Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    03. Listopad 2018. 17:37

barbiemama, predivno je! Evo i mene s pregleda, sve je u redu, zatvorena sam, cura raste-imamo 590  grama 😍 palio je 4D, ali pokrila se preko cijele face k ne da se slikati!  dobila sam dozvoli za let u Njemacku, a moram obaviti OGGT i crvenu krvnu sliku (sto god to bilo)

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    03. Listopad 2018. 17:39

Du, odlično da je sve u redu i da Dora napreduje ❤️ tako se i Neo nije htio fotkati neko vrijeme. onda se ipak odlučio pokazati 🙈

• Strudlica
    03. Listopad 2018. 17:40

barbiemama

meni je zadnji pregled 2.11. nakon toga idem u TA 😊

btw, šalje Ići mići da je moja narudžba gotova i da će uskoro poslat. predivno mi je ❤️

Predivno izgleda  koliko košta?

barbiemama
    03. Listopad 2018. 17:41

Strudlica

Predivno izgledakoliko košta?

sve skupa 225 kn 😊

• Strudlica
    03. Listopad 2018. 17:42

Ana89

Strudlica

Ana89 meni se čini da sam ja imala rezultate glukoze slične tvojima pa me na nikakvu dijetu nisu poslali nego kao uredan nalaz, s tim da sam se ja najela dan prije slatkih štrudlica od višnje jer nisam znala da ću ići na ogtt

Ma neka, u normali sam, sve je u redu. Znaš što kažu, postaneš pacijent kad uđeš u ordinaciju htio ne htio😆 Ali ja sam se odlučila za mir. I da obavim samo što je zbilja nužno. Sve drugo nek si objese o rep.

m.girl6
    03. Listopad 2018. 17:43

Aaaa barbie prekrasno je 💙😍
    DU, super za curku i pregled i drago mi je da možete u Njemačku. Mi smo mislili na Plitvice za vikend, al s obzirom na moj cerviks, ipak nećemo riskirati. Ići ćemo sa bebijem na proljeće.
    Curke napokon sam dočekala trudnički tjedan u lidlu i pidžamice, ajme poharat ću ga slj tj ❤️

Noa 💙

truskawka
    03. Listopad 2018. 17:43

mmama2

Ja jedina ovdje jedem sve kao i prije 😱 slatko svaki dan, bijeli kruh,.brasno itd.. jedem i voce i sve al kao i inace, ne pijem nikakve vitamine, zeljeza itd i svi nalazi su super 🙃🙃

Nisi jedina..i ja se davim u svemu i svacemu 😁😁 pijem jedino zeljezo i to je to 😀 
    Sve ostalo kao i inace osim sto skoro pod obavezno imam jedan obrok voce ili vise obroka..kako mi pase😁 a upravo tamanim cipse 🙈🙈

❤N i V💙

m.girl6
    03. Listopad 2018. 17:45

Cure i ja tamanim sve po redu 🙈☺️😁

Noa 💙

barbiemama
    03. Listopad 2018. 17:46

ajme opet baby robica u Lidlu, pa bankrotirat ću 🙈

truskawka
    03. Listopad 2018. 17:46

mmama2

Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red

Ajmeee a ja moram iduci tjedan u cetvrtak se javiti tamo 😶😶

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.