Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambusovlist
    03. Listopad 2018. 15:48

mateja91

Cure razumijem vas s renovacijama, sretno vam i zelim da se posloze stvari kak treba do bebe… mi u slicnom problemu, tj. kupujemo stan i sad smo u onoj najgoroj fazi cekanja, cekamo da nam jave jel nam APN odobrio subvenciju za kredit, da se zgrada jos finalno dovrsi pa da dobijemo kljuceve, i onda sve jos treba namjestit 🤯 bas me jucer zvali da nam je kuhinja gotova, kad moze montaza… ja onak dobro pitanje, i ja bi rado znala kad moze montaza 😪 nadamo se cijelo vrijeme da cemo stici namjestit najosnovnije prije nego beba dode pa uselit, al sto vrijeme vise prolazi sve smo manje sigurni u to… cini se da cemo ga docekat ipak ovdje kod muzevih na katu, sto nam je s jedne strane ok jer ce nam se malo olaksat oko kuhanja, vesa i sl, al s druge strane jedva cekamoooo svoj mir 🙈

Baš je tako i kod nas!
    Sljedeći tjedan bih trebala naručit kuhinju po mjeri. Vodim se onom “sreća prati hrabre”. Ili lude. Ili oboje.
    Samo neka prati.
    Trebat će je!

• Strudlica
    03. Listopad 2018. 15:56

Ana89 meni se čini da sam ja imala rezultate glukoze slične tvojima pa me na nikakvu dijetu nisu poslali nego kao uredan nalaz, s tim da sam se ja najela dan prije slatkih štrudlica od višnje jer nisam znala da ću ići na ogtt

Emily1801
    03. Listopad 2018. 16:00

Cure koje radite zavidim vam. Bas mi nedostaje drustvo s posla, akcija i da se nesto stalno dogadja. A i moja lijepa placica. 😂
    Ali buduci da ne mislim imati vise djece ovo ce mi biti jedini period mira. Kad dode beba nema vise spavanja do kad ja hocu, spavat cu do kad šefica kaze da se spava. 😋
    I bas se veselim maloj šefici. 😍

Ajme dobro si rekla m.girl mislim da cu se navuci, ima predivnih stvarcica.
    Zna li netko restockaju li kad iteme i u koje vrijeme? Nema mekanih trudnickih tajica koje zelim u mojoj velicini. 

Ana89
    03. Listopad 2018. 16:00

Strudlica

Ana89 meni se čini da sam ja imala rezultate glukoze slične tvojima pa me na nikakvu dijetu nisu poslali nego kao uredan nalaz, s tim da sam se ja najela dan prije slatkih štrudlica od višnje jer nisam znala da ću ići na ogtt

Ma neka, u normali sam, sve je u redu. Znaš što kažu, postaneš pacijent kad uđeš u ordinaciju htio ne htio😆 Ali ja sam se odlučila za mir. I da obavim samo što je zbilja nužno. Sve drugo nek si objese o rep.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    03. Listopad 2018. 16:04

Super za pregled Barbie! Neka lijepo Neo napreduje!
    Ana, samo naprijed, priušti si malo gušta 👍 Meni je apetit ogroman zadnjih dana, morat ću malo pripaziti jer mi se bliži guk profil za 10 ak dana.
    Joooj puno nas se bliži trudničkim ambulantama, vaš sam uzbuđena pratiti sve 😍 Iako ja sam već neko vrijeme na Merkuru pa neću osjetiti promjenu 😉

mmama2
    03. Listopad 2018. 16:30

Ja jedina ovdje jedem sve kao i prije 😱 slatko svaki dan, bijeli kruh,.brasno itd.. jedem i voce i sve al kao i inace, ne pijem nikakve vitamine, zeljeza itd i svi nalazi su super 🙃🙃 

Klikerica
    03. Listopad 2018. 16:35

Mina93

Samo ustrajno sa dijetama i vjezbama i mirovanjem, kome je sto propisano 😁 kad znamo za koga je to sve se moze, uostalom nije nam ni ostalo jos puno do upoznavanja sa bebanima 😍😊
    Ja isla po uputnicu za ogtt i sustav me salje u zd da obavim jer nisam jos prebacila doktora u zg, nebi da je samo tako tu premjestit doktora 😮😪 poludila sam.. Frendica mi sa malim od par tjedana isla od jednog doma zdravlja do dr jer je pedijatri nisu htjeli primit, sami idioti, morala je molit pa su je u trecem jedva primili, pa ti premjestaj i trazi doktore u zg.

Odi na Jarun - Horvati , Hrvoja Macanovica 2a, ili Baričević ili Potočki Rukavina,mislim da primaju. Isti dan eobiješ papir i odneseš u HZZO,vrlo brzo se to riješi. Kroz dan dva. Ako živiš tu i doktor ti treba tu. Osim toga bebin doktor ce biti onaj koji je tvoj,tj. Biti ce automatski dodijeljen u Zadar. Riješi to bolje prije.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• nali
    03. Listopad 2018. 16:36

Barbie super za pregled 💜
    Ana nemoj biti tako stroga prema sebi, pa priusti si nesto fino ponekad za jesti.
    Salatice- cisto za upozorenje da se ne scimas ako ti bude dugo muka od tableta, ja sam imala mucnine mjesec dana dok mi se tijelo nije prilagodilo na terapiju, ali naviknes se pa nije bed
    trudnicka ambulanta kako se vodim privatno, nemam pojma za to.. 😐😳 Kad moram krenut u bolnicu i da li je to obavezno? 

• nali
    03. Listopad 2018. 16:42

I da, stvarno vas jos ima puno koje radiite. Svaka vam cast curke

du1988
    03. Listopad 2018. 16:42

mmama2

Ja jedina ovdje jedem sve kao i prije 😱 slatko svaki dan, bijeli kruh,.brasno itd.. jedem i voce i sve al kao i inace, ne pijem nikakve vitamine, zeljeza itd i svi nalazi su super 🙃🙃

Nisi jedina, na isto tamanim sve zivo i nezivo...dok ne kazu stop 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.