Hej mamice pratim vas ali se ne javljam cesto. Može mala pomoc. Ima netko ovu njihalicu sa slike? Moji bi kupili neki veci poklon pa kako sve imamo mislim si uzeti malo luksuza 😊 pa moze savjet jel se isplati potrositi puno novaca za tako nesto. Hvala 😄
Moja prijateljica je ima i kaže da nema smisla. Navodno je jako teška i onda je nije zgodno micati, pa je nije baš previše koristila. To je iskustvo iz druge ruke, možda netko ima drugo mišljenje. Kako sam čula, ona babybjorn je puuno bolja.
Kolacici, mislim da ne trebaš brinuti. I moja curica je jako jako aktivna stalno, a evo u subotu i nedjelju je bas bila mirna, javila se povremeno al sve nešto kratko i nježno. Od ponedjeljka je opet živahna.
Dobro kaže zadranka, slušaj intuiciju, al možda bolje da pricekas do sutra. A danas probaj ležat što više, tada se najviše javljaju..neke bebe reagiraju kad im se glazba pusti ili kad mama pojede čokoladu 😉
Ja zavrsila. Doktor je savrsen, prijatan, zeza, opusten, sve objasnio slikovito (imam i crtez cak hahahha). Dijagnoza: inzulinska rezistencija. Ovim tempom bih kroz par godina dobila Dijabetes. Misli da sam ja to imala i prije trudnoce, ali se sad povisilo sa kilogramima i mirovanjem. Dobra stvar je sto je rjesivo sa ishranom i aktivnoscu prvobitno, ali kako ja nmg aktivnost, dobila sam tablete Glucophage koje ne skode bebi, cak i pomazu da se izbori sa mojim ovolikim inzulinom, da se ne udeblja. Dao mi da radim nalaze za stitnu i kontrola za mjesec dana gdje hoce da vidi sve uredno, jer za mjesec dana se moze regulisati, do moje glave je kako cu se ja pridrzavati. Ali sve ga ispita i kad sam dobila jelovnik, ono zapita se, pa smijemo li mi ns ovako strogu dijetu u trudnoci :O Evo slika, sta se preporucuje, a sta ne, pa ako neko zna od vas da li je ovo dovoljno za bebu (jer je rekao strogo pridrzavanje dok ne dobijem dozvolu za kretanje):
Pozdrav svima.
Mi smo također bili u radovima, uređivali smo djeciju sobu i krecili ali napokon je sve gotovo. Jos cekam krevetic i madrac da stignu. Ulovio me nesting, sve ribam, perem, peglam.
Sljedeci tjedan planiram ici na šišanje tako da ce Mirna uskoro imati novu mamu. 😂
Bili smo na 4D na Podobniku, ali beba je bila jako tvrdoglava i spavala svih pola sata. Sva je bila nekako poprecno, glava ispod mojih rebara desno a nogice dolje lijevo ispod pupka. I glavu je zakopala u posteljicu tako da nismo uspjeli vidjeti lice, ali su potvrdili da je sve uredno i da je spol zenski.
Ovo je vec drugi uzv na kojem spava, pocinjem vjerovati da joj je spavanje na ultrazvucima hobi.
Prijateljica je isto trudna, njena beba ima suprotan hobi- divljanje na ultrazvucima.
Samo da prijavim da muz jede burek pored mene!!!!!!!!!!!! Nije svjestan sta mi radi 🤣Dok ja trazim sta cu jesti, jbt 🤣
salatice, vjerujem da si sada puno mirnija, pridrzavaj se prehrane i bit ce sve ok! emily, nek je s bebicom sve u redu, iako znam koliko bi voljela vidjeti facicu (i ja se tome danas nadam) 😁
url=https://lilypie.com]
Sretno svima danas na pregledima.
Htjela sam pitati cure koje su narucivale maternity s Asosa jeste li zadovoljne? Ja bi narucila, izmedu ostalog, i tajice za trudnice pa me zanima jesu li kvalitetne ili da ih bolje preskocim i uzmem na drugom mjestu?
salatice, vjerujem da si sada puno mirnija, pridrzavaj se prehrane i bit ce sve ok! emily, nek je s bebicom sve u redu, iako znam koliko bi voljela vidjeti facicu (i ja se tome danas nadam) 😁
Nadam se da ces ti imati vise srece. 😊
Ova moja je bas tvrdoglava mala jarcica. 😂
Salatica- imam ju ja godinama i pod kontrolom je cim pazim na prehranu, ne ono full striktno. Ono sto mi najvise pomaze kombinacija lchf prehranel(keto) i tjelovjezbe ali ne ono cardio nego utezi i deri. Ali naravno to nakon poroda do tada paziti na klopu
Super curke za preglede 💜💜
Moram u taj kaufland, bas ima fora baby stvarcica. Neznam jos sto cu dobiti od drgih ali vrijeme je da se malo zesce bacim u kupovinu.
Sretno vama koje imate radove i da se sto prije zavrsi. Ja isto jos neznam gdje cu biti kada dode bebica i veliki je to stres.
Sto se tice micanja bebe, moja je jedan period lupala stalno, evo sad vec cetvrti dan tek tolko neke lagane pokrete napravi tu i tamo.. Nekako se ne brinem, svako ima svoje bolje i losije dane. Bitno da se ipak pokrene tu i tamo.
Salatice- mislim da je kod nas balkanaca najveci problem u prehrani bijelo brasno, bijela riza i krumpir. Uz svaki rucak. Izbaci to i zamjeni zdravijim namirnicama kao sto sam ti i ranije rekla i bit ce sve ok. Tablete koje si dobila su ok, ja pijem tablete istog sastava ali drugog naziva. U kojoj dozi ti je dao?
Sortiraj odgovore
Najstariji