Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    30. Rujan 2018. 20:16

Ptičica

Nema frke oko kolostruma. Meni se nikad nije pojavio, u nijednoj trudnoci. Kad sam rodila malca, nekih 2 sata nakon poroda je doslo, i bilo ga je na pretek. Ni blaznice nisu pomagale 😆
    A to kad pricaju o kilazi i velicini grudi kao preduvjetu za dojenje, samo se nasmijite i sjetite da ljudi stavljaju crvene vrpce protiv uroka 🙈🙈🙈🤣 bez uvrede 🤪

Tako je😁.Ja ga nisam imala u prvoj trudnoci nakon poroda par sati poceo je curit i nisam nadarena bas a mlijeka imala ko krava muzara sve su to babske price,cure kad svoju bebu primite na ruke puno tog dode prirodno nemojte se bojati bit cete sve savrsene mame!

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    30. Rujan 2018. 20:24

ni ja nemam kolostrum. ne brinem, bolje za mene da ništa ne curka dok beban ne dođe 😂

• zvrkica
    30. Rujan 2018. 20:29

Ja isto nemam kolostrum, a mojim prijateljicama je curilo od 18 tt otprilike.

Ja ne brinem oko toga uopće, ako budem imala mlijeka dojit ću, ako ne budem neću i OK.

du1988
    30. Rujan 2018. 20:32

nema ni kod mene kolostruma. Upravo pogledala film Tully, nije los! Malo drugacija perspektiva majcinstva 😂

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    30. Rujan 2018. 20:45

Joj ta praznovjerja.... Salatice u hercegovini nema rucka,jos im ti trebas pravit haha,bas fora kad donesu rucak,tada trebaju najavljene posjete.... ne trebaju dva rucka u danu hahaaha.
    Joj i kod nas je nemoj susit robu po noci,crveni konac bla bla. To su sve praznovjerja. U Boga vjerujem i ne bojim se toga. A ti obicaji tipa drvo zasadit ili rakiju ostavit to mi je bas super. Mogli bi i mi nesto od tog lad se cura rodi,to mi je predivno.
    Meni kolostrum curka ponekad. Al to bude kap-dvije i ne vise. Evo citav tjedan nije bilo nista...

Salatica9192
    30. Rujan 2018. 20:45

I ja prijavljujem da nemam 🤣 Ako bude super, ako ne super haha. Vjerujem da nije pokazatelj, alii mozda je interesantno da se malo pojavi, ono jos jedan pokazatelj da se blizi susret 😍

Salatica9192
    30. Rujan 2018. 20:51

Blaza, 
    da, isto mislimo. Ja bas razmisljam ima li tako neki obicaj fin, kao to za drvo i rakiju, ali sve kontam da nema, sve samo strahovi i uroci neki. Jbt, ko isprepada narod toliko prije hahahhahaha.
    A ne nose svi rucak svakome, nezz da li sam dobro objasnila, samo bliznji ovako i ne praktikuju bukvalno svi. Moja mama voli to, gurman kao i sama haha, ali samo bliznji (bliski prijatelji, bliza rodbina). 

Mina93
    30. Rujan 2018. 20:55

Ajme ovo za drvo i rakiju mi je super 😍😍
    Mi(braca i sestre) imamo svoje masline 😁😁

Jagodica86
    30. Rujan 2018. 20:58

Ja sam već rezervirala majku da mi kuha, dok se ne snađemo na početku, ima super radno vrijeme da atigne skuhati i znam da joj neće biti teško. A i dragi voli kuhati pa će on dok je kod kuće s nama, bit će 2, 3 tjedna sigurno na godišnjem kad dođe beba. Pa ćemo to zajednički sve izgurati. Uopće se ne brinem. 
    A gosti ništa, makar neka daljnja rodbina neće ni doći, samo bliski i prijatelji, a njima ćemo reći kad može, neće sigurno trčati rano, imaju razumijevanja a ako nemaju  reći ćemo mi kad mogu posjete. 

barbiemama
    30. Rujan 2018. 20:58

mi moramo zamijeniti umivaonik. parfem mi je pao i baš napravio ogromnu pukotinu. ne znam jel to možemo samostalno ili bolje da odmah zovem majstora 😂

fora su mi ove ideje s maslinom i orahom. šteta što nemam gdje zasaditi 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.