Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    03. Listopad 2018. 12:01

Emily, to je bas cest slucaj s bebicama, bas kad mi nesto hocemo, e oni tad nece! Kao kad me lupa i radi vratolomije u stomaku, cim uzmem mobitel i krenem snimiti, smiri se. Bitno da je s njom sve ok, za ostalo lako! 
    salatice, meni taj jelovnik djeluje skroz ok i da ga se uopce nije problem pridrzavati. Prije par godina smo dobili salmonelu, medju nama i jedna trudnica. Trebala si vidjeti jelovnik nakon toga, ovo tvoje mi se cini cist' fajn 

Luka ❤

• nali
    03. Listopad 2018. 12:03

Emily1801

Sretno svima danas na pregledima.

Htjela sam pitati cure koje su narucivale maternity s Asosa jeste li zadovoljne? Ja bi narucila, izmedu ostalog, i tajice za trudnice pa me zanima jesu li kvalitetne ili da ih bolje preskocim i uzmem na drugom mjestu?

Definitivno ti preporucam asos. Brdo toga sam narucila i sve mi je bilo ok. Tajice nisam, ali jesam trudnicke hlace.. Uzela sam broj vece nego inace jer sam i dobila 10 kila pa ono.. Grudnjaci isto, uzela sam broj vece. Stigne za par dana.

Pticaselicazgst
    03. Listopad 2018. 12:06

Boook curke,
    Sretno svima s renovacijama, nazalost znam kako je to, sva sreca nismo u zg trenutno.. radi renovacije stana je i otpala mogucnost da rodim u zg jer jednostavno stan jos nije gotov!!! 😤 a trebali smo uselit 1.9 eto toliko o majstorima 😪 al ne sekiram se vise, bas me briga. 
    Sto se pokreta tice i moja je bila full mirna za vikend i od jucer je totalno poludila, udara, mice se nema mira. Mislim da to ide na dane, ni ja se vise ne brinem 😊
    Ufff Salatice moje, oduzeli ti krempite 😟😟 ovo je bas stroga dijeta ali moras se toga sad drzat radi malene i sebe. Znam da ces to uspjet, a muzu daj jednu iza usiju da mu vise ne pada na pamet jest ono sto ne smijes ispred tebe 😊
    Svratit cu i ja do kauflanda sutra, mozda i uzmem nesto 😊
    Netko je pitao za onu ljuljalicu, meni je to bzvz  em skupo i ne cini mi se prakticno uopce. Za babybjorn sam cula same pohvale, tako da mozes razmislit o njoj kao alternativi 😊
    Truskawka neka si se ti nama javila da znamo da je sve u redu s bebicama, sam nek rastu 😊😊

pepe1907
    03. Listopad 2018. 12:25

Salatice evo dijeta koju sam ja dobila za gestacijski... ali posto mi ke secer ispod granice ja je se ne drzim 🤰😊 i ovo ti moze posluziti 
    http://www.poliklinika-harni.hr/Dijeta-1800-kcal.aspx

Salatica9192
    03. Listopad 2018. 12:36

Hvala cure 😊 Jeste mi puno lakse sada, mislim nisam se nesto prepala, i dalje smatram da je ovo izazvano naglim debljanjem i nenormalnom količinom slatkisa i doktor je sam to rekao, alii predispozicija je bila prisutna. Muz je procvjetao, ruzno reci hahahha, mislim sto cu nakon poroda se morati baviti fizičkom aktivnošću. Sve on planira, bazen, setnje na brda nasa haha.
    Pepe, hvala za jelovnik, istrazicu ga kuci, moram vidjeti koja ja to jela mogu spremati sve, vec sam pisala da nisam neki kuvar... sad cu postati hahah 🤣
    Usla u prodavnicu, uzela crni hljeb, ribu sardinu i kefir. Umirem od gladi hahaha. Valjda je to oke, dok ne udjem u fazon 🤣

Salatica9192
    03. Listopad 2018. 12:37

Da, rekao mi je da pocnem sa 500mg 2x1, pa da predjem na 1000mg, ako mi bude odgovaralo. Valjda mogu mucnine biti. Vidjecemo :P

Ivylee
    03. Listopad 2018. 13:01

Salatice, samo se pridržavaj prehrane i bit će sve 5 !!! Ja bi ti samo savjetovala da imaš 5 manjih obroka, dakle 3 glavna i dvije užine, eventualno 6ti kasnovečernji jogurt ili mlijeko ako budeš gladna pred spavanje. Na taj način nećeš imati nagle skokove šećera ni inzulina a i tebi će biti lakše jer nećeš biti toliko gladna. To ti u konačnici izgleda kao nikad gladna, nikad sita 🙈

MareiKate
    03. Listopad 2018. 13:08

Hej curke, imam slabo vremena pisati pa se ubacim samo kada mi se čini da imam savjet ili nešto "pametno" za reći... :D
    Rosita, mislim da ima boljih rješenja od te njihalice, u smislu praktičnijih i jeftinijih, a ne lošijih. Jedna frendica ima to, em joj beba ne gušta pretjerano biti u tome, em generalno bebe ne mogu dugo biti u tome... Ona mi ju je ponudila posuditi ali mislim da ću čak radije kupiti neku manju, jednostavniju i jeftiniju... Čak su one u kojima se beba s vremenom sama nauči ljuljati najbolji izbor po meni, to ih više zabavlja koliko imam iskustva...
    Što se tiče kauflanda, nisam tamo sama ništa kupovala ali sestra mi je dala svoju robicu, među njima i nešto iz Kauflanda i to iz Kauflanda ne liči na ništa, i kaže mi ona da je nakon dva pranja sve otišlo nekud u stranu, neke bodije više nije mogla ni obući na malu kolko su se izvinuli nekud. Ne znam jel i sad ta robica tamo takva, ugl na njenim etiketama stoji pretty baby pa eto, čisto savjet. Pamuk izgleda fino još uvijek i sve, ali baš se sve nekud izvrnulo i ne liči na ništa... Dok je Lidl super i nakon hrpe nošenja!

Blaza26
    03. Listopad 2018. 13:08

Salatice stroga je dijeta,ali ima ovdje puno finih namirnica,da se svasta iskombinirat. Mislim da ce beba imat sasvim dovoljno vitamina iz ove hrane,samo pravilno kombiniraj.  Bit ce to sve dobro.
    Emily moja isto divlja na uzv. Cim doktor stavi uzv,ona lupne. Al na trenutak uhvati lice i ona.se brze bolje okrene. Bas ko da bjezi od ultrazvuka,mozda stvarno ima nesto sto ih ometa,pa se toliko meskolje.😊

MareiKate
    03. Listopad 2018. 13:10

Salatice, za utjehu, mislim da što manje jedeš "junk" fooda to manje te i vuče, to je ko neka droga, pa mislim da ćeš se brzo priviknuti na novi režim prehrane... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.