Meni ne curi kolostrum 😔 jel to znak za brigu? Vidim da se vecini javio..
U mene ništa također!
Hihi Bruna neka si ti nama nazad, pa makar i povremeno 😊 nema na čemu 🤗
Bambusov list dobro je Bruna napisala, s time da tecaj nije obavezan za splitsko rodilište. Ako zelis imat pratnju onda se placa 400 kn. Prijave se rade kod tajnice klinike na 2 katu svaki radni dan od 9-11. Ni minutu kasnije 😏
Bruna btw onda se vidimo u 11 mjesecu tamo 💪😊
Jeeej, vidimo seeee 😊
Ja zelim ici na tecaj da se malo bolje uputim u sve to ali mi je zapravo vaznije da to dozivi moj muz. On je divan i dugo cekamo bebicu, presretan je ali mi se cini da nije bas svjestan "ozbiljnosti" situacije... Najcesce govori kako se jedva ceka igrati sa svojom curicom i maltretirati mamu pa se nadam da ce mu tecaj malo otvoriti oci...
Vjerujem da ce sve biti dobro kad malena dode al neka njega spremnog. Musko ko musko, prije ce poslusat kad mu netko drugi kaze neke stvari 🙄😂
Ja sam danas imala bas ispunjen dan. Muz je napokon slobodan i vodio me u Šibenik i Vodice 😁 gustali smo cijeli dan u setnji, kavi, rucku, suncu... Ma divota... Sad sam krepana 😁
Meni povremeno nešto malo i ništa. Hmm. Već sam postavila to pitanje, rekle su cure da se niti ne mora pojavljivati do kraja trudnoće i to je sasvim normalno.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nema frke oko kolostruma. Meni se nikad nije pojavio, u nijednoj trudnoci. Kad sam rodila malca, nekih 2 sata nakon poroda je doslo, i bilo ga je na pretek. Ni blaznice nisu pomagale 😆
A to kad pricaju o kilazi i velicini grudi kao preduvjetu za dojenje, samo se nasmijite i sjetite da ljudi stavljaju crvene vrpce protiv uroka 🙈🙈🙈🤣 bez uvrede 🤪
Da, na tečaju nam je baš patronažna rekla, da curenje kolostruma nekom bude, nekome ne, ali da nije nikakav pokazatelj što se tiče dojenja kasnije. Da se ne brine kome ne curi ranije. Ja sam danas 27. tjedan i isto ništa.. Nekome se javi pred kraj, nekome ranije, nekome uopće ne, tako da ne brinite ništa
Nema frke oko kolostruma. Meni se nikad nije pojavio, u nijednoj trudnoci. Kad sam rodila malca, nekih 2 sata nakon poroda je doslo, i bilo ga je na pretek. Ni blaznice nisu pomagale 😆
A to kad pricaju o kilazi i velicini grudi kao preduvjetu za dojenje, samo se nasmijite i sjetite da ljudi stavljaju crvene vrpce protiv uroka 🙈🙈🙈🤣 bez uvrede 🤪
Tako je😁.Ja ga nisam imala u prvoj trudnoci nakon poroda par sati poceo je curit i nisam nadarena bas a mlijeka imala ko krava muzara sve su to babske price,cure kad svoju bebu primite na ruke puno tog dode prirodno nemojte se bojati bit cete sve savrsene mame!
💜Karla💜Nicol💙Anton
ni ja nemam kolostrum. ne brinem, bolje za mene da ništa ne curka dok beban ne dođe 😂
Ja isto nemam kolostrum, a mojim prijateljicama je curilo od 18 tt otprilike.
Ja ne brinem oko toga uopće, ako budem imala mlijeka dojit ću, ako ne budem neću i OK.
Sortiraj odgovore
Najstariji