Salatice nadam se da ces dobro podnijeti nove tabletice, meni su prvi mjesec bile ogavne, uzasno sam bila malaksala i non stop u toaletu, kasnije je postalo podnosljivo, i dalje mi se gadi vecina hrane i izgubila sam 8kg za par mjeseci, tek ih sad u trudnoci vratila. Nemoj gledati previse na jelovnik, moj ti je savjet da izbacis gluposti i slatkise, grickalice, bijeli hljeb, i to ti je iz terapiju pola posla. Ipak ne valja da u trudnoci vodis rigorozne dijete bebi treba hrana i vjerujem da ce se i tebi sve to odraziti na psihu bices nervoznija i sve, zato bolje rigorozne mjere ostavi za nakon poroda, a sada malo na kocnicu. 😁
Hvala curke.. Sve se bojim da necu ni docekat odlazak u TA zbog dijagnoze prijeteceg prijevremenog zbog cerviksa, ali dobro, mozda ih sve iznenadim i rodim u terminu 😁 Planiram onda cca 36 tjedan da krenem. Imam ja jos do tog..
Barbie predivno je, i nije uopce puno za toliko posla
Du super za pregled
Joooj znaci haramo po lidlu
ajmo po stoti put...kad ste isle na OGGT dan ranije ste normalno sve jele i pile? Ja sad dosla po uputnicu i sestra govori dan ranije dijeta i poslije 19 da ne jedem...pa to onda nije realan nalaz?!
url=https://lilypie.com]
Bravo curke za super preglede i napredne bebice! ☺
Barbie, divno je ovo od ići mići, jedva čekam naša slova i kindić da sastavimo i sve to skupa krenemo slagat i namještat 😍😍
Du, super za pregled. Dan prije ogtt jela sam normalno 😉
A ponuda u lidlu je opet super, pogotovo trudnički dio, nadam se da ćemo uspjet uloviti sve što nam treba 😁
Moja gospođica Oblačić je pri kraju 😁
Du,
😍 super curaaa 😊😊😊😊
Svjesna,
pa i meni je bilo cudno da mi kaze 100% pridrzavanje ove rigorozne (za mene rigorozne haha) dijete i tablete, ipak bas to sto sam trudnica, pojacan apetit, bebi svasta treba, itd, vjer sto su mi nalazi uzasni 🤣 Nastojacu se pridrzavati tako, ja se najvise bojim nekih padova secera zbog tableta i da cu krenuti mrsaviti u trudnoci. A evo istrese internet naopacke trazeci neke jelovnike hahah🤣
Du bravo za pregled 😊😍 😍
Barbie predivno je ovo za Nea😍
Duda oblačić 😍 😍 😍 ja jos nisam krenula radit,jednostavno kod nas nema nigdje materijala,nadam se da cu uskoro pronac to sta trazim i pocet radit😍 jedva cekam
ajme kako mi je predivan ovaj oblačić ❤️😍 divan divan!
što se tiče ogtt, normalno sam jela i pila dan prije i x dana prije. rekla sam već da sam došla vadit krv u DZ i nisam ni znala da su dobili i uputnicu za ogtt i da će mi taj dan to raditi. mislim da inače nije realan rezultat. a bolje da znate realne rezultate i poduzmete nešto ako je potrebno. moji realni rezultati su bili super i bez ikakvog "čuvanja"
Barbie super za pregled 😊😊 Neo raste svojim tempom, sad kad iznenadi velicinom i kilazom na porodu 🤗😄
Du super za Doru 😍😍 neka nama nase bebice rastu 😍
Duda prekrasan je oblak ❤
Ja danaa poharala city center, kupila si tenisice, posteljinu za Niku, kozmetike cudo, cak sam kupila i stvari za bolnicu 😅 nek se sve nadje spremno 💪 sad sam mirna, jos par sitnica..
Ajme opet lidl 😅😅 pa dokle vise 😁😁
Du za OGTT nisam nista jela nakon 19 h a taj dan sam sve normalno jela kao i inace, nikakve dijete i secer mi je bio super i nemam gestacijski dijabetes.. bolje da jedes kao inace, da ne bude lazan rezultat..
Hvala, bit će sladak kad postane bucmasti oblačić 😉
Pticoselico, super da si riješila dm i stvari za bolnicu, slobodno nam i ti šibni šta si sve kupila da prekontroliramo naše popise. Ja planiram to za neka tri tjedna ići lagano uzimati. Pa nek čeka spremno..jer što kažete sve, bliže nam se TA..a tamo nikad ne znaš kad će ti reći da moraš ostati.
Sortiraj odgovore
Najstariji