Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    30. Rujan 2018. 21:55

Klikerica

du1988

klikerice, ovo mi je full zanimljivo! Pojma nisam imala ovaj postotak djece rodjene sa zubicima i ovo za krvavu pelenu 😱

zato vam i pretipkavam sve zanimljivo što sam zapisala, jer pola toga ni ja pojma nisam imala, i ono prvi put sam čula… evo sada sam i slajdove koje imam stavila. Nadam se da nisam predosadna. Tečaj je završio, tako da neću više maltretirati sa edukacijom

Ja planiram na tecaj u 11.mjesecu, samo cu se raspitati jel bolje u bolnici ili u sklopu DZ. mozda zadranka zna, negdje je nestala? 😁 i da hodocastim u Lidl ujutro, naostrit cu laktove 💪

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    30. Rujan 2018. 21:56

božepetra

Ja nisam spremila nigdje nijedan post o tome koliko mi čega treba. Računam da imam još vremena, ali ne znam oko kojeg da se broja po veličini vrtim.

ovisi dosta o veličini bebe kad se rodi. neke su rekle da im je beba za 2 tjedna nosila 62, a neke da je i 56 bio velik prva 3 tjedna. tako da u biti bi meni to baš nije sigurno da ću pogoditi broj. 

barbiemama
    30. Rujan 2018. 21:58

Klikerica

barbiemama

mene ufatila neka briga da nemam dovoljno bodića i gegica, a da sam kupila previše kompletića. vjerojatno sam si samo umislila, ali ziher ću kupovati još 

zar mi ne napadamo LIDL ujutro?

jasno. dolazim 5 do 8, oblačim usku majicu da bude obvidno da sam trudnjača. samo nek me probaju prestić i izgurat. doduše, malo me ukočilo u leđima pa ne znam kolko brzo mogu do polica 😂

a prije Lidl shoppinga ja obavljam i h&m online 😂 nadam se da će mi onda bit dosta robe 😁

luks
    30. Rujan 2018. 22:00

nisam ni ja kolostrum imala ni u prvoj trudnoći a evo ni sad. I drago mi je da nemam 😅 meni je mlijeko došlo mislim drugi il treći dan u rodilištu. Nema frke cure, za dojenje i hoćete li imat mlijeka ili ne, ne mislite sad o tome. Mislim da ja kali lijepo napisala, svejedno ćete svojim bebama bi najbolje majčice😊😊
    Moj muž je bio na 1. porodu, nismo išli na tečaj (Split), samo smo platili. Kaže da sebi nikad nebi oprostio da to nije doživio, i ići će sad opet. Znam da je, kad sam otvorila oči nakon zadnjeg truda, ugledala prvo njega cijelog u suzama a u pozadini plač našeg malca. Muž je plaka ko kišna godina... Inače, teški je emotivac, srčan neki čovjek hahaha

Lovre

pepe1907
    30. Rujan 2018. 22:01
    Kunert Libero 3u1
    Kunert Libero 3u1

Stigla danas friško iz poljske...jako smo zadovoljni, i 900kn jeftinija nego tu kod nas 😀

Pticaselicazgst
    30. Rujan 2018. 22:02

Strudlice imam iscjedak ali nije toliko pojacan ko tebi, iako mislim da je skroz normalno da je pojacan. Primjetila sam da mi nakon neke aktivnosti bude jaci a kad sam mirnija ga ima manje.. reci ginekologu pa ces vidit sta kaze 😊
    Barbie i ostale cure kako ste mislile oblacit bebace?
    Moj plan je obuc bodi sa dugim rukavima i nogavicama(eventualno bez nogavica ako smo u kuci gdje je toplo) i preko toga neki kompletic (hlace i majca) ili trenirku.. uzela sam vise bodija nego kompletica, mislim mjenjat bodi minimalno jedanput dnevno a  kompletic moze i dva dana nosit ako se ne zamaze. Isto sam uzela par onih medo odjela, pa cu i to nekad umjesto kompletica. Jel to ok? Kaj mislite?

Ana89
    30. Rujan 2018. 22:02

Božepetra, sami ste se krivo razumijele 😀. Nadam se da je to sad ok😉
    Ne bi nikad ni ja dala 1000 eura za kolica, ni da ih imam viška. To je nešto što relativno kratko koristiš, a jedan od dva kriterija da sam ih morala  kupiti  bi mi bilo sigurno "jaje" za bebu.
    Cijene ne komentiram upravo iz tog razloga jer se već oko nas previše to komentira u neposrednoj okolini. 
    E što se tiče iscjetka, ja ga imam mliječnih nijansi. Nekih dana više, nekih ništa. Samo gaće mijenjam, nikakvi ulošci. Opet moram kupit paket novih gaća. One iz C&A sam od pustih pranja izlizala nakon 7 mj  od kupovine 😅😅.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    30. Rujan 2018. 22:03

pepe1907 kolica su super :)   guštat ćete :) 

Lovre

Ptičica
    30. Rujan 2018. 22:09

Svega sad ima 😏😏
    Prvo barbie, velikih 30, sto sene hvalis 😁 congrats!
    Pratim vam lilypie-e ko sova 🦉 i mastam kad cu ja tu stici 🙄
    Strudlice ja ga imam od pocetka. Samo je iz tzv "suncanog" presao u vodenkasti, ponekad bjelkasti, pogotovo kad se osusi na donjem rublju. Zadnja dva pregleda, otkad nam je bilo ono s pikicom, pocela sam gnjavit ginicku sa plodnom vodom. Svaki put je uredna i svaki put mi ponavlja da je to normalno jer je rodnica vlaznija 🤷‍♀️ svinsu brisevi uredni, samo mi je napomenila da pokusam sto manje dnevnih ulozaka koristit, tako da ih uopce vise ne stavljam ukoliko ne idem duze vani.
    Ptico ti si bas neka divna, blaga osoba. Eto. Uvik svima imas volje uputit lijepu rijec. 
    Klikerice kakvi dosadna. Hvala ti na trudu! Da, ovo s kupanjem beba, znam da su malog odma kupali i mjerili, pa ga tek onda stavili na mene. I ova prva stolica je zavrsila na mojim prsima 😳🤭😂
    E sad da i ja nesto pitam. Nije da se zalim, ali jel normlano da ja bebu osjetim svakih sat vremena na bar 5 minuta? Imam osjecaj da ne spava, da ne staje 😌
    I evo vam slika mog trbuha. Izbliza. Sa svim strijama. Rekla bi moja jedna - tigrovim sarama. Saljemo srce svim malim bebicama i njihovim mamicama 😊

luks
    30. Rujan 2018. 22:09

ni ja ne volim komentirat cijene, općenito u životu. Ovdje mislim da su se cure krivo razumile, i da se zna tko je na što mislio.
    A što se tiče oblačenja, ja sam planirala bodi dugih rukava, i gaće sa nogavicama ili bodi i odjelce bez rukava(takvih imam par)  ili bodi i odjelce dugih rukava - kako kad. Za vani još i trenerkicu, medo odijelo pa dekica, sve ovisno o vremenu, jer pticaselicazgst znaš kako je kod nas u st, hladno je samo kad bura dere😂😂 a kad nje nema, sve je jednostavnije pa tako i oblačenje😅

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.