi djeluje da je kod nas bas nekako najtoplija atsmofera. Nije sto ste moje, al najbolje ste ❤

Da, ovo si bas u pravu. Skicala sam zimsko- proljetne, bliza sam im terminom i mislila sam se prikljuciti i njima, ali nemogu. Nemam vremena na dvije strane, a ovdje sam stvarno naisla na toliko podrske od samog pocetka da...imala bi osjecaj da sam vas izdala 😅
    Tako da, stvarno, super smo ekipa 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.