Mmama2, da, od sutra do petka sam na GO, a od sljedećeg utorka otvaram rodiljni (taman 45 dana prije).
Prepune rađaone... znaš da sam i ja o tome razmišljala, pogotovo kad vidim koliko nas ima ovdje. Moja sestrična je prije 5 god. nakon poroda u Petrovoj 2h čekala na hodniku da ju stave u sobu. Znam da to nije krivica bolnice ni osoblja, ali sjećam se da je rekla da se baš jadno osjećala, puna hormona, nakon najvažnijeg događaja u životu.
Danas sam imala pregled, bila je zamjena pa opet ništa od UZV-a bebe, ali cerviks je skoro 5 cm, T oblika i zeza se dr. da nikad neću roditi s takvim cerviksom. Pa eto, šaljem nekome cm do dva, ako treba 😁
Zadnjih dana osjetim dolje neko širenje, valjda su to ligamenti koje ste spominjale. Baš me zato zanimalo što će reći danas na pregledu, jer sam se bojala da nije prerano otvaranje i da ću morati mirovati. To bi baš bio peh sad kad sam napokon doma.
Mina93, ja chia sjemenke kupujem u Tvornici zdrave hrane ili Greencajgu, čini mi se da su puno jeftinije nego u Polleu.
Klikerica, spomenula si da ni 2 kg ne smiješ nositi pa si mislim jel mojih 10kg mandarina bilo previše za nositi na 3. kat pješke? 😁 Baš je to zeznuto... ne sjetim se uopće da bih se trebala paziti ako mi nije stvarno preteško ili nepraktično.
Salatica, ovo s tvog jelovnika ti je meni standardan meni, i nije preristriktivan. Znam da ti se sad čini kao SF, ali sve se može. Preporučam da kupiš knjigu Istine i laži o hrani od Anite Šupe. Nije preskupa, tipa 120 kn, a s njom ćeš riješiti IR i bez tableta. Gledaj na to kao na odluku za zdraviji život. Mislim, možeš ti piti tablete, netko i to radi, jednostavno prizna sam sebi da je lijen paziti na prehranu, ali kad se za 10-ak godina pojave novi problemi, ide se po još tableta i tako unedogled. A zapravo tu prehranu treba prigrliti kao "običnu" jer ona to i jest, bez i industrijskog smeća. Bez brige, neće bebi ništa faliti bijelo brašno, krumpir i ostalo. Puno više će dobiti iz nabrojanog povrća s popisa.
Još da vam mužića pohvalim... Išao je na testiranje za novi posao pa je dobio onaj test gdje treba napisati 20 rečenica o sebi, a sve rečenice počinju s "Ja sam...". On je na prvo mjesto stavio "Ja sam uskoro ponosni tata." 😍😍 Aaaa, skoro sam se rasplakala na poslu kad mi je to rekao.
Također, čestitam svima na dobrim pregledima!
Barbie neznam tko ti je rekao da su ptičice lagane...ali lagao te je :D
Bravo za Nea, Doru i Truskawkine dupliće! Bravo za sve preglede!
Umorna sam strasno, napokon sam se dokopala svog kreveta i banana jastuka. Strasno me iscrpio put u Zg i nazad. Ne toliko zbog trudnoće, koliko su mi leđa stradala. A moram jos jednom za mjesec dana...
Jao lidl! Vi bando sta se bliži TA, okanite se kupovine više. Ostavite nešto nama šta moramo još čekati
I da..Sanjala sam da sviram bebi klavir (neznam ga svirat ali mi oduvijek bila želja ) i prvo što mi je palo na pamet kad sam se probudila si bila ti Du. Pa blago Dori, a i tebi, što ćeš joj moći svirati... divno!
Evo da i ja prijavim vijesti s pregleda :) curica je odlicno, sve mjere odgovaraju tjednima i ima malo preko 1,1 kg. Na zalost, nemamo sliku jer je skirvala lice pola sata ko da ju paparazzi ganjanju 🙈
Ja sam na +7 kg, to mogu zahvalit kolicini slatkog koju sam pojela zadnjih par tjedana pa cu sad malo pripazit. Zabetonirana sam skroz, nema problema s otvaranjem i skracivanjem cerviksa.
Sad jos da napokon izaberemo ime 😄
Maggie muz ti je super, predivno je to kako se ponosi time 😍
Evo popis a i slika:
Jedno pakiranje chicco ulozaka
Dva pakiranja vir 80 ulozaka
Blazinice za dojenje
Antibakterijske vlazne maramice 2 pakiranja
Vlazni toaletni papir
Mrezaste gacice 10 komada
Maramice za ciscenje antibakterijske
2 dezinfekcijska gela
Putna pakiranja- gel za tusiranje,dezic, losion za tijelo, pasta za zube, vodica za ispiranje usta
To je to, ne znam jel jos sta fali, lako uzmem 😊
Super za preglede i bebace 💪💪
Evo, čim ste počele o kupovini ja se sjetila da mi fali AS, Komoda i krevetić i sve sto uz to ide, te stvari za higijenu i bolnicu.
Moram online Ikea naručiti za vikend sve što sam planirala i AS kupiti isto i onda one sitnice
pticaselicazgst planirala sam u dm, al se sitila da je žuta srijeda i nisam psihički nakon posla mogla istrpit gužvu 😌😌 al imam kupon iz knjižice s popustima isto za - 15% na kupovinu, pa ću to u miru kroz koji dan.
I ja sam naručivala sa asosa, za svadbu haljinu. Došla za par dana, i super je. Da ne platim poštarinu, ja sam izabrala naušnice😂😂
Lovre
Koliko divnih vijesti s pregleda 😍 ne uspijem sve ni popratit, cestitike svima, i onaj ukras za Nea i onaj mali oblacic su premedeni 😍😍
Ajme lidl, opet, kao da znaju di pucat i kad 😂😂 bankrot
Super za sve bebe i zadovoljne mame s pregleda... Ja jedva čekam idući petak 😊😊
Salatice bome teška dijeta, ali i cure su ti savjetovale, nekako sebi pojednostavi i posloži da ti bude podnošljivo...ne moraš biti striktna.
I ja još radim, i isto osjetim pritisak dolje pred kraj radnog vremena. Prošetam malo po uredu, do kolegice, odem na wc pa si olakšam... Mislim da ću od idućeg tjedna radit do podne i doma...
Lovre
a išli smo u ccoe samo do mullera, a muž kaže ja sam gladan...i eto nas opet 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji