Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    03. Listopad 2018. 16:46

Asos definitivno restocka stvari, najčešće oko 6 ujutro. a nema nekog pravila. nekad usred dana vidim da je došlo nešto u mom broju kaj sam čekala. tako da samo treba biti uporan i strpljiv 😂

mi ovaj vikend farbamo stan konačno. kupili boju i sve. još moram srediti umivaonik i to je to od radova po stanu prije bebana. 

Emily1801
    03. Listopad 2018. 16:48

du1988

mmama2

Ja jedina ovdje jedem sve kao i prije 😱 slatko svaki dan, bijeli kruh,.brasno itd.. jedem i voce i sve al kao i inace, ne pijem nikakve vitamine, zeljeza itd i svi nalazi su super 🙃🙃

Nisi jedina, na isto tamanim sve zivo i nezivo…dok ne kazu stop 😂😂

Također. U svoju obranu, nisam ja to htjela beba jednostavno stalno nesto zeli jesti. Prozdrljivica mala. 😂😂

Klikerica
    03. Listopad 2018. 16:48

bambusovlist

mateja91

Cure razumijem vas s renovacijama, sretno vam i zelim da se posloze stvari kak treba do bebe… mi u slicnom problemu, tj. kupujemo stan i sad smo u onoj najgoroj fazi cekanja, cekamo da nam jave jel nam APN odobrio subvenciju za kredit, da se zgrada jos finalno dovrsi pa da dobijemo kljuceve, i onda sve jos treba namjestit 🤯 bas me jucer zvali da nam je kuhinja gotova, kad moze montaza… ja onak dobro pitanje, i ja bi rado znala kad moze montaza 😪 nadamo se cijelo vrijeme da cemo stici namjestit najosnovnije prije nego beba dode pa uselit, al sto vrijeme vise prolazi sve smo manje sigurni u to… cini se da cemo ga docekat ipak ovdje kod muzevih na katu, sto nam je s jedne strane ok jer ce nam se malo olaksat oko kuhanja, vesa i sl, al s druge strane jedva cekamoooo svoj mir 🙈

Baš je tako i kod nas!
    Sljedeći tjedan bih trebala naručit kuhinju po mjeri. Vodim se onom “sreća prati hrabre”. Ili lude. Ili oboje.
    Samo neka prati.
    Trebat će je!

Mateja91,voljela bi te razveseliti oko APNa ,ali ne mogu nažalost. Odobrenje ce ti doci kroz 15tak dana tek, isplate subvencioniranih kredita ti budu oko 15.11.-1.12. Prva rata starta s 1.1. i to je njima univerzalno pravilo. Prošla sam sve to prošle godine,u 8.mjesecu smo predali sve papire,isplata je bila 1.12. Svima koje znam je to startalo od 1.1.
    Brini za bebu... APN brige ce doci i proci! Vrlo brzo se zaborave kada si u svome...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801
    03. Listopad 2018. 16:49

barbiemama

Asos definitivno restocka stvari, najčešće oko 6 ujutro. a nema nekog pravila. nekad usred dana vidim da je došlo nešto u mom broju kaj sam čekala. tako da samo treba biti uporan i strpljiv 😂

mi ovaj vikend farbamo stan konačno. kupili boju i sve. još moram srediti umivaonik i to je to od radova po stanu prije bebana.

Hvala.😃
    I sretno s farbanjem. 😊

barbiemama
    03. Listopad 2018. 16:50

što se hrane tiče, isto tamanim sve ikad. ni u jednom trenutku nisam bila na nekoj dijeti ili se nečeg odrekla. obožavam hranu i veliki sam food hedonist 😍 inače u životu sam se teško debljala i da se držim neke takve malo rigoroznije dijete, mislim da bih bila u minusu s kilama. ali s druge strane, svjesna sam da mu mi hranidbene navike koma i da bih radi zdravlja ipak trebala pripazit. nemam više 20 god da mogu pojest kaj hoću i osjećat se lagano kao ptičica. 

Klikerica
    03. Listopad 2018. 16:52

nali

trudnicka ambulantakako se vodim privatno, nemam pojma za to.. 😐😳 Kad moram krenut u bolnicu i da li je to obavezno?

Od 36.tjedna na dalje su meni rekli... trebati ces od socijalnog ginića uputnicu za pregled u bolnici,a dalje te vode pod internim uputnicama

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    03. Listopad 2018. 17:05

Klikerica

Mina93

Samo ustrajno sa dijetama i vjezbama i mirovanjem, kome je sto propisano 😁 kad znamo za koga je to sve se moze, uostalom nije nam ni ostalo jos puno do upoznavanja sa bebanima 😍😊
    Ja isla po uputnicu za ogtt i sustav me salje u zd da obavim jer nisam jos prebacila doktora u zg, nebi da je samo tako tu premjestit doktora 😮😪 poludila sam.. Frendica mi sa malim od par tjedana isla od jednog doma zdravlja do dr jer je pedijatri nisu htjeli primit, sami idioti, morala je molit pa su je u trecem jedva primili, pa ti premjestaj i trazi doktore u zg.

Odi na Jarun - Horvati , Hrvoja Macanovica 2a, ili Baričević ili Potočki Rukavina,mislim da primaju. Isti dan eobiješ papir i odneseš u HZZO,vrlo brzo se to riješi. Kroz dan dva. Ako živiš tu i doktor ti treba tu. Osim toga bebin doktor ce biti onaj koji je tvoj,tj. Biti ce automatski dodijeljen u Zadar. Riješi to bolje prije.

Hvala ti, da i planirala sam ja to rijesit i prije tj odma nakon pira al proleti 6mj 😂 mislim svakako to sredit kroz deset dana, jer moram i pedijatra potrazit, a za patronazu se javim samo u kvart  ajde bar je nesto jednostavno 🙄

Mina93
    03. Listopad 2018. 17:09

Klikerica

nali

trudnicka ambulantakako se vodim privatno, nemam pojma za to.. 😐😳 Kad moram krenut u bolnicu i da li je to obavezno?

Od 36.tjedna na dalje su meni rekli… trebati ces od socijalnog ginića uputnicu za pregled u bolnici,a dalje te vode pod internim uputnicama

Ides pri kraju trudnoce u TA izabranog rodilista, dosta variraju tjedni, neki idu tek od 38 a neki se prebace u 32tt..meni je u planu ici sad na zadnji pregled privatno u 33 i onda nakon tog se prebacit u TA 

mmama2
    03. Listopad 2018. 17:12

Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    03. Listopad 2018. 17:14

meni je zadnji pregled 2.11. nakon toga idem u TA 😊

btw, šalje Ići mići da je moja narudžba gotova i da će uskoro poslat. predivno mi je ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.