ptico, spremih popis za 30-e tjedne 😁 ptičice, malo joj sviram ovih dana pa cu bas pratiti kako reagira kasnije…veselim se pracenju reakcija 😊 hvala za savjete za OGGT! Mislila sam to u petak obaviti pa cu sutra normalno jesti, samo necu poslije 19h. Pitala sam smijem li ujutro popiti euthyrox pa mi nije znala reci. Pa ako netko zna…duda, oblacic je divan, a maggie i tvoj muz 😊
Ja nisam popila, taj dan sam preskocila. I rekli su mi da je to ok 😊 nece ti bit nista ako preskocis jedan dan..
Ja već za dva dana ulazim kalendarski u 32.tt, tj. 8.mj 😅😅. Bliži se upoznavanje moj malenog. I njegovo upoznavanje mene😍😍😍. To će prilično brzo.
Danas nisam ništa obavila u Puli pa sam se izravno dekanici obratila što i kako. Moram ići u neke dr u Pazinu da mi napiše potvrdu na temelju potvrde mog liječnika i to nositi sa zahtjevom za mirovanje, u Studentsku službu, koja izvjesi da ne radi onaj dan kad ne radi. Ali ga kompliciraju.
Sutra u Rijeku idem. Veselje. Nadam se bar suncu. I manjoj nervozi ujutro 😅😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure, super vijesti danas sa pregleda 😊😊😊😊 Maggie, evo moze meni 0,5cm i bice dosta hahaha. Skromna sam 🤣 A cekala sam i tvoj odgovor, znam da znas oko tog :) Potrazicu knjigu. Oci su mi ispale od istrazivanja jelovnika, finih recepata ima na engleskom jeziku. A za tablete je rekao da mi daje zbog mirovanja, da sam aktivna, natjerao bi me da vozim biciklo hahaha i ishrana 😋 Nadam se da ih poslije poroda bacam. Nisam za te fore "lakse je piti njih", koliko god mi je tesko sad pronaci ritam neki u ovoj hrani, lakse je nego tablete. A za slatkise sam istrazila da mozemo red cokolade za kuvanje dnevno. Ok, dosta, prihvatam hahaha. Jer realno najvise ce mi to nedostajati i krompir. Ostalo nije da je strasno, vec zahtjeva pripreme i kuvanje, to me prepalo 🤣
Ptica,
hvala na popisuuu :)) I ja krenula pomalo. Trazim sada vlazne maramice na bazi vode za sebe i bebu da nakupujem. Odlucila sam se za njih na pocetku, nmg malu bebu sa pupkom onakvim non stop kupati u lavoru kad se ukaki. To cu morati poslije primjenjivati. Da li ste probavale te vlazne?
Salatice nema potrebe da ju svaki put kako ti kažeš
pereš u lavoru. Lijepo jednu posudicu koja je samo za bebu napuniš mlakom vodicom i mekanu pamučnu krpicu (pripremio ih nekoliko da ih možeš prat) i opereš guzu. Ja sam tako svaki put,a maramice jedino kad bi išli nekamo pa nisam mogla ovako.
Ptico, popis fotkan pa update-am svoj ako bude trebalo, hvala ti 😉
Du, ja sam pitala za Duphaston doktoricu dal da popijem i rekla je da ne. E sad za euthyrox ne znam, zar ne morate vi jesti pola sata nakon? Da ti ne bude loše..
Ana, žao mi je što nisi uspjela riješiti to na faksu, uvijek ga nešto zakompliciraju. Sutra će bit bolje 😉
A sad idemo probat spavat, svima želim ugodnu noć ☺
ma duda, preskocit cu kak je ptica napravila! hvala cure jos jednom 😘 laka vam noc svima ❤️
Hvala na dobrodošliciajme slike
jajedva čekam svoj 4d, u prve dvi trudnoće ga nisan radila, ovu trudnoću ionako vodim u Cito. Cure koje ce rodit u st rodiliste kako ide postupak da tata bude na porodu? Jel se bas mora ić na tečaj ili se može samo platit? Koliko sam ja shvatila svaki dan u 13 h je predavanje dok traje a to mi je baš nezgodna ura a i imam se vozit 30 km do tamo
Caooo☺️ jesi bila u Cita na 4D i kod koga ako jesi... S koliko tjedana? Mi smo naruceni za 2 dana 💛
Ja isto nisam popila euthyrox kad sam radila ogtt, okej je jedan dan preskociti.
Ja sam danas isto isla u ccone, kupila neke stvarcice za malenu ali je bila ogromna guzva a bila sam ujutro u 10:30 🙄
Nego, od muzevog brata zena (ne znam sta mi dode, nikad nisam znala te nazive 😂) mi je rekla poslati robicu od svoje dvije cure, kao sve je ocuvano, ne kupuj nista bla bla... I danas ja pokupim tu robicu i ostanem u soku... Ja ne znam cime je ona to prala ali dosta toga je tvrdo, necu reci da je istroseno ali se vidi da je bas noseno i oprano puuuno puta ... Nema nicega broja 50, jako malo 56, malo vise 62 i onda hrpa vecih brojeva... Ne zelim ispasti nezahvalna ali bas sam nekako tuzna sada jer nista nisam dosad kupovala od robice bas zato sta mi je rekla da stvarno ne treba... 😕
Ja isto nisam popila euthyrox kad sam radila ogtt, okej je jedan dan preskociti.
Ja sam danas isto isla u ccone, kupila neke stvarcice za malenu ali je bila ogromna guzva a bila sam ujutro u 10:30 🙄
Nego, od muzevog brata zena (ne znam sta mi dode, nikad nisam znala te nazive 😂) mi je rekla poslati robicu od svoje dvije cure, kao sve je ocuvano, ne kupuj nista bla bla… I danas ja pokupim tu robicu i ostanem u soku… Ja ne znam cime je ona to prala ali dosta toga je tvrdo, necu reci da je istroseno ali se vidi da je bas noseno i oprano puuuno puta … Nema nicega broja 50, jako malo 56, malo vise 62 i onda hrpa vecih brojeva… Ne zelim ispasti nezahvalna ali bas sam nekako tuzna sada jer nista nisam dosad kupovala od robice bas zato sta mi je rekla da stvarno ne treba… 😕
Imaš vremena, nema potrebe bedirati se. A dobila sam i ja hrpetinu toga. Sitnicarije za curice brdo, sve stoji na tavanu i ovo malo većih brojeva za dječake, to sam oprala i čeka. Sve manje brojeve sam nabavila ja, isto. Nezz zašto ljudi pretpostavljaju da će se beba roditi sa 75 cm 🙄🙄- ne treba ti ništa ako dobiješ kao. Ili ja imam taj dojam. A meni svi kao govore, pogotovo stariji, uzimaj veću odjeću...džaba mi veća odjeća ako nema obući što dok je sitni.
url=https://daisypath.com]
Drage mame i trudnice.. Jel imate iskustva s 4D ultrazvukom.. Bebica nam je zadnja dva puta na 2D ultrazvuku sjedila .. A zadnji pregled je cak uz sjedenje prikrizila noge i rukama skrivala spol... Jos uz to je okrenuta na zadak...
Veselimo se 4D ultrazvuku da vidimo bebaca a opet nas je strah da necemo nista vidit (ni lice ni spol napokon saznati) jer beba okrenuta na zadak
22+2 tjedna cemo biti na pregledu
S 18 tjedana nam je receno da je bebica djecak... Iako je sjedila i zadak...
S 21+5 nam je receno da spol skriva ali da bi vise rekli da je curica
😌😌
Lezim i razmisljam o onom kebabu od Pepe...
Ja sam konacno pravila pizzu al sam opet gladna😌
Bruna sad si me bacila u razmisljanje. Za koji dan ce mi isto nezz naziv od muzevog brata zena poslat robicu od svoje cure,rekla je da ima hrpa toga sto joj nije nikada ni obukla. Ja se nadam da je ok robica,bas se veselim tome,da vidim jos sta fali i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji