Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red
Ajmeee a ja moram iduci tjedan u cetvrtak se javiti tamo 😶😶
❤N i V💙
Salatice nadam se da ces dobro podnijeti nove tabletice, meni su prvi mjesec bile ogavne, uzasno sam bila malaksala i non stop u toaletu, kasnije je postalo podnosljivo, i dalje mi se gadi vecina hrane i izgubila sam 8kg za par mjeseci, tek ih sad u trudnoci vratila. Nemoj gledati previse na jelovnik, moj ti je savjet da izbacis gluposti i slatkise, grickalice, bijeli hljeb, i to ti je iz terapiju pola posla. Ipak ne valja da u trudnoci vodis rigorozne dijete bebi treba hrana i vjerujem da ce se i tebi sve to odraziti na psihu bices nervoznija i sve, zato bolje rigorozne mjere ostavi za nakon poroda, a sada malo na kocnicu. 😁
Hvala curke.. Sve se bojim da necu ni docekat odlazak u TA zbog dijagnoze prijeteceg prijevremenog zbog cerviksa, ali dobro, mozda ih sve iznenadim i rodim u terminu 😁 Planiram onda cca 36 tjedan da krenem. Imam ja jos do tog..
Barbie predivno je, i nije uopce puno za toliko posla
Du super za pregled
Joooj znaci haramo po lidlu
ajmo po stoti put...kad ste isle na OGGT dan ranije ste normalno sve jele i pile? Ja sad dosla po uputnicu i sestra govori dan ranije dijeta i poslije 19 da ne jedem...pa to onda nije realan nalaz?!
url=https://lilypie.com]
Bravo curke za super preglede i napredne bebice! ☺
Barbie, divno je ovo od ići mići, jedva čekam naša slova i kindić da sastavimo i sve to skupa krenemo slagat i namještat 😍😍
Du, super za pregled. Dan prije ogtt jela sam normalno 😉
A ponuda u lidlu je opet super, pogotovo trudnički dio, nadam se da ćemo uspjet uloviti sve što nam treba 😁
Moja gospođica Oblačić je pri kraju 😁
Du,
😍 super curaaa 😊😊😊😊
Svjesna,
pa i meni je bilo cudno da mi kaze 100% pridrzavanje ove rigorozne (za mene rigorozne haha) dijete i tablete, ipak bas to sto sam trudnica, pojacan apetit, bebi svasta treba, itd, vjer sto su mi nalazi uzasni 🤣 Nastojacu se pridrzavati tako, ja se najvise bojim nekih padova secera zbog tableta i da cu krenuti mrsaviti u trudnoci. A evo istrese internet naopacke trazeci neke jelovnike hahah🤣
Du bravo za pregled 😊😍 😍
Barbie predivno je ovo za Nea😍
Duda oblačić 😍 😍 😍 ja jos nisam krenula radit,jednostavno kod nas nema nigdje materijala,nadam se da cu uskoro pronac to sta trazim i pocet radit😍 jedva cekam
ajme kako mi je predivan ovaj oblačić ❤️😍 divan divan!
što se tiče ogtt, normalno sam jela i pila dan prije i x dana prije. rekla sam već da sam došla vadit krv u DZ i nisam ni znala da su dobili i uputnicu za ogtt i da će mi taj dan to raditi. mislim da inače nije realan rezultat. a bolje da znate realne rezultate i poduzmete nešto ako je potrebno. moji realni rezultati su bili super i bez ikakvog "čuvanja"
Sortiraj odgovore
Najstariji