barbiemama, predivno je! Evo i mene s pregleda, sve je u redu, zatvorena sam, cura raste-imamo 590 grama 😍 palio je 4D, ali pokrila se preko cijele face k ne da se slikati! dobila sam dozvoli za let u Njemacku, a moram obaviti OGGT i crvenu krvnu sliku (sto god to bilo)
url=https://lilypie.com]
Du, odlično da je sve u redu i da Dora napreduje ❤️ tako se i Neo nije htio fotkati neko vrijeme. onda se ipak odlučio pokazati 🙈
meni je zadnji pregled 2.11. nakon toga idem u TA 😊
btw, šalje Ići mići da je moja narudžba gotova i da će uskoro poslat. predivno mi je ❤️
Predivno izgleda koliko košta?
Ana89 meni se čini da sam ja imala rezultate glukoze slične tvojima pa me na nikakvu dijetu nisu poslali nego kao uredan nalaz, s tim da sam se ja najela dan prije slatkih štrudlica od višnje jer nisam znala da ću ići na ogtt
Ma neka, u normali sam, sve je u redu. Znaš što kažu, postaneš pacijent kad uđeš u ordinaciju htio ne htio😆 Ali ja sam se odlučila za mir. I da obavim samo što je zbilja nužno. Sve drugo nek si objese o rep.
Aaaa barbie prekrasno je 💙😍
DU, super za curku i pregled i drago mi je da možete u Njemačku. Mi smo mislili na Plitvice za vikend, al s obzirom na moj cerviks, ipak nećemo riskirati. Ići ćemo sa bebijem na proljeće.
Curke napokon sam dočekala trudnički tjedan u lidlu i pidžamice, ajme poharat ću ga slj tj ❤️
Noa 💙
Ja jedina ovdje jedem sve kao i prije 😱 slatko svaki dan, bijeli kruh,.brasno itd.. jedem i voce i sve al kao i inace, ne pijem nikakve vitamine, zeljeza itd i svi nalazi su super 🙃🙃
Nisi jedina..i ja se davim u svemu i svacemu 😁😁 pijem jedino zeljezo i to je to 😀
Sve ostalo kao i inace osim sto skoro pod obavezno imam jedan obrok voce ili vise obroka..kako mi pase😁 a upravo tamanim cipse 🙈🙈
❤N i V💙
Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red
Ajmeee a ja moram iduci tjedan u cetvrtak se javiti tamo 😶😶
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji