Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    03. Listopad 2018. 21:11

Cure, super vijesti danas sa pregleda 😊😊😊😊 Maggie, evo moze meni 0,5cm i bice dosta hahaha. Skromna sam 🤣 A cekala sam i tvoj odgovor, znam da znas oko tog :) Potrazicu knjigu. Oci su mi ispale od istrazivanja jelovnika, finih recepata ima na engleskom jeziku. A za tablete je rekao da mi daje zbog mirovanja, da sam aktivna, natjerao bi me da vozim biciklo hahaha i ishrana 😋 Nadam se da ih poslije poroda bacam. Nisam za te fore "lakse je piti njih", koliko god mi je tesko sad pronaci ritam neki u ovoj hrani, lakse je nego tablete. A za slatkise sam istrazila da mozemo red cokolade za kuvanje dnevno. Ok, dosta, prihvatam hahaha. Jer realno najvise ce mi to nedostajati i krompir. Ostalo nije da je strasno, vec zahtjeva pripreme i kuvanje, to me prepalo 🤣
    Ptica, 
    hvala na popisuuu :)) I ja krenula pomalo. Trazim sada vlazne maramice na bazi vode za sebe i bebu da nakupujem. Odlucila sam se za njih na pocetku, nmg malu bebu sa pupkom onakvim non stop kupati u lavoru kad se ukaki. To cu morati poslije primjenjivati. Da li ste probavale te vlazne? 

mmama2
    03. Listopad 2018. 21:12

truskawka

mmama2

Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red

Ajmeee a ja moram iduci tjedan u cetvrtak se javiti tamo 😶😶

A zakaj tak rano ustvari :/ imas nekoga u blizini tko je rodio nedavno blizance? Za neke info, savjete itd.

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    03. Listopad 2018. 21:12

pepe1907

a išli smo u ccoe samo do mullera, a muž kaže ja sam gladan…i eto nas opet 🙈

Ajmeeee Pepe 🤩🤩🤩U petak idem cim udjem u zg, nemogu docekat 😋😋 uzivajte 😍😍
    Luks mi smo dosli u city oko 3 tako da smo izbjegli najvecu guzvu, na odlasku je bome bio kaos 😅

Pticaselicazgst
    03. Listopad 2018. 21:18

Salatice uzela sam vlazne maramice na bazi vode u dm-u water wipes. Za njih sam cula da su najbolje i na bazi vode su, bed dodatnih kemikalija 🤗😊 i cure su ih ovdje na temi dosta hvalile. 💪

truskawka
    03. Listopad 2018. 21:33

mmama2

truskawka

mmama2

Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red

A zakaj tak rano ustvari :/ imas nekoga u blizini tko je rodio nedavno blizance? Za neke info, savjete itd.

Nemam pojma..oni imaju obicaj tako rano slati..jos je rekao da idem ovaj tjedan ili iduci pa sam ja odlucila iduci ici..pa cemo vidjeti sta oni u Vinogradskoj kazu dal ostajem ili ne..

❤N i V💙

MareiKate
    03. Listopad 2018. 21:35

Salatica, evo ti alternative za krumpir 😄 http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/batat
    Meni je to slađe od krumpira pa ne kužim kako je zdravije al eto, tako piše 😁 skuhap ga za 10 minuta, a fini je i u rolu na papiru za pečenje sa malo maslinovog...

Klikerica
    03. Listopad 2018. 21:48

Salatice,
    Tvoja dijeta je super! Ima puno tih stvari koje bi ja rado da mogu u svojoj dijeti papati. Zato uživaj! To ti je samo laganija prehrana,nije to nista tak strasno. Od svega se tu da najesti...i prva 2 tjedna su najteža,nakon toga na pola ove druge hrana i zaboraviš.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    03. Listopad 2018. 21:59

ptico, spremih popis za 30-e tjedne 😁 ptičice, malo joj sviram ovih dana pa cu bas pratiti kako reagira kasnije...veselim se pracenju reakcija 😊 hvala za savjete za OGGT! Mislila sam to u petak obaviti pa cu sutra normalno jesti, samo necu poslije 19h. Pitala sam smijem li ujutro popiti euthyrox pa mi nije znala reci. Pa ako netko zna...duda, oblacic je divan, a maggie i tvoj muz 😊

Klikerica
    03. Listopad 2018. 22:00

Maggie85

Klikerica, spomenula si da ni 2 kg ne smiješ nositi pa si mislim jel mojih 10kg mandarina bilo previše za nositi na 3. kat pješke? 😁 Baš je to zeznuto… ne sjetim se uopće da bih se trebala paziti ako mi nije stvarno preteško ili nepraktično.

Jooooj,nemoj se zezati s tim...da ti se beba ne bi spustila nisko,popustili ligamenti... bit će ti na boku non stop ko i meni...
    Ali ozbiljno,ja sam kuhala,dizala malo lonce,odmrzavala frizider,prala veš i peglala... i eto samo od toga dobila strogo mirovanje. 
    Nego...TA  - ja sam vec jednom tamo bila,čisto jer sam morala na kontrolu,dok je moja ambulanta bila na kolektivnom godisnjem.
    Malo sam ostala u šoku koliko je to tamo u Petrovoj zastarjelo,vrata,prozori,čekaona... a kad se sjetim odjela na Vinogradskoj gdje sam ležala,ajooj,nista bolje,još i gore... baš me tugica neka uhvati kad se sjetim da naše bolnice nisu baš reprezantativne. To što kažete,većinu nas dijeli 1-2 pregleda kod svoga ginekologa i onda TA. Ne mogu vjerovati kojom se to brzinom približava. Leti,leti...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

mmama2
    03. Listopad 2018. 22:13

truskawka

mmama2

truskawka

mmama2

Nemam pojma..oni imaju obicaj tako rano slati..jos je rekao da idem ovaj tjedan ili iduci pa sam ja odlucila iduci ici..pa cemo vidjeti sta oni u Vinogradskoj kazu dal ostajem ili ne..

😒😒😒 pitam te jer imam par frendica sa blizancima i ni jedna nije prije poroda bila u bolnici :/ a kod tebe je sve ok, bas ne kuzim fakat.. zelis da se raspitam kaj, zakaj? Ako su i njima nudili pa su odbile ili kaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.