Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    30. Rujan 2018. 10:49

Ana, 
    hahahaha, morate mi doci u goste 🤣😍 Tj mami, ja nista to ne znam 😏 Ali natjerace mene Lena sve da naucim 😍 kad vec imam priliku za svasta domace. Do sad je napravila: ajvar, kisele paprike, kisele paprike sa sirom, krastavce, fafarone, sok od grozdja bez secera, sok od aronije, liker od aronije, kiseli kupus stavila meni za sarmu malo, grah salatu. A sezona je tek krenula haha, bice tu i kecapa, paradajz sosa, satarasa, raznih tursija, ako nadje sipaka, napravice i marmeladu. Ma samo joj daj nesto da pravi 😂 Ko voli tako domace, imam dobar turizam hahahhaha. 

božepetra
    30. Rujan 2018. 10:55

Mina93

Maggie i ja bacim pogled na jesenske da vidim kakva su iskustva, porodi, bolnice, ipak su nam one najblize sad i imaju friske info 😂😂
    A po postovima smo ih odavna presisale 😂😂

Daj info o bolnicama, koje hejtamo trenutno? 

facebook.com/mamaimak/

Pticaselicazgst
    30. Rujan 2018. 10:56

Jutro curke, 

Hahahaha bas sam se nasmijala na ove uroke, vracarije itd.. sva sreca u mojoj okolini toga nema, da ima samo bi ih stavila na ignore. Jedna prijateljica koja je nedavno rodila mi je pricala da joj je neka rodakinja (mlada cura)javila da ne smije prat kosu 40 dana nakon poroda?!?! Ova umrla od smijeh 😂😂 
    Mozda su se ljudi svega toga i drzali prije nekih 50 godina, sva sreca nasa generacija se opametila 😊
    Ja isto ne bi da babinje krenu prije 3 mjeseca, sezona gripa i prehlada i najmanje od svega zelim da mi prenesu nesto na malenu. 

božepetra
    30. Rujan 2018. 10:57

Ana89

Daj pošalji malo 😂😂😂😂. Trebat ćemo extra željezo nakon poroda 😂😂

Ja sam si kupila najmanje pakiranje kupinovog vina, haha 

facebook.com/mamaimak/

du1988
    30. Rujan 2018. 10:58

hello zene! Jutros otvaram instagram i jedna zenskica koju pratim stavlja info da joj je ispao zub iz cista mira (rodila prije par tjedana) 😱😱 joj salatice, ja nestrpljivo cekam maminu posiljku domaceg ajvara, pekmeza, cikle, krastavaca, grah salate, paradajz juhe...inace, najbolja stvar do sad u trudnoci je smanjeno mascenje kose! Inace sam prirodna plavusa s baby kosicom (nikakvom, tankom) i prala sam ju svaka dva dana pod obavezno. Sad izdrzi da ju peren svaki 4.dan, predobro! Ali sam psihicki spremna na celavost kad to krene opadati nakon poroda 😂

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    30. Rujan 2018. 11:02

AllieH, mislila sam vodom i malo deterdženta za suđe, a pod oribati sam podrazumijevala žuti dio spužvice, jer jedno je kad se pod obriše krpom, a drugo kad se promijeni pritisak i baš opere na sve 4. A dapače, komentiraj, pa kud bolje nego dobiti savjet od nekog iz struke 😊
    Za vrstu parketa ne znam jer smo podstanari, ali navodno je trebao biti neki kvalitetan, tipa svijetli hrast... ali nije se baš takvim pokazao... išta malo teže da padne ili da povučeš po njemu, odmah se vidi.
    Mina93, i meni je aronija super, i to baš 100%, bez šećera. Kad me budu posjete ispitivale što da donesu, bebi, ja ću svima reći taj sok 😋 jer što je za mamu je i za bebu 😁

AllieH
    30. Rujan 2018. 11:02

du, ako pricas o chilli_di, i mene je sokiralo 😱
    Meni konstantno ispada kosa i sad, ali je ima pregrst pa mi ne smeta (osim skupljanja i usisavanja dlaka po stanu). Isto se jako slabo masti, perem jednom tjedno, a i to reda radi, a ne sto je masna. 🙈 Dosad sam uvijek 2x tjedno morala.

Luka ❤

Ana89
    30. Rujan 2018. 11:04
    Sa Multishop.hr
    Sa Multishop.hr

Ovo je spolno neutralno i pandice! 😍 To za vas koje živite tamo gdje temperature padnu ispod nekih razina😊

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    30. Rujan 2018. 11:04

božepetra

Mina93

Maggie i ja bacim pogled na jesenske da vidim kakva su iskustva, porodi, bolnice, ipak su nam one najblize sad i imaju friske info 😂😂
    A po postovima smo ih odavna presisale 😂😂

Daj info o bolnicama, koje hejtamo trenutno?

Koliko sam ja primijetila, nije bilo loših iskustava, dapače, komentirale su da je u Petrovoj super (to sam baš zapamtila jer je mene zanimalo), ali rađale su i u Sv. Duhu i Merkuru...

du1988
    30. Rujan 2018. 11:09

allie, daaaaaa! A bebica im je predivna, naletila sam slucajno na profil i odusevljavaju me pozitivom svi troje+chillko 😂 i da, prijavljujem uspjesno pranje madracica iz kosare, nije se izvitoperio i bura ga je osusila! 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.