mene i dalje drži ukliješten taj lijevi kuk/guz. danas sam jedva obavila sve kaj sam planirala 🤪
što se tiče praznovjerja, moja mama mi i dan danas drži propovijed kad skuži da sam oprala kosu nedjeljom ili nekim kršćanskim blagdanom. uvijek ju pitam pa što bi bilo koji svetac imao protiv moje osobne higijene i zašto bi mu smetalo da operem kosu. pa opet ...nemoj stavit veš prat jer je nedjelja. meni su to baš bedastoće.
Curke, baš ste se neobično raspisale, s obzirom da je vikend 😉
Što nas sve reći? 😁 Ja sam mišljenja da svatko treba vjerovati u ono što želi vjerovati i da ne treba nikome drugome nametati svoja mišljenja. Svi smo različiti, da nismo bilo bi dosadno 😉 Ja vjerujem u Boga i molitvu, običaje i tradiciju volim, a ta neka čudesa koja spominjete-to mi je praznovjerje. Al opet, tko želi stavit crveni konac svome djetetu na ruku ili šta god drugo, nije moje dijete pa nemam ništa protiv niti me se tiče. Ja nedjeljom perem kosu jako često, uključim perilicu nekad i čak počistim stan ako nisam stigla subotom. A znam da mi je bilo smiješno uvijek što prijateljici iz srednje mama nije dala da pere kosu i reže nokte nedjeljom. 😁
Ja jedva čekam da budem u tjednima u kojima ste neke od vas, koje ste sve namjestile, počinjete robicu prati..i onda stižu naši malci brzooo.
Za babine ne znam kad ćemo početi primati goste al znam da se želim malo oporaviti i da nas troje uživamo sami neko vrijeme u našoj povećanoj obitelji ☺
Nikako vas uloviti zadnji tjedan, dok pohvatam sve ali neka 😁
Prvo, Ptico hvala na komentaru za megnezij i ponovnu dobrodoslicu 😂. Bas otkad sam se pozalila da me svaku vecer hvataju grcevi, njih nema 😂 ali svejedno cu sutra otici i uzeti neki, za svaki slucaj.
Dalje, babinje... Muzu sam odmah rekla da prvih mjesec sigurno a mozda i duze nema nikakvih posjeta osim roditelja... Budem li se ja dobro osjecala i ovisi kakvo ce vrijeme biti mozda dozvolim najavljene posjete ali nek bude spreman poslati kuci sve koji nam dodu nenajavljeni... Ne zanima me, necu ja sluzit nekoga ako nisam sposobna. Pali.
Praznovjerjaaaaa ❤️ joj, ja obozavam te price... Moja svekrva je navodno veliki vjernik, krizevi po kuci, odlasci na mise, post petkom, stovanje svih svetaca i plakanje na neke mucenike i sta ja znam sve jos... ALI, ne smijes palit masinu ni o peglati nedjeljom, ne smijes prati kosu i sisati nokte nedjeljom, petkom ne smijes ici na put, u korizmi ne smijes nista zapocinjati... A zadnje sta mi je rekla je da ne smijem sastaviti krevetic nego ce to oni kad ja rodim... Aha, samo sam se nasmijala i naravno da cu ga sastaviti i postaviti i naravno da ju necu pitati za dopustenje... A vec vidim da ce biti pritiska da krstimo malu sto prije... Nema sanse, dogovorili smo vec da ce biti nakon Uskrsa kad bude lijepo vrijeme, pa nek ce mala imat 5 mjeseci...
Bok svima!
Nadam se da ste svi super!
Čitam o tečajevima koje pohađate u ZG.
Zna li tko išta o tečajevima za trudnice u Splitu?
Kad to počinje, kako se upisati, koliko traje?
Bok svima!
Nadam se da ste svi super!
Čitam o tečajevima koje pohađate u ZG.
Zna li tko išta o tečajevima za trudnice u Splitu?
Kad to počinje, kako se upisati, koliko traje?
Da, bas je nedavno Ptica pisala o tome.
Svaki prvi ponedjeljak u mjesecu krece tecaj s pocetkom u 13h.
Ja cu ici na onaj u 11 mjesec jer ce tad i muz moci ici sa mnom 😊
Hihi Bruna neka si ti nama nazad, pa makar i povremeno 😊 nema na čemu 🤗
Bambusov list dobro je Bruna napisala, s time da tecaj nije obavezan za splitsko rodilište. Ako zelis imat pratnju onda se placa 400 kn. Prijave se rade kod tajnice klinike na 2 katu svaki radni dan od 9-11. Ni minutu kasnije 😏
Bruna btw onda se vidimo u 11 mjesecu tamo 💪😊
Prijavljujem curenje kolostruma...
znači samo sam se trebala pošteno uzrujati i zabrinuti oko dojenja, i mlijeko je odmah došlo
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
I ja prijavljujem curkanje kolostruma, za sve one kaj su mi tupili nećeš imat mlijeka jer si mršava i bla bla, babske price. 😳🙈
A to za kolica, slažem se sa curama, kaj koga boli fifi koliko ću platiti kolica, da uzet ću skuplja jer to mogu, ionak oni koji ne mogu rade uvijek cirkuse i od svadbe i od krstitka i to sve na milijun rata, svako ima svoj život i odlučuje kak želi. Isto komentari na plaćanje privatnog pregleda, ma kaj te boli, ti si lijepo kupi naočale za 2000kn ili si plati hotel na moru, a ja ću platiti uzv kod Kosa i točka. Imamo različite prioritete, nikak da neki ljudi to shvate 🤔👿
Noa 💙
Hvala vam, cure!
Moj mužjak stigne sa mnom tek u 12. mjesecu i, dobro razmišljate, mogla bih i ja čekati do tada. Super je da je to tako često.
Osim lica svoje djevojčice, jedva čekam vidjet i njegovo lice na porodu.
Sortiraj odgovore
Najstariji