allie, daaaaaa! A bebica im je predivna, naletila sam slucajno na profil i odusevljavaju me pozitivom svi troje+chillko 😂 i da, prijavljujem uspjesno pranje madracica iz kosare, nije se izvitoperio i bura ga je osusila! 😎
I ja ju pratim 😂😂😂
Možda je od infekcije moju je imala netom prije poroda?
Sjećam se da je bila stavila story gdje je na lopti i napisala da je mislila da su trudovi, a ono infekcija
Joojj, tog se i ja bojimmm. Zubi i kosa. Nista strije, neka ih ako se pojave, samo zube i kosu da spasim hahahaha.
Inace tako mi se mijenja frizura, odjeca, pa kuca, svasta bih promijenila i sredila (komodu, tv, garnituru, sve iz 2015-te inace xD ali sve je ono, samo da se uzme da predjemo na sprat kupovano, bez nekog kvaliteta i nije me zanimalo to, a sad me vec zanima).
Maggie i ja bacim pogled na jesenske da vidim kakva su iskustva, porodi, bolnice, ipak su nam one najblize sad i imaju friske info 😂😂
A po postovima smo ih odavna presisale 😂😂
Daj info o bolnicama, koje hejtamo trenutno?
😂😂 Ni nema ih nekim cudom, sve su zadovoljne.. Ja najvisr pratim oce li biti sta za sv duh posto mi je u planu tamo ici i pratim sad za merkur posto sam tamo bila na tecaju i isto su mi dobri, dok npr cura koja je rodila prije god dana bila zadovoljna bolnicom primaljama, al zato na odjelu babinjaca joj bile sve sestre koma i jedva jr cekala doma
Daj pošalji malo 😂😂😂😂. Trebat ćemo extra željezo nakon poroda 😂😂
Ja sam si kupila najmanje pakiranje kupinovog vina, haha
Ja ga pila jucer u gostima 😂😂
Jel moram za Petrovu kod njih na tečaj ili mogu u dom zdravlja?
facebook.com/mamaimak/
Du meni se takodjer manje masti kosa, to mi je odlicno 😁😁 al nisam primjetila da mi manje ispada kao sta je to inace pa se nadoknadi nakon poroda, mislim ispada mi isto kao i prije, cak sam i frizerku pitala da mi potvrdi jer sam se pribojala da mi previse ispada al ona kaze da je normalno..
Ana divni su skafandercici 😍 meni je u planu kupit jedan za setnje 😁
Samo da vas brzinski pozdravim, opet me lektira docekala 😁 Lijepi trbuscici, bebice iiiiii puno fine hrane ste napraviile ovih dana. Sto se tice dolazaka nakon poroda, ja si razmisljam postaviti security na vrata haha nikoga necu pustiti prvih mjesec dana osim svoje mame, nek se ljuti ko god oce. Moja beba, moj zivot, moja pravila.
Zaboravila sam ko, ali znam da vas je nekoliko bilo u podobniku na onom gratis 4D. Kako je bilo?? Ste dobile slikice?
Ana,
hahahaha, morate mi doci u goste 🤣😍 Tj mami, ja nista to ne znam 😏 Ali natjerace mene Lena sve da naucim 😍 kad vec imam priliku za svasta domace. Do sad je napravila: ajvar, kisele paprike, kisele paprike sa sirom, krastavce, fafarone, sok od grozdja bez secera, sok od aronije, liker od aronije, kiseli kupus stavila meni za sarmu malo, grah salatu. A sezona je tek krenula haha, bice tu i kecapa, paradajz sosa, satarasa, raznih tursija, ako nadje sipaka, napravice i marmeladu. Ma samo joj daj nesto da pravi 😂 Ko voli tako domace, imam dobar turizam hahahhaha.
Svaka cast mami,ja sam dole isto svasta pravila,od ove godine imamo svoj vrt tu,muzic sve priprema da mozemo posadit jedva cekam meni to ko terapija dode ,ne pravim ja sad neke kolicine ali za nas dosta .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure, je li rano da mi beba skace po mjehuru? 🤔
Joj, nije 😂😂😂 Meni to već stara stvar 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji